Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszy85

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
sziszy85 2010.10.06 22:28:18
Sziasztok!
Én azért írok mert a segítségeteket szeretném kérni!Anno valamikor regisztráltam magam egy angol oldalon,az a baj,hogy már nem tudom,hogy melyikre és most a napokban küldtek nekem egy emailt,hogy nyertem valami elektronikus lotto sorsoláson,állítólag az én email címemet dobta ki nekik a gép!Bemásolom amit küldtek:

Nyilvános kapcsolat tiszt!

Következő hivatalos eredményeinek közzétételét az E-mail elektronikus online nyereményjátékok által szervezett Irányítószám Loterij tartott Amszterdamban Hollandia, melyben az elektronikus e-mail címét mint kiderült, az egyik online győztes e-maileket az 1. kategóriába tartozó, és ezért váltott ki készpénzben odaítélése 1000000 euró (egymillió euró csak), az alábbi adatokkal kapcsolódik.

(I) díj számok: TL 22/53/110DF
(Ii) e-mail jegy száma: TL74/633/RS
(Iii) a sorozat száma: 33/711/641/INL
(Iv) Hivatkozási szám: TL/822/552/11AK

Minden résztvevo választottak egy számítógépes rendszer fordulóban kiállított több mint 20.000 vállalat és a 30000000 egyének e-mail címét és nevét az egész világ által nyilvántartásba vett különböző területeken a mi lottó program.This sorsolás megrendezését a holland minisztérium Kultúra és sport, így állítva a díjat szabályozza a holland törvények provison.

A vizsgálatok és eljárások a követelést, vegye fel a kapcsolatot Állítás tisztviselő az alábbiak szerint:

Név: Dr.Larry Hans
Tele :0031-684-617-939.
Válasz e-mail alább:
drlarryhans@aol.nl

Vegye fel a kapcsolatot a követelés Agent számított 5 munkanapon belül, hogy könnyebben fel díjat.

És ezután én írtam nekik,hogy mi is ez,és arra is válaszoltak!Azt is bemásolom!
sziszy85 2010.10.06 22:36:24
Postcode Loterij Nederland
Van Eeghenstraat 70.1071GK,
Amsterdam,De Nederland.
Tel : 0031- 684617939
Fax: 0031- 847385539.

Date:5th October, 2010.

Címzett: győztes,

Ez elismerni kézhezvételét, amely a mail.We szeretné felvázolni itt az Általános Szerződési Feltételek hivatkozva a nyerő.

Igényét feldolgozást igényel a következő:

1, Ön, hogy adja meg nekünk a lehető leghamarabb egy érvényes azonosító okmányt, amely igazolja már elérte a támogatásra jogosult 16 éves kor felett.

2, igazolását követően, hogy Ön jogosult, a forma lesz processed.The nyomtatványt kell megfelelően kitöltött, mert fogják levetíteni az eltérés.

3, A fájl nyílik meg az Ön által a Jogi Osztály igazolását követően, hogy az információk meg vannak adva a kitöltött űrlapot a valóságnak.

4, Ön, hogy töltse ki a csatolt (benyújtás formában) lehetővé teszi számunkra, kezdődhet a feldolgozását a győztese, és visszaküldi a nyomtatványt faxon vagy e-mail mellékletként az e hivatal.

Megjegyzés: Ne feledje, hogy a díjat nyereménye közjegyzővel kell hitelesíteni a Bíróság itt Hollandiában Devizakülföldiek előtt a következő átadását a díjat.

Gratulálunk előre!

Tisztelettel a szolgáltatás

Dr.Larry Hans,
Foreign Service Manager

Én erre még semmilyen adatomat nem adtam még ki nekik mert nem tudom eldönteni,hogy ez egy átverés vagy igaz is lehet!?Arra kérnék mindenkit,hogy aki tud az segítsen,hogy mi tévő legyek!Előre is köszönöm!
Itt van rögtön a speciális otthoni munkát kínáló hírdetések.Néhány hírdetési forma:Legális vállalkozásunk otthoni munkaajánlatai fő,mellékállásban kismamák,nagymamák,diákok,munkanélküliek részére folyamatosan.Szerelések,papírmunkák,pc-s feladatok stb.Napi bér 5 ezer…..