Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rraddo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javában zajlik a New York-i Divathét, melynek keretein belül a divatházak az új, 2011-es tavaszi/nyári kollekciójukat mutatják be (összefoglaló hamarosan!). Az eddigi kollekciók nagyrésze meglepetésszerűen jó és hordható volt, de azért van egy-két elvadult, hordhatatlan és már…..
Most két fonott övet mutatunk Nektek. Az ausztrál Cheddar Pocket készíti őket. Bőr és nejlon az összetevői és mindegyik kézzel készül. 60 dollár körül lesz az ára és a varrás természetesen színben passzoló cérnából készül. Fantázianevük is van: Larry és Terry. Nekem…..
HeStyle Chanel parfümreklámok 2010.08.06 12:50:00
Mostanában vásároltam parfümöt. Mivel Chanelt választottam, kicsit utánanéztem a tv-reklámjaiknak és úgy gondoltam, érdekes lehet vetni rájuk egy pillantást. Antaeus 1981 óta kínálják ezt az illatot, melynek összetevői mirtusz, zsálya, fahéj és cédrus. A reklámban…..
Ezek az egyedi készítésű Zegna öltönyök ausztrál gyapjúból készülnek. 1200 dollárért (kb. 260 ezer Ft.) lehet hozzájutni egy ilyen darabhoz. Azt írják róla, hogy képes elvezetni a nedvességet és jobban hűti a bőrt, mint egy átlagos öltöny.Az amNewYork magazin egy dolgozója…..
Az Opening Ceremony és a Timberland másodjára fognak közös projektbe: ezúttal ezt a Watershoe fantázianevű cipőt dobták piacra. A boat shoe alternatívájaként ajánlják. Kissé fura, nem tudunk dönteni, így inkább döntsetek Ti: tetszik vagy nem?(kép: highsnobiety)..
HeStyle GF Ferré őszi kampány 2010.07.20 08:00:00
Gianfranco Ferré őszi kampányához Eddie Klint és Georgina Stojiljkovic adták külsejüket. A kamera mögött Emilio Tini állt. Ezek a ruhák nekem kissé egyszerűnek tűnnek, valamilyen nem-designer bolt polcain is könnyedén el tudnám képzelni őket (ez alatt inkább a férfi cuccokat…..
David Gandy és Anna Jagodzinska szereplenek a Dolce & Gabbana híres illata, a Light Blue kampányképein, melyeket Mario Testino készített a csodás Capri-n, Olaszországban. A képek szerintem jól sikerültek és a parfümöt is nagyon szeretem.Nektek mi a véleményetek a fotókról és a…..
315 fontnál kezdődnek ezek a szegecses, különböző állatmintával ellátott Louboutin cipők.Nekem egy kicsit merésznek tűnnek (és nem a szegecsek miatt - azok rendben vannak!), de talán a zebrás az, ami még a legjobban tetszik, azon nem annyira feltűnő az állatminta, olyan, mintha…..
HeStyle YourLook: Piknik 2010.07.01 11:14:09
Igazi nyári piknik hangulatú fotót küldött nekünk Csabi nevű olvasónk, aki már szerepelt egyszer a YourLook rovatban, ő volt az első olyan beküldő, aki az arcát is vállalta a képein.Hogy tetszik ez az összeállítása?Fekete kalap: H&MKlasszikus Wayfarer szemüvegTrikó:…..
A napokban mutatták be Párizsban a Louis Vuitton 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját, melyen természetesen az egyik legnagyobb figyelem a kiegészítőket kísérte. A ruhák engem nem igazán nyűgőztek le, de a kiegészítők annál inkább! Míg a tavalyi kollekció kiegészítőit…..
Csak úgy ömlenek a neves divatházak legújabb, 2011-es tavaszi/nyári kollekciói Milánóból. Most a Calvin Klein jövő tavaszi kínálatát mutatjuk be Nektek, amely úgy néz ki, leginkább furcsa haspólókból áll majd. A modellek haja pedig nagyon gáz. Nem tetszik.Nektek mi a…..
Élénk színek, farmerek és rengeteg fürdőnadrág. Ezek jellemzik leginkább a Dsquared2 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának darabjait. Én mindig is szerettem a márkát és most is nagyon tetszik a jövő nyári kollekció (főleg a shortok), egy-két nagyon harsány összeállítást…..
Kockák, csíkok, festett farmerek, merész variációk és buta parókák uralták a kifutót Vivienne Westwood 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján Milánóban. A tervezőnő ismét kitett magáért és valami egészen elképesztőt, extrémet és hordhatatlant alkotott, bár ez…..
Kockás ingek, farmerek, shortok és piknikhangulat. Ez jellemezte leginkább a D&G tegnap bemutatott 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját. Nem vagyok egy nagy D&G fan, de ez a kollekció nekem nagyon tetszik, a 2010-es tavaszi kollekciót mindenképpen túlszárnyalja. Jók a shortok, a…..
Már javában zajlik a divathét Milánóban, melynek keretein belül a 2011-es tavaszi/nyári kollekciójukat mutatják be a nagy divatházak és márkák. Elsőként nézzük, hogy mivel készül jövő tavaszra a Bottega Veneta, a Dolce & Gabbana és a Prada.Nekem ezek közül leginkább a…..