Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attis1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ikertornyok: Mizu 2011.05.25 17:27:00
LOL! Ha valaki szeretne  meglepődni (és meg is tud) azon, hogy a popzenében nincs új a nap alatt, annak a videó itt.  via..
Hát pedig azt hittük, hogy ezek a fickók majd megmutatják. Tulajdonképpen semmit sem tudtunk a tabletről, de valamiért azt gondoltuk, hogy a Blackberry képes lesz olyan eszközt piacra dobni, amiben benne lesz az, ami az iPadet sikeressé tette, és ami az androidos tabletekből hiányzik.…..
Számos bogárfixálással és Ping-fejlesztőcsomaggal megérkezett az iTunes 10 első javítása, lehet tölteni. A Ping-rajongók azért örülhetnek, mert könnyebb megosztani a zenéinket a barátainkkal, és közvetlenül az iTunes Libraryból posztolhatunk vagy lájkolhatunk…..
Appleblog Buszrajongó lettem 2010.09.25 11:48:13
Épp az M1-esen haladok Győr felé, és noha ezt az utat általában sokkal szívesebben teszem meg vonattal, mint busszal (már ha csak e kettőt soroljuk fel lehetőségként), most valamiért mégis az utóbbit választottam.Alapvetően az a baj a busszal, hogy például ezt a posztot az egyik…..
Utazónk ezúttal Los Angelesbe repült Attis zsebében, és a parishiltonos semmittevős kurválkodás helyett ezúttal dolgozott is. Persze csak miután megnézte, mibe kell ülnie:A városnézés többek között az Universal Studios vízigömbje és a helyi Apple Store világító almája…..
Attis1 2010.09.12 15:56:02
@Az Időmilliomos Apuka: Köszi :) Ezt jó tudni.
Az iOS4 update után többen jelezték - nálunk is -, hogy nem megy az Exchange és Google Mail és Calendar szinkronizálás, vagyis hogy megy, de lassan, és aztán a telefon feladja a harcot, és timeouttal leáll.A probléma az Apple szerint annyi volt részükről, hogy 30 másodpercre…..
        További részletekért kattintson a Tovább gombra! Mivel a Handrástól elhozott Mac minihez adott hdmi-DVI-átalakító nem kompatibilis az Apple DVI-VGA-átalakítójával, ezért az Index szerkesztőségének félszáz gépe közül 49 kapásból kiesett (HÜLYE…..
Alapvetés: iPhone-t két generációként cserélünk, kivéve, ha annyi pénzünk van, hogy mindegyik modellt megvesszük, vagy ha annyira csalódunk a készülékben, hogy egy másik gyártó termékével vígasztalódunk. Máskülönben viszont kétévente van annyi változás az iPhone-nál,…..
Attis1 2010.06.20 23:30:08
@zoleymehigh: Ha jól emlékszem a 3.0 esetében is 19:00 kor lett elérhető. Cupertinoban ekkor van reggel 10:00. Ha tévednék, akkor elnézést :)
Attis1 2010.06.20 23:41:45
@Karesz000: Az a baj, hogy mindig, de mindig vannak olyanok, akiknek fáj az, hogy másnak esetleg több mindene van, és adott esetben jelenlegi egyik legnagyobb problémája, hogy sokat fagy az iPhone-ja. És akkor mi van? Én azt sajnálom, hogy nem teheti meg mindenki, hogy iPhone (ár)kategóriájú készüléket vegyen magának. Csak azért, mert Te nem használod ki ezeket a funkciókat az nem jelent azt, hogy más sem, és hogy csak azért vette, hogy felvágjon vele. Nyílván vannak ilyen emberek is, de hidd el a többség nem ilyen. Én örülök annak, hogy bárhol is legyek, elérhetem az e-mailjeimet, megnézhetem, hol van a legközelebbi kávézó, vagy étterem, megvehetem az éppen aktuálisan a rádióban futó zenét, mert megmondja mi az stb.
Régen nem hiányoztak ezek a dolgok, mert nem tudtuk, hogy létezhet, de ma már ez van, és igen, várjuk, hogy jöjjön a négyes verzió, és vehessünk egy újat... Szerintem :)
Attis1 2010.06.21 09:25:22
@gitáros: Nem akarlak bántani, de Te sem érted, amiről írtam. Akinek nincsen szüksége nem vesz ilyen készüléket. Én például nem "beszopom", hogy szükségem van rá, tényleg napi szinten használom majd minden funkcióját a munkám miatt. Nagyon sokat segít, hogy fel tudok menni a netre, és hogy olvashatom a céges leveleimet.
A filmnézés pedig nem LOL kategória, teljesen jól élvezhető egy film az iPhone kijelzőjén. Na persze ha tehetem én sem ezen nézem, de egy 2-3 órás repülőutat eléggé fel tud dobni, hogy nem az előtted lévő ölés kell figyelned, hanem megnézhetsz egy filmet, vagy játszhatsz valamit...