Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paparazzo2

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borrajongó Nagy gáz van Egerben 2015.10.09 10:15:16
Már rég akartam erről írni, már régen kellett volna. A GM pedzegette a témát korábban, de amúgy óriási kuss van a dolog körül. Ez azért is furcsa, mert elég nagy gáz van ugyanis Egerben. Valami nem stimmel az egri borokkal. A szakmában is susmorognak, de a vita valahogy csak nem jutott el a…..
paparazzo2 2015.10.13 09:47:54
@BZoltan: Én pusztán újságíró szakmailag igyekeztem a tény és a vélemény közti különbségre rávilágítani, amely az eredeti írásban meglehetősen furcsán keveredik. Az alapállítást nem kérdőjeleztem meg, és mint véleményt, saját tapasztalatot természetesen elfogadom. De a sommás megállapításokat igenis vitatom, mert az ilyet azért illene alátámasztani konkrétumokkal.
Perrel pedig nem fenyegettem, már csak azért sem, mert semmi közöm a borvidékhez, de ha lenne ilyenre lehetőség, bizony egy sárga lappal figyelmeztetném a szerzőt az újságírói alapszabályok betartására. Mert bármennyire is amatőr egy blogger, azért ezeket be kell(ene) tartani, ahogy az amatőr focista sem tehet bármit a pályán, mert vannak ugye szabályok. Ahogy egy baráti sörmeccsen se lehet kézzel bevinni a labdát a kapuba... De hát ilyen nincs, ma már mindenki azt ír és úgy ír amit és ahogy akar, nagy ívben nem törődve az esetleges következményekkel, így csak magamban morgolódok...
paparazzo2 2015.10.13 09:53:07
@akov: Nem a probléma létezését vitattam, csak a tálalását. Nem az írás témáját vitattam, hanem a tálalását. Azt, hogy tényként állítottál be egy véleményt. (te írtad Szten00-nak, hogy ez egy nem egy véleménycikk, hanem tény. Most meg azt írod nekem, hogy publicisztika. Üsd be a gugliba, hogy újságírói műfajok... Tényleg nem cinkelni akarlak ezzel, csupán a jó szándék vezérel.)
paparazzo2 2015.10.13 11:08:51
@Szten00: Végre valaki érti, miről is beszélek...
Subba Lol: Kulcs 2011.02.16 00:56:00
Kérdés: Miért van az, hogyha a lányok lefekszenek több pasival akkor kurvák, de ha a fiúk fekszenek le sok csajjal akkor nagy királyok?Válasz: Gondolj bele... Ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon szar lakat... De ha van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit,…..