Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anna schwelung

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabb szabadságom után tegnap este visszatértem Dakarba. Az út hosszú volt és fárasztó, dacára a számos praktikának, amiket bevetek (tele az internet ilyenekkel). Sikerült például a vészkijáratnál helyet kérnem, ez néhány légitársaságnál feláras, a Turkishnél szerencsére nem. Sokkal nagyobb a…..
Indafotóblog Nándi lelépett... 2014.06.03 16:09:16
...de az élet nem áll meg. Mi maradtunk, és igyekszünk továbbra is azt a színvonalat hozni, amit Nándi nyújtott. Lezárult az Önarckép sorozat - Hívd elő magadból Vivian Maiert! fotópályázat. A zsűri már gőzerővel dolgozik a győztes kiválasztásán. A június 6-i…..
Kedves fotósok! Megjelentek a szeptemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
anna schwelung 2014.09.28 16:10:19
Drága Indafotósok! Magyarország egyetlen valamire való fotómegosztója ütemes szögelés alá került. Jó sokan körbeálltuk, nyomkodtuk, nézegettük és elkezdtük tekergetni, csavargatni. De most igazából. Most, hogy az országunk háza is új pilácsokat kapott, nekiálltunk…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Fotózz hangos légijárműveket a legtutibb helyről! Megszereztük a Kecskeméti Repülőnap (aug. 3-4) legklasszabb jegyét és még két páros belépőt. Egy remek repcsis fotóval elviheted a szpotterjegyet, amivel már majdnem megérinthetsz egy török F-5-öst, ha pedig jól válaszolsz…..
Hat hétig áll az Erzsébet téren - azt követően pedig a Sziget fesztiválon - a Sziget Eye nevű óriáskerék - írta az Index június elején. Az óriáskerék önmagában is látványosság mind nappal, mind sötétben, bőven töltöttetek fel róla képet így volt miből kiválogatni a…..
Nehezen indult, de végre itt a nyár. A rétek, parkok, kertek, árokpartok telides-teli vannak vidáman tarkabarka, vagy elegánsan sápadt virágokkal. Még egy esős napon - persze amikor nem a hangulatos esőfotók készítésével vagyunk elfoglalva - is könnyedén vázába tehetünk néhány…..
Sok kreatív fotót kaptunk a falra múlt héten, amiből ez a szép válogatás jött össze, amit a szétszórt blogger elfelejtett tegnap délben kipublikálni. Ezért elnézést, fogadjátok szeretettel és szavazásra izzított mutatóujjakkal a múlt heti tizenkét kedvencet. KEDVENC MÚLT…..
anna schwelung 2011.04.13 18:03:11
@azegbenbalvan: Ezt nagyon helyesen tetted!...magam is fel szoktam hívni a figyelmet egy-egy fotónál a címkézésre, ne adj' Isten - mint laikus, hozzá nem értő képkészítő - javasoltam a falazási címkét vagy éppen a heti 12 közt szereplő egyik fotós esetében a többszörös falcímkézést kifogásoltam...csak a magas lóról érkező hangsúly volt sértő az életlen, vacak fotókat publikálók számára...sajnos, többen vagyunk itt ilyenek, hiszen ez nem a World Press Photo klubtagok zártkörű bulija, csak egy játék amatőrök részére....én így látom szakmai hozzáértés nélkül, szubjektíven...
Csak annyit mondanék, hogy itt a tavasz, visszakerülhetnek a színek a fotókra :) MÚLT HETI KEDVENCEITEK A FALRÓL:   azegbenbalvan: vezess haza hombre fotója bollaeszter: Füst WadWanda: FényÍvek Agnete: Kék és narancssárga kizsgabi: fel is út, le is út Kóc: Bársony dombok…..
anna schwelung 2011.03.24 21:01:33
@hombre.: köszi a vigaszt!...csak kicsit irigylem a fotón látható holand /már magam sem tudok kiigazodni az új hejesírásban,1 vagy 2 l:-)))/ úszónőt!...a nevét is tudom: Melle van de Boeven!
Nem más mint DuraAce fotója a ködös erdei sétányról, szép munka, 46 szavazót megérintett!  ..
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..
anna schwelung 2011.02.19 16:38:16
@zati75: pedig a kora délutántól estig tartó kézilabda sem volt rossz, sőt örömünnep volt!!! indafoto.hu/anna_schwelung/image/10769835-ff256cc7/user..sajnos egyszerre csak egy helyen lehet az ember:-((
 Ezen a héten nagyobb verseny lesz a fotóknak, sokan megtalálhatják a kedvükre fogukra valót. Van itt zsáner, tájkép, állatfotó, naplemente, város.Nekem - úgy általában - nagyon hiányoznak a portrék és a tárgyfotók, írjátok le kommentbe, hogy ti mit hiányoltok,…..
anna schwelung 2011.02.16 12:02:04
@Kontiki: bizony!...brutálisan jó portré!...mely a fogorvosok ajánlásával készült:-))
Meglepő fejlemény a Hét képe versenyben! Bár vlm - formáját hozva - idén már másodszor futott be az első helyre, ezért az ő képe kéne, hogy itt álljon, de ő - pont a fentiek miatt - lemondott az első helyéről, átadva azt fkolesdi kacsáinak. A Hét képe cím tehát a szavazás…..
anna schwelung 2011.02.14 12:04:22
@fkolesdi: Gratulálok, a címadásért!...a kommenteket olvasva: TÜKÖRBEN az indafotósok egymáshoz való viszonya!!!...szörnyű:-((
anna schwelung 2011.02.16 11:14:58
@WadWanda: ...az utolsó mondatodhoz nem kellett nagy jóstehetség!...csak 8 nap után konstatálom, hogy bejött a Sztravinszka effektus..nem nagyon látok a fotók alatt megszokott kommenteket, de szép lett, jók a fényei, ezeket a hangulatú képeid /is/ szeretem...elmaradtak a hajbókolók:-((
 A nyertes pedig pdave szuper képe a befagyott Balatonról, gratulálunk! ..
anna schwelung 2011.02.14 12:38:47
@zati75: ...a mindenre elszánt jegesembereknek mit sem számít egy kis rianás!
A múlt heti sötétebb sorozat után megérkezett a napfény, nagyon kellemes fényes, télies fotók jöttek.  Többen kérdeztétek a múlt héten, hogy hogy fordulhat elő az, hogy nem jelenik meg az Indafotófalon a frissen hozzáadott képetek. Erre a válasz az indafotós…..
anna schwelung 2011.02.01 19:18:32
Kissé nyomasztó az eheti felhozatal, sötétebb hangulatú mint az eddigiek, de mit tegyünk, tél van és a fotósaink is azt örökítik meg amit látnak. Szavazzatok hát alul - akár 11 képre is - hogy melyik fotó érdemelheti ki a 2011/5. heti Hét képe címet! A kedvenc múltheti…..
Úgy néz ki bejött a múlt heti taktika és harmincszor annyian szavaztak mint eddig - ehhez persze egy olyan fotó is kellett mint talos jégmadara. Az eheti felhozatal is alkalmas rá, hogy ennyi embert idecsődítsen, remek téli szettet kedvenceltetek össze, lássuk: MÚLT HÉTEN EZEK VOLTAK…..
 Hatalmas fölénnyel nyert talos jégmadara, gratulálunk! ..
 Az új évet mindjárt egy remek indafotófallal kezdjük a képek felét azonnal kedvencelem is - tegyetek ti is így! A szavazás szokás szerint alul, max 11 fotóra nyomhattok szavazatot - hajrá! Az előző év utolsó hetének kedvenc képei adonath: Dóm tér habasszony: legendák…..
Gratulálunk annának a hét képe helyezésért, bejött neki a Mátyás templom! ..
anna schwelung 2010.12.28 17:55:54
@kreashot: köszönöm!...elhiszem!...sőt ezután minden megállóban leszállok:-))
anna schwelung 2010.12.28 17:59:08
@vlm_: Köszönöm vlm!
anna schwelung 2010.12.28 17:59:48
@WadWanda: WadWanda köszönöm!:-)
Végre hétfő és végre Indafotófal szavazás, lássuk hát hétfő délelőtt, hogy mik voltak a kedvenc fotóitok a falról múlt héten! Mit mondjak, ez az eredmény, az eddig egyik legjobb 12 kép amit a falról kiválogattunk, szuperek vagytok! A MÚLT HÉT KEDVENC FOTÓI A FALRÓL scherer:…..