Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-szsilvi-

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2010 a betegeskedésről szól. :( Idén még jó dolog sajnos nem nagyon történt. :(Ebben az évben lassan többet költöttem antibiotikumra, mint kajára. :( Rá kellene hangolódni egy mandulaműtétre, de nagyon gyorsan. :( Csak hát két hét táppénz és kb anyagilag a padlóra…..
Nincs az az isten, hogy ezt a fotót ne tegyem ki külön a blogra!Az Acura NSX és a Honda NSX gyakorlatilag ugyanaz az autó. Nem akarok úgy csinálni, mintha érteném a szubkultúráját, hogy a vérbeli tulajdonosok hogy hívják, hogy melyik volt előbb és hogy melyik a menőbb.De az biztos,…..
Egy kis filozófiai hangulat, így szombat este egymagamban. :)Nem szeretem a közhelyeket... nagyon nem... Mégis a legtöbb ember mást sem mond, mint az idióta közhelyeket... még akkor is, ha van igazság benne, akkor sem kell ez, ettől nem lesz jobb.... Nem könnyűek ezek a dolgok...…..
Még egy ekkora szemét és undorító céget mint a T-Mobile még sosem láttam... :SFél éve vodafone-ról váltottam a mobil netemet T-mobil-ra, mert gondoltam jó ha egy helyen van mindenem. (hát bárcsak ne gondolkodtam volna.) Fél éve megy a huza-vona, mert kb hetente hatszor, úgy 1-2…..
Utálom a hétfőket, ezt itt meg kell hogy állapítsam. Soha nem tudok időben felkelni (bár bevallom ez a hét többi napjára is igaz) és mindig elkések a melóhelyemről (ez is igaz a hét további részére is) Na de a lényeg, hogy a hétfőkkel mindig hadilábon állok. :)…..
Van-e vicc, kéremszépen! Tetyek-vetyek-motyogatok itt melóban, azt' egyszercsak megcsörren a mobilom, hogy "Jónapot kívánok, Fiatal-szőkehangú Teleszélsz vagyok a <subject>-től és hogy eldarálhatnám-e József Attila: Novemberben átkötnénk Önnek c. ódáját. Mondom,…..
-szsilvi- 2010.06.21 13:30:08
mert jó.... A kezdetek kezdete... 2010.06.21 00:13:00
 És igen... Tényleg tanácstalanul ülök. :D Rengeteg mindent tudnék írni, de ez nem is olyan könnyű. :) Elsősorban magam szórakoztatására teszem, de azért csak megfordul a fejemben az is, hogy úgy írjam, hátha mégis olvassa valaki... Tehát nem mindegy hogy mit, hogyan írok le…..