Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kármánolga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik június 14-én határozati javaslatban kezdeményezte Károlyi Mihály szobrának eltávolítását a Kossuth térről. A javaslat szerint a nemzeti összetartozás terén csak olyan történelmi személyiség szobrát szabadna felállítani, „aki munkásságával Magyarország…..
Kármánolga 2010.06.22 13:55:22
@parttalan:
Szerintem nyugodtan átadhatod te a seggre puszit élesben Vona Gábornak, kb. ennyire vagy alkalmas. De ne haragudj ha kiábrándítalak, de nem hiszem, hogy a te herpeszes szádat a segge körül akarja látni.
Kármánolga 2010.06.22 14:03:14
@fam:
hidd el nem érdekel mit gyanítasz vagy mit nem. Ha észosztásra adod a fejed akkor szerintem nagyon fontos az, hogy ne csak a politikai beállítottságod irányítsa a mondataidat, hanem az igazsághoz való ragaszkodás is, mert ha nem ezt teszed, sőt még kimondottan ellenséges, uszitó vagy gyűlölködő stílusba teszed ezt, akkor Te sem vagy jobb azoknál akiket kritizálsz, sőt rosszabb.
Az uszítás és a gyűlöletkeltés nem csak a nemezeti és etnikai kisebbségekkel szemben megengedhetetlen egy demokráciában, hanem a politikailag másképp gondolkodókkal szemben sem, még akkor sem, ha az általad gyűlölt ellenség ezt, vagy véleményed szerint ezt teszi. Amit csinálsz az nem más, mint a szalonzsidózás egyik formája, még ha Te nem is így érzed. Ez akkor is így van ha sok gazdag és befolyásos ember ugyanezt csinálja. Hidd el a nácik sem érezték ezt és szintén sok gazdag és befolyásos támogatojuk volt.
Kármánolga 2010.06.22 14:36:53
@Bölcs Ész:
még jó, hogy te okos vagy, meg jól láthatóan kiművelt, a kétszavas mondatokat is túl tudod szárnyalni.
És persze kemény is vagy, mert a név nélkül az interneten be mersz szólni másnak, ez csöppet sem a retardáltak szokása.