Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illegális60

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő kijelentést tett Berlinben, Angela Merkellel közös sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök: kerek-perec elismerte a Bajnai-kormány eredményeit. Orbán Viktor lázas és félrebeszél, vagy tényleg ekkora a baj?Először azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok,…..
illegális60 2010.07.21 21:19:39
@törppapa: Minden eddigi magyar kormány (Antall, Boros, Orbán, Gyurcsány stb.stb) az év első felében elhasználta a hiány egészét. Miért? Mert az első félévben nagyobb a kiadás mint a bevétel. A második félév ( ha el nem kurják:)) nullszaldosnak kellene lennie.
Ez a tény független a pártállástól.
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
illegális60 2010.07.04 10:48:54
@Bobita: Sajnálom kedves Bobita, hogy téged is ellep a nemzeti populizmus hatalmas szent lila ködje. A nemzeti együttmüködés nem megy úgy, hogy kirekesztünk, s megmondjuk "MI" , hogy kivel akarunk együttmüködni, mert most az van, hogy aki nincs velünk az ellenünk van. Ki mondta ezt elöször azt nézd meg a töri könyvedben, de a II. VH. utáni részekben keresd:) A következő lépés az lesz, hogy ki kell rakni I. Nagy Viktor képét? Idézem neked a I. Nagy Lázár János mondatát: "Demokrácia csak 4 évente van." Ennyi. Szurkolj akinek akarsz, de ne várd el másoktól, hogy ugyanígy érezzenek.
illegális60 2010.07.20 17:00:46
@Kalmár: Sajnálom, hogy ilyen vagy:(, pont neked találták ki a nyilatkozatot, mert mögé tudsz bújni. Akkor kezdödik a baj ha ilyen "szentírások" kötelező érvényüek lesznek. Akaszd ki otthon és egész nap olvasgasd. De javaslom neked Dosztojevszkijt is, bár szerintem fogalmad sincs ki az:)
Tisztelt Miniszterelnök Úr!Köszönöm, hogy a Nyilatkozatot , mely pontosan képviseli az " összes" választópolgár akaratát, kormányunk és pártunk határozata alapján kifüggeszthetem szobám falára, természetesen 50x70-s formában, nyomdai úton előállítottan szépen…..
Kedves Olvasó!Kérem bocsásd meg nekem, hogy megvakultam és megsüketültem, nem láttam a jövőt, melyet a választásokon általam favorizált FIDESZ előre vetített.Nem gondoltam volna, hogy a kádári idők visszatérnek, és újra félnie kell azoknak akik nem "velük…..