Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klara.wolf

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mióta Árkipusztán élünk, rendszeresen átjárunk a gyerekekhez. Nagyon megszerettem őket, vadak, amolyan kis vadmacskák, verekedősek, káromkodnak, de nagy lelkűek, és nagyon aranyosak. Együtt kirándulunk szombatonként, és most már mindennap tanulunk együtt,…..
whole living Új időszámítás... 2011.11.24 17:57:00
Megérkeztünk...Kezdem az elején. Tavaly ilyentájban tesómmal beszélgettünk..felolvasott egy 'levelet'..leírta benne, amit az előző évben szeretett volna, hogy a következőben megvalósuljon. És csodálkozva hallgattam, téééényleg, mennyire 'bejött'...ajánlotta, írjam le én…..
Amiért érdemes írfarkas kutyát tartani :-) egy a sok közül.. Ma egész nap kint voltunk,semmi délben alvás, így várható volt, hogy este 6kor, mikor hazaértünk, és elkezdtünk vacsorát csinálni (minestrone leves, oldalas krumplipürével), Tamara elfáradt...és a Kisvakondot…..
 Hazajött...alig vártam. Tegnap nagyon izgultam ám, de Edina rendszeresen tájékoztatott a fejleményekről...ezer köszönet érte.. estefelé beszélgettünk az élményeiről. Jól érezte magát,amolyan felnőttesen beszéltünk. Azt biztosan állította, hogy szeretne még menni…..
whole living Kitüntetés :-) 2010.10.30 08:25:00
 Még alig néhány hónapja (jó, ok, talán fél éve) írom a blogot. És egy nagyon megtisztelő, kedves dolog történt velem. Kaptam egy 'díjat'.   Kaptam egy 'KREATÍV BLOGGER' díjat, az egyik blogtársamtól.               Ezúton szeretném…..
 Kicsit lemaradásban vagyok, sok mindent szeretnék írni, de nehezen jutok gép elé (én kicsi pónim..)DE!Tamara 'álma' megvalósult, találkozott a Lovas Lánnyal, sőőőt, megismerkedett és megszerette őt, és elkezdett lovagolni :-)Ezer millió köszönet Bem Jucinak, aki lehetővé…..
Hmmm, kiket kellene meghívni? a menüsor már megvan, holnap ünnepelünk!! Hogy mit? hháááát, sok mindent! a szombatot, az őszt,  Ivánt, Tamarát, ééss Tibit, a szabadulását (nem mintha annyira rossz sorsa lett volna, de mostantól....:-)) a menüsor:Francia hagymaleves…..
 Egy kis ízelítő a helyzetünkről:1. Tamara tegnap, hóóót betegen: 2. Tamara ma, alig lehet lelőni:  3. Ivánt ágyba dugtam, ablakot kinyitottam.  4. Iván bealudt és eldőlt :-)) ..
whole living Tamara és Iván 2010.07.07 07:45:00
Rengeteg jó tanácsot kaptam, hogyan orvosoljam majd a testvérféltékenységet.  Az első, ami szinte mindenki fejében megfordult, hogy nehéz lesz Tamarának, véget ért az egyeduralma. És már én is ebben 'fürödtem', hogy hát igen, majd biztosan nehéz lesz. Nem telt még el…..
Megérkeztünk. Végre itthon. Sok mindent akarok írni, és egyben alig valamit. Mert a lényeg, hogy egészséges, gyönyörű, sármos, igazi kis férfiember érkezett hozzánk, akibe máris fülig szerelmes vagyok :-) fiús anyák átka...visszagondolva tökéletes volt minden,nagy rózsaszín…..
Kedves Családom, Barátaim, Kedves Ismeretlen Olvasók!Elérkezett a nagy nap, június 22. Nyugi, még semmi nem történt :-) Mára vagyok kiírva, amit tegnap eltoltak egy héttel, június 29-re.Na de ezzel minden ok. De elakadtunk. A névválasztásban. Kicsit több neve van a Fiunknak, mint…..