Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeGaS

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VeGaS 2010.08.21 14:40:26
elöször is a bemutatkozás : mondod ki vagy, edig rendben van. a csapatot... aztán Mr. Kacsa barátja vagyok. hmmmm ez most komolyan szükséges??? ennek akkkor lennne értelme, ha vele eggyütt mutadnád be, de így... mondtad, h szeted jól oldották meg a töltést, errre látunk 3 mp erejéig egy fekete képernyőt, utána 1 mp-ig egy forgó üstöt... kevered a magyart az angol szavakkal, ettől én rosszul vagyok. "alapból két playeres a játék"... meg az, hogy "legtöbször e emberek között tudunk válogatni: Harry Potter, Hermione, és Ron." ha harry nevét végig mondod akkor a másik 2-őjét mért nem? aztán Harrynek nincs különleges képessége csak felvette a láthatatlannná tévő takaróját. ez szetem nem képesség, csak haszált egy tárgyat. aztán mondtad, h a következő varázslattal növényeket riasztahatunk el. utána folytatod, h ezt most nem fogod bemutatni. akkor minek mondtad? utána "Harry Potternek van csak meg a dementor űző varázslata" aki nem olvasta-látta a HP.-t az most gondokodhat mi a fene lehet a dementor. mondtál pár varázslatot, de csak azt mire lehet használni, a nevét mért nem? neten kb 2 kattintás és ott az összes varázslat neve és, h mire jó. annak a bizonyos szellemnek neve is van. azt mért nem mondtad el? neten megint 2 kattintás és ott a név. a varázslatot egyszer képességnek hívod máskor varászlatnak. a bankban az ajtót nem egy törpével nyitod ki, hanem a koboldal. syforceHUN jól írta, ez végig gameplay volt. eggyetlen pozitívum: nem volt szóismétlés. 3/10
VeGaS 2010.08.21 15:40:17
@Hogi:): csak azért lett 3/10, mert az első videója.
VeGaS 2010.08.21 19:59:24
@TomVadeR: komolyan mondom teljesen ugyanerre gondoltam, hogy odaírom a kijelentése mögé, hogy "VeGaS vagyok, semmien csapatnak se vok a tagja, de viszont, a szomszédom, Pista bácsi nagy barátja vagyok. ma bemutatom a....." vagy még gondolkodtam a "Heló! VeGaS vagyok és most jöttem be a házba, mert eddig napoztam!!!""kijelentésen. de ezt kicsit durvának, az előzőt meg kicsit soknak éreztem volna a rengeteg hibával eggyütt leírva. ja és az előző előtti hozzászólásomból kifelejtetttem, hogy nagyon "elnyújtod-vonod" a szavakat. tehát "naaa töltsük is be a jááátéékot". stb.... stb....
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
VeGaS 2010.08.04 21:29:09
Idén (is) kissé elkerülte a figyelmemet a HVG Goldenblog szavazás, de hála nektek, csak emlékeztettetek rá. Be is nevezetetek engem és az IT blogok Top 50-es listájába be is kerültem. Ezekből választott ki egy zsűri egy Top 10-et, ahol szerény oldalam végül a 9. helyen…..
VeGaS 2010.07.25 13:42:07
Értékelés:Érződött a videóban mutatott gameplayben, hogy tényleg értesz ehhez a játékoz, és röviden, tömören végig is vitted a játékot. De lenne néhány dolog, amit megjegyeznék így háromszori megtekintés után. Először is az intró. Nem rossz, de akadozott, de mivel épp…..