Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brokesz

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát elérkezett ez a nap is. Itt van, megjött. A 24 éves Riley Reid 300 feletti pornó filmmel a háta mögött megcsinálta élete első anál jelenetét. A Tushy.com glamcore filmjében vesztette el anál…..
1931, május 24, Monza, Olaszország Már tíz hosszú órája tart a verseny. A futam, melyre mindössze 14 autó nevezett, és melyek közül mindössze kilenc vívja még mai ésszel tán fel sem fogható harcát a poros aszfalton. A hirtelen erőre kapó, késő tavaszi nap elől ernyők alá…..
Próbálom azt képzelni magamról, hogy nem vagyok márkasznob, de lehet, hogy lassan ideje volna felkeresnem egy önkép-pszichoterápiát. Ugyanis már megint három Yamahám van. Oké, a VMax annak idején azért kellett, mert más ilyen motor nem létezett, az tetszett, nem volt…..
brokesz 2010.12.18 11:31:50
A triálozás szórakoztató és ügyességet kívánó sport. A jó egyensúlyérzék mellett megfelelő motort és intelligenciát is igényel az akadályok taktikus leküzdése. Az utóbbi kettő biztosan hiányzott a simsonosnak...
brokesz 2010.12.10 15:51:28
@Tomchy: Szia!
brokesz 2010.12.10 23:32:26
@Nebameg: Van egy 2000 km-t futott, még gyári gumis (rajta vannak a szőrök), teljesen hibátlan.
brokesz 2010.12.10 23:35:23
@yeti: Szia yeti!
Dörzsöltem a kezem, amikor megérkezett az új, kis méretarányos digitális Carrera a szerkesztőségbe. Nagyon bírtam a termetes 1:32-eseket, de nekem valahogy beégett az agyamba, hogy a slotcar az a pici, nyüstölhető, zizegő kis vacak. A nagy autók pedig gyönyörűek voltak, az…..
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
brokesz 2010.12.05 15:06:13
@Asszeretnémondani: Dacia, de az is kalap szar volt......
brokesz 2010.12.06 00:31:13
@Rézmányi Balázs: Oké, bocsánat mindenkitől, akit megbántottam. Teljesen jogos kérés, hiszen bármilyen szar korszak is volt, a múlton nem lehet változtatni, ebben nőttünk fel, erről vannak jobb-rosszabb emlékeink, amit az idő sok esetben megszépít, és örömmel gondolunk vissza rájuk.

Még egyszer bocs.
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
Belsőség Mi az, hogy torlódás? 2010.11.27 16:02:00
Csütörtök este voltam olyan szerencsés, hogy az M1-esen jöhettem Budapest felé. A navigáció azt jelezte, hogy fél tízre otthon leszek, ha minden így megy tovább. Ekkor az autópálya feletti elektronikus tájékoztató táblán olvasom, hogy: Baleset, torlódás. Ja, ha csak torlódás,…..
Kábítószercsempész bandák és rendőrök csaptak össze Rio de Janeiro egyik nyomornegyedében, Rio Compridóban 2010. november 25-én - a felgyújtott busz mellett motoros rendőr halad el.   A brazil nagyváros szegénynegyedeiben megbúvó gengszterek, akik útakadályokat…..
  Friss sajtóközleményt kaptunk, még szinte forró. Autós Critical Mass?! Jó vicc. Eltekintve attól, hogy már a név sem túl eredeti, nem ártana, ha valaki végre betöltené azt a szerepet, amire a Magyar Autóklub orvosilag alkalmatlan. A sajtóközlemény nyelvezete nem…..
Tudják, hogy néha milyen kicsin múlik az, hogy elkészül-e az autójuk, ha hibával szervizbe viszik? Itt egy bennfentes írás, tiszta krimi. Vélemények az azonos című írásunkról...
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
brokesz 2010.11.24 22:09:47
@VUVUZELLANÉNI: aha..... Jól van. Mondom én, hogy megy ez a jó öreg "azzal vádolom a másikat, amit én csinálok" retorika.

Tényleg jópofa, hogy van aki még beáll közétek.
brokesz 2010.11.24 22:14:30
@Reményi: A magyar ember leginkább dolgozni és tisztességesen megélni szeretne, boldog családban.

Magasról szarik rá, hogy mi van az eu demokratikus normáival, meg az alkotmánnyal. Ez csak neked számít, mert ha "független felügyeletek" vannak, akkor néhány ismerősön keresztül ordenáré pénzeket tudsz lenyúlni. Ahogy nap mint nap ki is derül szépen, hogy melyik MSZP-s polgármester milyen sikkasztásokban és lopásokban volt benne. És ezek után nektek még van pofátok kiállni, és fennhangon beszélni? Fületek-farkatok be kellene húzni, és reménykedni, hogy hátha nem buktok le.
brokesz 2010.11.24 22:23:30
@VUVUZELLANÉNI: az átlag ember tökéletesen látja már, hogy ti hol basztátok át ennyi éven keresztül.

Nyilván, az MSZP csont nélkül kilopná a nyugdíjpénzeket is, ahogy eddig is mozdított mindent, amit tudott. Nem magatokból kellene kiindulni.