Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ceed

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
A NASA SDO műholdja február végén lenyűgöző jelenséget, forró gázokból álló kavargó plazmát rögzített az egyre hevesebben tomboló Nap felszínén. Ezt követően több ilyen örvény is kialakult. A napokban azonban egy újabb különös dolog vált láthatóvá. Az egyik…..
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..
A NASA által felbocsájtott Napfigyelő műholdak több alkalommal is különböző alakú, ismeretlen eredetű szerkezeteket rögzítettek közvetlenül a Nap közelében...
Ceed 2012.01.29 17:48:40
@Kilenc:
Nagyon szép munka, így egy csokorba szedve a "pixel hibákat".
Annyira beteg az az elgondolás, hogy egyedül vagyunk és rohadtul tudjuk mi vesz körbe minket és mi aztán már szinte mindenre tudjuk a választ : )
Ja a retusálás is szép munka : )
Folyamatosan bővül   Beszélgetés Czanik Csaba Árpáddal a magyarság múltjáról, jelenéről, jövőjéről, lehetőségeinkről, spiritualitásról, test-lélek-szellem kapcsolatáról. Első beszélgetés A jövő Sárkányok ébredése A mai magyarság szakrális jövője A…..
Ceed 2012.01.18 22:02:44
@bbari: Igazad van, be néztem, sajnos.
1929-ben több különös térkép került elő a törökországi szultáni palota, a Topkapi Szeraj múzeummá alakítása közben. Ezeket a térképeket egy török tengernagy, Piri Reis (Hadji Muhiddin Piri Ibn Hadji Mehmed) készítette 1513-ban. A világtérkép készítője több…..
Világunk talán legfontosabb és egyben legvitatottabb vallási ereklyéje az a 4,92 méter hosszú és 1,13 méter széles lenvászon, amely a sumérok istenének, Enlil (Én Lélek) fiának, Jézusnak (Izzunak) a testlenyomatát, képmását őrzi. A hagyomány szerint ez a lepel az a halotti kendő, amelybe Jézus…..