Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lifewave-Páros

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
Lifewave-Páros 2009.09.06 10:28:10
Lifewave-Páros 2009.09.06 10:37:45
@tevevanegypupu: nincs igazad nem kiváncsi rájuk sem gyerek sem fenőt egy normális világban. Nem szégyellik magukat? Legyen a saját tabu témám az én ferde vagy nem ferde hajlamom
MEGÉRKEZETT a forradalmian új megoldás az egészség megőrzésére.A Lifewave jelenség óriási energiával tölti fel EurópátHa szüksége van plusz energiára, akkor most a legjobb helyen jár!  Fáradtnak érzed magad? Fájdalmaid vannak? Rosszul alszol? Érzed, hogy kevés az…..
Lifewave-Páros 2008.08.13 17:45:04
Termék tapasztalat !

Az öregség jele, hogy esik- kel az ember gyereke! Velem is ez történt , csúnyán megütöttem a jobb térdemet, rögtön megdagadt és persze mélyen lehorzsoltam,. Éjszakára dolgozni mentem .Előző nap kaptam kézhez a ice wave /fájdalom megszüntetésére használható tapaszt/ gondoltam kipróbálom és felhelyeztem a barna tapaszt a térdem bal oldalára a fehéret a jobb oldalra .Az első percekben megszüntette a fájdalmat utána 10-15 perc múlva az égési fájdalmakat is megszüntette ,egész éjszaka tudtam dolgozni /talpalva/ és eszembe sem jutott hogy megsérült a lábam. A következő éjszaka megint feltettem ,mert megint dolgoztam és többet nem kellet használni a tapasz , A sebem 1 hét alatt teljesen begyógyult ,a térdem sem fáj. Mindenkinek tudom ajánlani, nekem bevált!

A bal vállam és a nyakam közötti szakasz hetek óta fájt, éjszaka nem tudtam rendesen megfordulni az ágyba mert nagyon belehasított a fájdalom. Reumás fájdalom, évente többször is előjön. ICE WAVE tapasz kéznél volt és mielőtt munkába indultam felhelyeztük a tapasz. A bal lapocka fölé a fehér tapaszt kb7-8cm re alá a barna tapaszt . Közben dolgoztam és egyszer csak meglepődtem ,hogy nem fáj a karom ahogy mozgatom. ...Azóta 3-hét telt el és nem jött elő ez a fájdalom. Nekem remekül megoldotta a problémámat, másnak is tudom ajánlani.

Lányomnak gyomorfájdalma volt a barna tapaszt a köldök alá helyeztük., a fehéret a jobb lábfej közepére negyed óra múlva elmúlt a fájdalom anélkül, hogy bevett volna bármilyen gyógyszert. Az egész család szívesen használja a Icewave tapasz. Merem ajánlani másoknak is.
A lifewave termékek egy forradalmian új termékcsalád!Nem mindeggy, hogy az emberek mennyi méreganyagot visznek be a szervezetükbe. És azt sem tudjuk amit megeszünk, vagy megiszunk mit tartalmaz? Az évek alatt mennyi nehézfémet, vagy az élemiszerről amit elfogyasztunk mennyi méreganyag…..