Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bikszády

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
bikszády 2010.06.20 17:08:58
@panelburzsuj:
OFF
Mi vele a bajod?
Elvileg moratórium nélkül így lehetne megakadályozni a külföldiek földvásárlási lehetőségét
ON
bikszády 2010.06.20 17:23:41
@panelburzsuj:
Az szerintem nem elég: bonyolultabb az adminisztráció és nem riasztja el az ügyeskedőket. Emez viszont igen. A cél pedig ez.
bikszády 2010.06.20 17:33:07
@Szimba:
"Az LMP lejáratása egyértelmű cél."

Szerintem pedig nem a lejáratás a cél; nagy valószínűséggel akkor a legkisebb - a tényleges munkát végző tanácsadó cégek vesztesége értsd:lejáratódása, ha amúgy is egy tisztázó időszakban kerülnek szóba.

Egyébiránt csak adogasd szépen össze az eddig és majdan sorban előkerülő tételek összegét, s az így kijövő miliárdok után kellő szerénységgel kérdem, mi értelme volt? Ennyi szuper ötlet egy kétharmados bukásra volt csak elég? Vagy talán mégis csak más van a háttérben? Vagy talán tudna valaki mutatni egy-két elemet, amelyet rögtönző idióta Gyurcsány egy fél szóig is beépített döntéseibe? Ugyan...