Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakonyi

20 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az I.D. nevű magazin az őszi hajtrendként mutatta be a képeken látható nagy volumenű, valamint extrémen göndör hajat. Az tény, hogy az idei évben hódítanak a hullámok és a göndör fürtök. ..
A L’Officiel Hommes nevű francia lap legújabb számában érdekes frizurát visel a modell (Vince Robitaille). Az oldalt felnyírt és a fejtetőn meghagyott hosszabb haj mostanában nagyon divatos. Aki ilyen frizurát bevállal, annak fontos tudnia megfelelően kezelni, és finishelni.…..
Christina Aguilera a 2006-os önmagává visszaalakulva jelent meg egy rendezvényen a múlt hétvégén. Rezes színű tincseit visszavarázsolták platinaszőkévé, a jól bevált póthaj megmaradt és klasszikus hullámokban pompázott. Úgy tűnik a hírességek esetében nem nézik jó szemmel…..
A divathét alkalmából már érkezett pár bejegyzés, de gondoltam én is gazdagítom egyel a sort. Vera Wang bemutatóján csupa olyan feltűzés volt látható, ami a 60-as évek tupírozott búra jellegű frizuráira volt jellemző. ..
Immár öt éve rendezik meg minden évben a "természetes vörös hajúak" ünnepét Hollandiában. Idén 5000 fő látogatott el a fesztiválra... ..
Rihanna nemrég még oldalt felnyírt rövid piros hajjal lépett fel turnéja állomásain, a napokban azonban ismét bubifrizurával jelent meg. A piros szín maradt, a haját valószínűleg az afro-amerikaiaknál megszokott technikával hoszabbították meg.forrás: prophetblog..
A Salon International hírleveleiből sok érdekes információt kapunk az őszi nagy fodrász kiállítással kapcsolatban. Legutóbb nagy kedvencem, a hosszúhajak mestere Patrick Cameron osztott meg néhány érdekességet a sajtó képviselőivel. Idén a nagyszínpadon nem láthatjuk, de a…..
szakonyi 2010.08.28 10:05:02
Nemrégiben volt a premierje Drew Barrymore új filmjének a Go the distance-nak, és a színésznő egy meglepően slampos frizurával érkezett... Hajtöve és hajvége között szemmellátható a színbéli eltérés, mely valószínűleg szándékos. Póthajjal meghosszabbított frizuráját…..
A még mindig bájos Julia Roberts, részt vett legújabb filmje, az Eat, pray, love sajtótájékoztatóján. Egyszerű hullámos copfja lágyan olmik vállára, mely tökéletesen illik virágmintás ruhájához... forrás: gettymages..
Halle Berry lesz a szeptemberi Vogue magazin címlapján. A fotókat Mario Testino készítette, és a színésznő egy extra rövid bob stílusú frizurával jelenik meg. Nekem van egy tippem hogy egyszerűen parókát adtak a még mindig gyönyörű Halle-ra...forrás: vogue.com..
Dakota Fanning van az új Marie Claire címlapján amerikában. A fodrászai a legújabb divat szerint formázták a Twilight sztár haját. A képeken megjelenik a krepp és az oldalt fonott copf is, amik egyértelműen nagy hatást gyakorolnak az idei év haj trendjére.forrás: marieclaire.com..
Az egyik amerikai bevásárlóközpont érdekes reklámanyagot készített saját népszerűsítése céljából. A modelleknek cipőket, masnis kézitáskát, valamint parfümöt varázsoltak kontyként, valódi hajból. Igen kreatív megoldás.forrás: altopalermomallads..
A Harry Potter filmek sztárja Emma Watson (Hermione) drámai változásra szánta el magát, búcsút intett csodás, szűzies lokniainak.Nem tudom mi lehet az oka a változásnak, minden esetre én sajnálom, bár ez a frizura kiemeli a színésznő gyönyörű szemeit.Emma nagy divatrajongó.…..
Az OurVanity nevű oldal bemutatta az idei tél legmenőbb női hajviseleteit a rövidtől a hosszúig. Ami a leghosszabb hajakat illeti, a természetesség a lényeg, legyen az hullámos vagy egyenes.A bubifrizura idén is hódít, és nem szükséges a legrövidebb változatát vágatni, lehet…..
Minden gondolatom London és a világ egyik legnagyobb fodrász kiállítása körül forog, ami ugyan októberben lesz, de már elindult a készülődés. Nekem még a hajtetoválásról - ami valljuk be, nem áll túl közel hozzám - is a 2008-as Salon International jut az eszembe. A német hajba…..
szakonyi 2010.07.28 21:14:18
Lady Gaga önmagát alulmúlta visszafogott stílusával, mely a péntek reggel közvetített The Today Show nevezetű műsorban volt látható. Az énekesnő négy számot adott elő élőben, és meglepő módon nem vitte túlzásba az általa megszokott extrém ruhákkal, cipőkkel,…..
Tegnap megnéztük a Chanel kollekcióját, ma Jean-Paul Gaultier-n a sor. Az ő kollekcióját a 30-as és 40-es évek inspirálták. Imádom. A frizurák kész fordrász-művészettörténeti tanulmányok. Az első modellen egy csodálatos marcell-hullám látható. Honnan a rajongás? Nem tudom.…..
Múlt hétvégén véget ért a Glastanbury fesztivál, mely megrendezésének 40. évfordulója alkalmából több médium összeállítást publikált az elmúlt évek képeiből. Glastanbury királynőjéről, Kate Mossról láthattunk jópár képet, amint gumicsizmában dagasztja a sarat és…..
Amikor megláttam Bódy Sylvi új naptárjának fotózásán készült képeket elámultam, hogy a modell mennyire csúcsformában van. A képeken Sylvi dominát alakít...Hátközépnél is hosszabb haját loknikba sütötték és kócos hatást próbáltak elérni a hajtő megemelésével.…..
Amint már Katáék beszámoltak a Twilight szereplők "bevörösödéséről", úgy én is egy átváltozást mutatnok nektek. Christina Aguilera új stílusáról van szó. Az énekesnő az év elején vágatta le platinaszőke fürtjeit egyhossz bubi stílusúra. A héten pedig…..
Megérkezett a legújabb fotósorozat Britney Spearsről, aki a Candie's ruházati márka reklámarca már 2009 óta. A pophercegnő ezúttal saját tervezésű ruháit mutatja be, melyek júliustól kerülnek forgalomba az USA-ban. Britney akár póthajkollekciót is reklámozhatna, hiszen…..
Amíg Katáék esélyeket latolgatnak, addig én szemléltetek néhány új képet az amerikai Vixen magazin új fotósorozatából, ami a 2010-es nyári haj és smink kollekciót mutatja be. A modell  az amerikaiaknál futó Gossip girl nevű sorozat egyik szereplője: Lydia Hearst A színek…..
szakonyi 2010.06.29 14:39:51
@rábavölgyi: Woooow dejóóó:)Köszönöm nagyon! Remélem hogy sikerül mindent jól összehoznunk és mehetünk sok új infót szerezni:)
A mai napon kiszivárogtak új képek Kylie Minogue-ról, amelyek az énekesnő legújabb lemezéhez készültek. Kylie a fotókon Aphrodite-ként pózol (mellesleg ez az új album címe is), aki a görög mitológiában a szerelem és a szépség istennője volt... Az idén 42 éves sztár stílsua…..
A MuchMusic Video Awards hozott érdekességeket - gondoljunk csak Ke$ha krokodil dándis kalapjára és botjára - melyekről Marci be is számolt nektek itt a blogon. Az extremitások mellé azonban nem fért be a fiatal énekes, Justin Bieber frizurája, melyről a Hollywodd Life riportjának…..
Jó néhány csillag felvonult a piros szőnyegen a múlt hétvégén megrendezett Much Music Awardson. Látható volt néhány extravagáns ruhaköltemény és hajstílus egyaránt. Íme néhány a sok közül: Adam Lambert ismert nem hétköznapi megjelenéséről, most sem okozott csalódást.…..