Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sissi23

39 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Előre bocsátom, hogy bármi történjék is veled, ha azt később el tudod mesélni, szerencsés ember vagy...!!!!  Én, szerencsés ember vagyok....! A szerencse nem az, amikor nem történik veled baleset, hanem az amikor túlélted, és lehetőséget kaptál a tanulásra, ergo a továbblépésre. Tudniillik a…..
Peter Griffin ellopta senorita Kingától a személyijét, aki éppen aludt mert egy senorita Brigitta nevű zsiráf leitatta... KAKAÓVAL. Peter Griffin szemétkedős kedvében volt ezért megölte senorita Tündikét.(odadobta senorita Kinga személyijét a holttestre hogy rá terelődjön a…..
               Soha nincs két ugyanolyan napom. Hiszen nem vagyunk robotok, egyik nap sem ugyanazt mondjuk egymásnak, mégis a napok annyira egybefolynak, sőt. rájövök, egy hetet hiányoztam, és mennyi mindenről…..
 Szakítottunk Pistivel. Az még nem is ütött annyira szíven... az is nagyon fájt, de ami utána következett, az még jobban. Kicseszett velem, sértegetett. De még ez sem volt olyan nagy dolog. De ami most történt... Bár ne történt volna.Soha nem említettem, de vannak kutyáim és…..
Nem is gondoltam volna, hogy egy lány így meg tud változni. Csak nem kell Ő...Amióta nincs suliban Gréti, Noémi sokkal aranosabb, sokszor megdicséri a ruhám , amit egyébként igy szokta kommentelni: "Mibe vagy már megint Maricsui??" És, "Mint aki a kukából…..
Múltkor csajbulin. :D Keresem a telómat, Uuhh- mondom -elhagytam!Mondja bnöm : megcsörgetlekÉn: faszomaaat rezgön vanbnöm: AKKOR MINDENKI KUSS xDDMa szerveztük a farsangi táncunkat... Hip-hopozunk, mint már írtam :) Na és, mondom egyik osztálytársamnak: Gyere máár! Krisz:…..
 Azt hiszem vége... Mármint lassan 3 napja rám sem ír, nem beszélünk...Nem válaszol, ha írok neki... Szerintem ennek is vége ://Pedig azt hittem, most már lesz...De nem.  Ha már így elkezdtem blogolni, akkor írom a napokat is :)Szombat vasárnapom kész káosz volt…..
 Tegnap még nagy titok volt, ma már mindenki tudja :)A b-sek ellen lesz az A és a C osztály ... A-C összefog, vagyis mi , és a C-sek, és legyőzzük táncban a B-seket. Ez olyan mint egy hülye Step up film ^^ HIP-HOPozunk xDDDDe remélem sikerül megtanulnunk a koreográfiát és…..
 Így néztem fészen, hogy már mindenki ismeri Mesit... (minden városom beli :))Egy gáz csaj, akit állítólag sokan kedvelnek, de a háta mögött már rég a világból is kiútáltál. Nagyon szeret nyalizni , és háát... egy kis utszéli virág ^^Bocsánat, hogy ezt írom, mivel nem…..
 Van h úgy érezzük nem igaz barát az lb-nk...  Eltávolodol mikor nem kéne!Nekem is ugyanez volt 1-4.-ig egy oszt.-ba jártunk utánna ő angolra és én németre mentem... 5.-be mindenn nap taliztunkde 6.-ba már eltávolodtunk egymástól...Én 6/b voltam ő 6/a-s vem nem…..
 2008 december 31. B.U.É.K.!Ma hoztak hozzánk egy nagyon aranyos cicut ^^Réka üzenete: "Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok neked nagyon sok szépet!"Szerelmes vagyok :$  Nem tudom mit…..
 „Egy új élet. Egy új év…Két szertefoszlott álom, két összetört szív…De az új év reménnyel teli, és egy új élet kezdete..." Évi értékelés :EmberekÚjra megismertem egy lányt, a neve Vivi ^^Egy csodálatos tavaszom volt velük:…..
 Ma azt hittem, ez lesz életem legjobb , és legkülönlegesebb szilvesztere. Különleges??Az biztos... de hogy Legjobb? Azt nem mondanám :/Egy szilveszter barátokkal ... mi is lenne ennél jobb? Nagyon jó is volt... Minden tökéletes. A hangulat a legjobb. Nem gondoltam…..
Princess blogja Szerelem. 2010.12.28 00:37:33
 Ahogy elnézem a blogot, még soha nem írtam a szerelemről..."A szerelem olyan mint az áramütés.Mikor meglátod a nagy Ő-t reszketni kezd a lábad, és pillangk kelnek életre a gyomrodban. a szád kiszárad, és egyetlen értelmes szót sem tudsz kinyögni... Csak nézel rá…..
Princess blogja Az illem. 2010.12.28 00:04:33
 Mikor egyik barátnőm szüleivel kell elbeszélgetni, mindig illedelmes,udvarias vagyok.Mindenkivel azzal a másik hangomon beszélek, úgy, mint mikor előadok valamit...Lágy hangon...Ami nem teljesen az igazi hangom.Csak nagyon kevés anyuka van, akivel később is el tudok beszélgetni.…..
 Talán te egy olyan lányt akartál, aki miniszoknyában jár, mindig be van lőve a haja,és tökéletes. De én nem ilyen vagyok. És talán teljesen mást vártál ... de nem így lett. Én más vagyok, én nem az vagyok... Én egy olyan lány vagyok, akinek mindene a kutyái, és nem…..
Princess blogja Összetörve. 2010.12.20 21:39:00
 Akkor régen... tiszta szívvel elkezdtünk valamit, ami később...sok szenvedésen keresztül menve, befejeződni látszott. Akkor még nem tudtuk, mivel jár a szerelem. Vagyis csak én, te tudtad, milyen, mikor igazán szeretsz valakit, és nem akarod elengedni, nem akarod, hogy másé…..
Princess blogja Elrontva. 2010.12.20 17:29:00
Reggel még suliban, délután már jobb volt. Tanya snowboardoztunk, ami gördeszka,leszerelve a kerekeit jelent ...Kimentünk a város végéhez egy dombra, és ott voltunk. Eddig azért visszahúzódóbbak voltak a fiúk, de most...:$Most vagy felbátorodtak, vagy csak azért mert Pisti nem…..
Princess blogja Elfogadni... 2010.12.17 23:46:00
Talán ő az egyetlen ember, aki mellett fel tudnék kelni reggel úgy, ahogy reggelente kinézek... Neki megmerném mutatni...míg másoknak nem. Ő az egyetlen aki mellett merek magam lenni. Aki szemébe tudok nézni úgy, hogy nem érdekel közben mi van rajtam, hogy nézek ki... Mikor…..
 Jobb lett volna inkább álmodozni, mint megtörténtté tenni?!Szerintem inkább igen...mert akkor kimaradt volna ez mind az életemből...Tényleg összetört. Tudom hogy ...."Ami tegnap még tökéletes volt,ma a porba hullt."De sajnos nem maradhat ki semmi...nem akarok beletérni…..
Princess blogja [MaaaŁŁ] 2010.12.10 13:31:00
 Mai nap eléggé jó volt, de még nincs vége... annyi dolgom van még...XDMa szervezzük az évfolyambulit,ami perszehh nem lesz nagy durranás, de muszáj ott lennem [egy nagyon picit] ...Pistii drága látta a blogom, mert nem tudom hogy sikerült neki, de látja... a lényeg ennyi -.-…..
Princess blogja * Kételyek. * 2010.12.08 14:58:00
 Most boldog vagyok, minden szép.De félek... félek,hogy egyszer majd azt mondja, már nem szeret... nem érez semmit. Mi van, ha ez csak egy fellángolás? mi van akkor, ha egyszer azt mondja, nincs tovább, vége... És újra boldogtalan leszek... vagy mi van akkor, ha majd én mondom…..
Princess blogja Különböztetés. 2010.12.04 20:07:00
 Engem az különöztet meg Reginátóól, hogy míg ő a párnájába sírja összes könnyét, és siránkozik, addig én teszek is valamit azért, hogy legyen min siránkozni... Teszek azért, hogy jobb legyen, hogy változtassak az életemen, vagy életeken... Addig ő otthon ül, és…..
Ez most egy nagyon hosszú bejegyzés lesz,ha elolvassátok, örök hálám, és mindent megtudok :) Egy kék, átlagos, nagyméretű füzetbe kezdtem el írni, az én kis blogom:) Naplónak indult, addig,míg vissza nem kapom a laptopomat. Teljesen más lett belőle...Egy történet, amit soha nem…..