Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milo Kompanyon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon a jelenlegi technológiai fejlettségi szint megtartása mellett a lakosság 90%-a vissza tudna térni egy, ha nem is mindenben, de alapvető szükségleteiben önellátó, fenntartható gazdálkodáshoz. Vagyis nem kellene lemondani a mobiltelefonról, az Internetről és hasonló…..
Szintén környezetismeret-óráról emlékezhetünk az állatvilág két táborra osztására: vannak káros állatok, és vannak hasznosak... „Leegyszerűsítjük a gyerekeknek”, ugye? Aztán ezek a gyerekek agrármérnökké, erdőmérnökké vagy hasonlóvá felnőve írmagostul akarnak kiirtani bizonyos állatokat kártételük…..
Milo Kompanyon 2014.07.29 22:21:49
@Hunfonix:
Visszatérve kicsit a felszívódó permetszerekre,mert sajnos nem volt még időm válaszolni,sok a meló a kertben tudod ;)Szóval ezt úgy kellene elképzelni mint mondjuk az embernél ha lepermetezik,olyan vegyszerrel ami nemcsak a bőrén marad meg ,hanem a szervezetébe,idegrendszerébe,vérébe,beivódik,befészkeli magát.Na már most ugye az embernél persze ez mindennapi gyakorlat ,mert hát permetlét is kap (chemtrail),továbbá "élelmiszer" formájában viszi be a méreg anyagokat.Az embernél ezek általában a végtagokba húzódnak le,és onnan próbálnak kitörni különböző külső vagy belső gyógyító hatások révén.Ezt hívja a mai orvostudomány betegségnek:D.Mert ugye hol is tud kijönni az a méreg anyag ha már a bőr pórusai elvannak tömődve és a bőrünk nem bírja ellátni méregtelenítő feladatát? Hát a szánkon,orrunkon stb. ekkor vagyunk ugye "megfázva".Pedig csak valószínűleg kaptunk egy kis friss levegőt (meghűltünk) ami beindította a méreganyagok kiválasztását és tódulnak is ki a szánkon ,orrunkon,míg az drága pénzért ,orvosoktól kapott gyógyszerekkel ezt el nem nyomjuk és a méreganyagokat magunkban hagyjuk ,melyek később sokkal keményebb formában fognak minket utolérni.Ugye ezt a leállást hívják a dokik ,gyógyulásnak :)Na de visszatérve a szobanövényre,ő neki még jobb állapotban vannak a pórusai valószínűleg és ezért kitudja választani a mérget amit rápermeteztek,de persze ez nem egy két nap leforgása alatt megy végre hanem hetek alatt.A jó mezőgazdász meg hát csak lepermetezi egy-két havonta minimum mert hát az a biztos ,így tuti nem bírja magából kiadni a növény ami belekerült. Mindig marad benne valamennyi ,az a lényeg,úgy mint az emberben,mert jön az utánpótlás.Továbbá ő az "izzadáson" kívül nem bír mást csinálni,és kitudja mire elég az? Érdekek nélküli vizsgáló bizottság permetszerekre? Na ezt gondolom te sem gondolod komolyan? Én nem szoktam ,összeesküvés elméletes oldalakat olvasgatni és abból informálódni,nem tudom honnan veszed ezt (jatekneve blogon kívül:)).Én elismerem ,hogy elolvastad sok permetszer használati utasítását,szoktad őket használni és megvagy velük elégedve.De ez tudod egy olyan oldal ami megmutatja a dolgok másik oldalát amit nem érdemes egyből elvetni még ha néha fáj is.Ajánlom forgatni ha már ennyire szeretsz olvasni, Bordeux Székely professzor kertészettel kapcsolatos könyveit,jókat írnak még kertészkedésről az Anasztázia könyvek is,vagy pesten szoktak lenni magyar kertes Somlósi Lajos előadások,ülj be néhányra,rád fér ;)
Terjed az Interneten egy okosság, mely szerint a kullancseltávolítás leghatékonyabb módja, ha nedves gyufafejjel dörzsöljük a bőrfelületet (bocsánat, a hámfelületet) - a foszfor ugyanis annyira vonzza az állatot, hogy magától kibújik a testből. Ezt tegnap volt alkalmam…..
Üdvözlök mindenkit az új oldalon! Amint látható, az eddigi tartalmak már meg is jelentek, hozzászólásostól, videóstól. A blog.hu persze nem a legkedvencebb blogszolgáltatónk (már írtam rajta korábban szupertitkos blogot, sőt, a Szolgálati Telepet is itt publikáltam), de ide volt…..
Milo Kompanyon 2014.05.29 20:47:22
 Már beszéltünk róla, hogy a forex-re, azaz a devizapiacra-devizatőzsdére mi traderek elektronikus brókereken keresztül tudunk felcsatlakozni és kereskedési megbízásokat adni.Ezek a brókerek keresnek rajtunk. Elméletileg két módon kereshetnének, egyik a spread, tehát a vételi…..
Milo Kompanyon 2011.06.12 17:12:41
@xrob:
És sikerült találni valamit? Én szerintem brókert váltok majd, amúgy se tetszett ahogy a spreadel játszadoznak hírek idején.