Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slawter

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  American History X (1998) Rendező: Tony Kaye Főszereplők: Edward Norton, Edward Furlong Technikai infok: Kép: 1080p/VC-1 Hang: Dolby TrueHD 5.1 Felirat: Angol Adalék: Régiófüggetlen lemez, Magyar vonatkozást nem tartalmaz A filmről:    Derek Vinyard (Norton)…..
Emlékeztek még rá? Clarissa? Sabrina? Az örök tini, aki mindig galibába keveredik és nem tudja magát megértetni a körülötte lévőkkel? Nos, felnőtt és egy thrillerben szerepelt. Ami ugyan nem bírt túl nagy költségvetéssel, de nagyon is vállalhatóra sikeredett. Ez pedig…..
Vannak siker-történetek, amelyeket nem értek. Ilyen például nemzetközi deszkák tekintetében a Nightwishé. Őket sem lehetne eredetiség vádjával bíróság elé citálni, mivel a szimfonikus metal alapjait már a nyolcvanas években elhelyezték bizonyos zenekarok, melyekre tudatosan…..
Nightwish – Imaginaerum(Nuclear Blast) A finn Nightwish az operametál legnépszerűbb képviselője. A zenekar az évek folyamán a kialakult közérthetőséggel megszámolhatatlan rajongót gyűjtött, akik árgus szemek figyelik minden megmozdulását. A legnagyobb sebet a rajongók…..
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
slawter 2011.12.15 20:19:39
@eMJe: 2004-es játék. Szívesen a javítást.^^
slawter 2011.12.16 16:26:34
@eMJe: Ugyan már, az igényesség régen nem divat errefelé.^^
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
slawter 2011.02.28 17:45:17
Üdvözletem!

Szeretném elmondani, mi volt az, ami nem tetszett a P. Róbert véleménynyilvánításában.

Állítása szerint végiglapozott egy (!) Batman képregényt és így mondta a "kultuszra" hogy hülyeség. Erre nem tudok mást mondani, csk azt, hogy szánalmas. Úgy véleményt mondani valamiről, hogy még csak a legkisebb fáradtságot sem veszem, hogy utánanézzek... Ráadásul csak szidni tudta a képregényeket és az adaptációkat. Ha legalább olvasta volna a Batman: The Dark Knight Retruns-t és úgy mond véleményt, akkor azt mondom, rendben. De így...

A másik hihetetlenül szánalmas dolog az a játéktrailer bemutatása volt, mintha a film előzetese lenne. Enynrie gyerekes hibát véteni, egyegész ország előtt...

Amásik dolog, hogy komolyan gondolta P. Róbert, hogy az IMDB-t halálosan komolyan kell venni? Fel van háboroda, hogy a Batman menyni pontot, meg sikert ért el ott, mikor elég csak belegondolni, hogy akárki!!! pontozhat, ergo ez azt jelenti, hogy számoljön a több millió fiatal felhasználóval és egyéb tényezővel, de a reakciói alapján sajnos nem képes átlátni bizonyos dolgokat.

Nem tetszett továbbá, hogy egy elhuynt, hatalmas sikereket elért, híres és igenis tiszteletreméltó színésszel viccelődött, ráadásul ugyancsak szánlmas módon téve mindezt.

Továbbá hallhattuk a szakértő úrtól, hogy miylen filmeket tart kiemelkedőnek... Mosolygásra késztetett, amiekt hallottam. Azok alapján, amik elhangzottak, arra a kvöetkeztetésre jutottam, hogy P. Róbert megakadt egy bizonyos szinten a filmeknél.
Nem a birodalom visszavág és hasonlókat kell említeni és a hasonlókat, mint sokkal jobb filmek, mint a Batman, de ahogy látom, a szakértő úr NEM igen látott 1970-60-nál régebbi filmet. Ami elég szomorú... Ugyanis ha bemegy a TV-be, hogy most elmondja a véleményét, legalább felmtuathatna valamit, hogy igen, van alapja, hogy őt elhívták, de nem igen vettem észre.

Köszönöm, hogy elmondhattam a véelményem, további jó blogolást/kommentelést mindenkinek!
slawter 2011.03.01 17:57:12
@Legelő Őse: Egy szóval sem említettem ,hogy azért lenne az, mert más a véleménye, mint az enyém, nem tudom, hogy ez hogyan jött le neked, de elég gyenge érv. Továbbá fenntartom, hogy igenis szánalmas. És miért? Mert nem egy ismerősének mondta, vagy nem egy kocsmában, vagy ahvaeroknak, hanem a magyar nézőknek. A kimondott szavaival befolyásolta az embereket (már aki hagyta) és TÉVES információakt közölt. Ezért szánalmas, mert lehet, hogy a Kis Marinéni msot azt hiszi az igaz, amit ez az ember mond, holott nagyon nem! És ha valakit egy ország lát, igenis elvárható és kutya kötelessége, hogy legalább pontos dolgokat mondjon és ne oylan tesék-lássék, saját kútfőből szedett ökörségeket mondjon, mitn ahogy P. Róbert tette. Valamint, felőlem lehet véleménye, de továbbra is fenntartom, hogyha blődségeket mond az adott dologról inkább fogja be a száját és igenis NÉZZEN UTÁNA.

"fontos, hogy nem tehet róla hogy filmszakértőnek nevezték" De nem is kért egyből helyesbítést, csak utólag mentegetőzött, magyarázkodott!

Nem tehet róla, hogy azt a promót tették be, de ha kinyitotta volna a szemét, vagy figyelt volna arra, amit mutatnak neki, kkor egyből észrevehette volna, hogy itt nagyon nem igazi emberek szerepelnek és angyon nem a Batman filmről szl a trailer. Főleg, hogy a végén be is jött a játék címe és logoja.
slawter 2011.03.03 14:37:23
@Legelő Őse: Az egy válaszvideó. Ha annyira idegesítette volna, amit mondanak, akkor ott helyben kér javítást. De nem tette meg. Utólag könnyű magyarázkodni, hogy "hát én nem is vagyok az, kikérem magamnak, mert ha az lennék, akkor nem magyarázhatnék össze vissza mindent, de mivel azt mondom, hogy nem vagyok, így azt tehetek, amit akarok". Gratulálok, micsoda elegáns viselekdés ez! Pfff.
Nem votl szó az új filmről? Behalok, azzal kezdték, hogy mit gondola! És újfent elmondom, hogy az nem tetszett, hogy ökörségeket beszélt, nem az, hogy más a véleménye, mert azzal nicns semm ibajom, csak az, hogy úgy szidott valamit és úgy szólta le és úgy mondott valótlant, hogy UTÁNA SE NÉZETT, nem érdekelte miről beszél, csak össze vissza mondta a magáét, hogy jópofa legyen. Egy tájékozatlan, magát eladó, továbbá felelősséget nem vállaló előttem ez az ember a két videó alapján. És én ellentétben vele úgy modntam ezt, hogy utűnanéztem és nem csak a hasamra ütöttem!
És ha még mindig nem érted, miket írtam az előző két hozzászólásban, kérj valakit, hogy magyarázza el, mert te vagy az, aki nagyon nem érti a dolgokat.
A Gamestar "Great Box" blogja egy interjú erejéig megkeresett engem. Szívesen eleget tettem ennek, főként, hogy megkértem őket, hogy ne az 50x megválaszolt kérdéseket tegyék fel. Betartották a szavukat, úgyhogy ha érdekelne titeket, itt elolvashatjátok. Az oldalon…..