Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bofi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adósságcsapda fenyegeti Magyarországot. Ezúttal nem egy kormánypárti politikus szájából hangzott el a mondat, hanem az Economist számai mutatják kristálytisztán. A tekintélyes újság friss cikke a világ adóssághelyzetével fogalakozik. Érdemes…..
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
bofi 2010.06.21 14:57:06
@megmondtam?megmondtam: Te egy műveletlen tahó vagy. Legalább ne reklámozd a hülyeségedet...

frontember876 - igazad van...
Milyen eszközöket használhat egy jól szituált lány, ha minden áron föl szeretné kelteni egy kiszemelt pasi figyelmét? Levélírónk már azt fontolgatja, hogy valami filmes klisét fog bevetni, de egyelőre még megvárja, hátha felébred szendergéséből a királyfi. Érdekes kérdést…..
„Ő: Nem, semmi baj, untam már. De egy ilyen szép lányt nagyon tudnák becsülni, mint te. ÉN: Köszönöm, de foglalt vagyok. Öt perc múlva zárunk.” - Van amikor kabaréba taszít az élet sodrása, és olyan figurákat hoz elénk, akiket nappal nem látni. A lány éppen zárná…..
bofi 2010.06.21 12:01:39
@Kedves Nard: Ez nem egy fos ország. Ez egy jó és szép ország. Sajnos kormányaink évtiozedek óta rombolják...de ez egy jó és szép ország, ahol sok nagyon remek ember él...sajnos ilyen vélemények, hogy "szar" meg "kurva" stb...na ezek IS rombolnak!
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..