Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revl

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
revl 2010.06.20 21:53:49
@sosem: Az Erzsébetvárosi Önkormányzat idén januárban kötött 10 éves szerződést az ER-PARK Kft.-vel. A most tervezett módosítás csak a jövőre vonatkozóan szabályozná a szerződéseket, a még érvényben lévők szerződésekhez nem nyúlna.
revl 2010.06.20 21:58:18
@Káposztakukac: A helyzet az, hogy nem csak magam miatt akarok fellebbezni. A hócipőm tele van azzal, hogy a magamfajta csórókat halálra szopatják a korrupt hatóságok meg a hozzájuk közel álló cégek. Lehet, hogy túlságosan naív vagyok, de bízom benne, hogy sikerül elérni valami bíztató eredményt.
revl 2010.06.20 21:49:00
@Káposztakukac:
én volnék a szerző...
felvetésedre válaszolva: szabályosan parkoltam, erről fényképfelvételeket is készítettem. A Közterületfelügyelet által otthagyott cetlin a kerékbilincs alkalmazását a következőkkel indokolták: "díjfizetés nélkül várakozik".