Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoktorSSJ

76 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paidverts, Haziran 2014'den beri hizmet veren bir PTC (paid to click-tıklama başına ödeme) sitesidir. Reklamlara tıklayarak para kazanmanız mümkün.Dahası, bir miktar para yatırarak (örn;1 dolar), %55ini (1,55 dolar) geri kazanma garantili.Paypal dahil birçok ödeme yöntemi mevcut,…..
Szia! Ha szükséged lenne egy kis zsebpénzre, fizetés-kiegészítésre, ha LoLozol , vagy más online játékot játszol,ami fizetős és Paypallal is lehet fizetni,  vagy csak nagyon sok szabadidőd van, van egy munka számodra :) "Van egy olyan oldalt, ami máshogy működik mint a többi,…..
Free poker money and no deposit bonuses   If you are looking to play poker for free to build your bankroll or to test a new poker room, you better not miss our no deposit bonus offers. Play poker now without depositing a cent of your own money on a poker room of your choice. Just click a banner…..
Pavlo Klimkin külügyminiszter szerint büntetéssel kell számolniuk azoknak az ukrán állampolgároknak, akik kettős állampolgárokként lépik át Ukrajna és az EU határát. Legalábbis ezt jelentette ki hétfőn, január 5-én egy szoboravatást követően, az ungvári várban tartott…..
DoktorSSJ 2015.01.07 14:36:58
@petrol pet: Köszi szépen, észre sem vettem :D
Nos, mint olvashattuk, a Nagyszlovák Állam közel sem volt olyan egységes, mint amilyennek a történészek állítják. A szlov-mínoszi háború után az ókori szlovákok új ellenséggel álltak szemben : ők voltak az ukrok. Felmerül a kérdés, kik is lehettek ők, és honnan jöttek? A…..
      Biztos felmerült már a kérdés mindenkiben, vajon milyen lesz Ukrajna politikai berendezkedése, milyen jelentéssel fog bírni a politikai események után az "ukrán demokrácia". Annyi biztos, hogy a jelenlegi helyzetben nem igazán előrelátható a probléma végkimenetele.…..
A szlovák őshaza mai tudásunk szerint a i.e. XXVI.században a Colorado folyó és a Jangce folyó közötti területre tehető. Erre főleg növényföldrajzi érvek hozhatóak fel,elsősorban az egyaránt a jelenlegi USA-ban és Kínában is honos ficovirág ( lychnis bratislavia ficocondria)…..
Ma Beregszászban tüntettek a magyar nacionalisták irodája ellen .Erről meséltek a szemtanúk. „Ma megmutatták a magyarországi nacionalistáknak,a Jobbik tagjainak,hogy nincs keresnivalójuk a mi békés vidékünkön!”-szól a közlemény.Nagy meglepetést okozott az is,hogy magyar…..
A cikk elolvasása előtt felhívnám a figyelmet : a cikk írója nem én vagyok, csupán közzéteszem a magyar fordítását. Az eredeti cikket meglehet tekinteni a Mukachevo.net, amelyet a cikk végén megtalálhat az olvasó!  Szinte a város és a járás  minden lakosa,sőt,az ide…..
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni kedvese születésnapjára, s mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl személyes.Kedvese húga elkísérte őt az…..
Kis adagban gyógyszer, nagy adagban orvosság, tartja a népi bölcsesség gyakorlatilag bármilyen alkolholos italról, és japán tudósok kutatásai most azt támasztják alá, hogy az eredetileg viccnek szánt szállóigének igenis van tudományos alapja. A Sapporo Brewery sörgyár által…..
Már régóta tervezgetem,hogy randira hívok egy lányt,de soha nem volt elég bátorságom. Végül is egy nap összeszedtem minden bátorságomat,és beszéltem a lánnyal. Ő nem ellenezte a dolgot , és megbeszéltünk egy szombat esti vacsorát. Péntek este a a haverjaimmal elmentünk…..
Szőke nő a "Legyen Ön is milliomos" stúdiójában. Végig szerencséje van, már csak a főnyeremény van hátra. A műsorvezető (a felülmúlhatatlan Vágó István) felteszi az utolsó kérdést: - Tehát hölgyem, a mindent eldöntő utolsó kérdésre kell válaszolnia, és Öné a 40…..
..
Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielőtt a kocsi megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és felrohant a lépcsőn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött a taxi. El akartam titkolni a sofőr elől, hogy a ház őrizetlenül marad, ezért…..