Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitigabi

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb képek, 9 hónap telt el a műtét óta. Augusztusban következik még egy mütét lehetöleg az utolsó ahol sűríteni fognak valalmint a hátsó részen lesz még beültetés oda a múltkor nem került...
Jelenleg szabin vagyok, nyaralok, nincs most nagyon lehetőségem netezni. De itt vannak a legfrissebb képek. A hajhullás kezd felgyorsulni, viszkető érzés továbbra is megvan. A nap miatt állandoan sapkában járok, nagyon vigyázok hogy ne égjek le...
mitigabi 2010.09.24 23:48:54
@cikornya: Szia!
Szándékosan nem irtam ki ide a klinikát mert nem reklámnak szántam a blogot. Kérdésedre a válaszokat megtalálod a korábbi blogbejegyzéseimben. A klinikáról eddig csak jókat tudok mondani nekem nem volt semmi problémám velük a mai napig nagyon segítőkészek.
G.
Most már eltelt a 3ik hét is. Abszolut panaszmentes vagyok, néha azért egy kis viszketést érzek főleg a donor helyen de ezt leszámítva semmi más bajom nincs. Most már tapasztaltam párszor hogy 1-2 hajszál kihullott, de ez normális ha minden igaz az össze ki fog hullana és új haj fog…..
Hair Loss Stop Képek 2010.08.05 20:39:00
Sikerült végre feltölteni a képeket.A gallériákban láthatóak a mütét előtt, mütét után 1 nappal, 1 héttel valamint 2 héttel később készült képek. Az idő előrehaladtál folyamatosan töltöm majd a fotókat.  ..
Hair Loss Stop A műtét 2010.07.31 15:56:02
Túl vagyunk ezen is… Jelentem túléltem :) A műtét előtti este kezdtem csak el igazán parázni a beavatkozás miatt… Sőt reggel, amikor felkeltem, feltettem magamnak a kérdést hogy kell ez nekem? Aztán persze összeszedtem magam és elmentem a klinikára. A műtét az…..
Hair Loss Stop Műtét előtt.... 2010.07.21 15:09:00
Sziasztok!Szóval most egy kicsit több info hogy hogyan is jutottam el az elhatározásig hogy hajat pótlok...29 éves vagyok és sajnos örökletes hajhullásban szenvedek.... Megmondom őszintén hogy talán fiatal korom miatt is de zavar nagyon a dolog. Ha 40-50 éves lennék biztosan nem…..
Üdv. Mindenkinek!A szándékom ezzel a bloggal bemutatni az érdeklődöknek a hajbeültetéssel kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet. A célom az hogy akik éredklődnek eziránt a dolog után de nincsenek valós információi a hajbeültetéssel kapcsolatban, itt tapasztalatot…..