Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Bubo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétharmados törvényben rögzítené Matolcsy György, hogy „a személyi jövedelemadó mértéke nem lehet több 16 százaléknál” – nyilatkozta nemrégiben a nemzetgazdasági miniszter a Figyelőnetnek. Na és mi lesz a szuperbruttósítással? Ha azt nem rögzítik a…..
Doktor Bubo 2011.06.14 22:59:25
@AkarkiJ:
nem hiszem hogy az államtól kell várni a megélhetést. A héten két üzleti partnerünk is jelezte, hogy gondja van mert nincs munkaerő!! nem kell nagy dolgokra gondolni, ez egyik fuvarozó 40-45 emberrel a másik esztergályos cég. kelet magyarországról toboroznak embert mert nyugat magyarországon már nincs jelentkező. lehet hogy én látom a helyzetet egyszerűen, de az ember maga alakítja a sorsát. ha nincs munka helyben el kell menni. Ha az adott szakmában nincs át kell képezni magát. apám tanár szaközében, és olyan szakok indulnak aminél már az elején látszik hogy nem lesz munka. miért mennek oda tanulni a gyerekek? miért engedik a szülők? a gond a fejekben van, el lehet felejteni a szocializmust, a segítő államot, ez már a kapitalizmus, kereslet kínálat
Doktor Bubo 2011.06.14 23:15:54
@AkarkiJ: átcsoportosít: tőlünk- magához :)
27 éves okleveles gépészmérnök vagyok.Emlékszem milyen reményekkel jöttem ki az iskolapadból, hogy ilyen diplomája azért nem sok mindenkinek van, “nagy ember” lett belőlem, kapkodni fognak utánam a cégek és olyan munkát végezhetek, amilyet akarok, öltönyben fogok…..