Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burma

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töretlenül népszerű a városba nem járó gazdag budai anyukák körében a Déryné, amit étteremnek erős lenne nevezni, inkább olyan, erősen dizájnolt helyiségről van szó, ahol az ember megmutathatja magát és az új ruhadarabjait, és mellékesen közepes minőségű élelmiszert,…..
Tisztelt blog! Anyukámat nemrég a mentő a Károlyi kórházba szállította be, amikor rosszul lett otthon. Szegény 2 napig szenvedett a betegségével, pedig egy infúzió segített volna rajta. De azért nem kaphatott, mert kevés volt az osztályon. Meg kellett várnia, hogy…..
burma 2010.08.28 12:59:17
@zme:
Nagyon jó hely lehet, ha 13 nővér van egy 13-as kórtermi osztályon, nekem anno speciel ha éjszakáztam, vagy ha hétvégén voltam bent(mivel hétköznap tanultam és délutánonként magánrendelőkben dolgoztam, meg 3 nyelvet is megtanultam)26 beteg jutott, akit lelkiismeretesen elláttam,de nem volt lány álom mikor rezidens ügyelt és néha nagyon nem volt a toppon, na meg a nyárról ne is beszéljünk amikor szabadságolások idejére diákokat vettek fel, akkor nem 26 beteg jutott hanem a duplája, olyan is volt hogy egész nap nem ettem semmit, annyi dolgom volt, este 7-kor amikor vége lett a műszaknak, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor tudtam lelépni, ha szóltam az idősebb kolléganőknek, hogy hiányosságot látok kioktattak, hogy dugjam a se..embe a főiskolás papírom, ha meg a főnővérkénk jött be velem hétvégén ügyelni akkor vert csak igazán az Isten, órákra úgy eltűnt, hogy azt se tudtam, hogy él-e,este meg panaszkodott, hogy ő mennyire elfáradt, de jó lecke volt, de máig is nagyon szeretem a gyerekeket és az idős embereket mert az őszinte szeretetüket nagyon kevés embernek mutatják ki.í
burma 2010.08.28 13:03:30
@gld:
Igazad van, mindenki mindent akar azonnal csak nem tesz érte semmit.
burma 2010.08.28 13:19:44
@jean sol partre:

irány a János Kórház
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Praxis Mire fizettem 9000 forintot? 2010.06.21 06:00:00
Két magánrendelőben megtörtént esetet szeretnék elmondani.  Az egyik tavaly nyáron történt. Hónapok óta kapart a torkom, és köhögtem, majd teljesen elment a hangom. Ettem a Tantum verdét és társait kilószámra, semmi eredmény. Mikor már a férjem se tudott az éjjeli…..
Praxis Pénzéhes hiéna orvos 2010.06.19 06:00:00
Sziasztok!   Legutóbb egy onkológushoz mentem szűrésre, mert problémás eset vagyok. Műtöttek párszor, és 3 havonta kell ellenőrzésekre járnom. 10 ezer volt a tarifa, plusz a HPV teszt egy tízes, így fizettem 20 ezret összesen.Ez idáig rendben is volna.   Közölte:két…..
burma 2010.06.20 12:12:22
Kedves Mindenki!

Ezen a szép derűs napon, hogy én is hozzászóljak a témához, előzetesben annyit közölnék, hogy én pont egy olyan magánrendelőben dolgozom ahol STD szűréseket is elvégzünk, így van egy kevéske tapasztalatom e téren.
Mivel több mint 10 éve dolgozom a magyar egészségügyben, így abba is bele látok amennyire lehet.
Részemről ott kezdeném, hogy ha valaki orvos lesz az hivatásból legyen.Ezt nem is szeretném tovább ragozni, mivel találkoztam minden variációjával.
Vissza térve a magán és állami rendelésre egyikre sincs jó megoldás, mivel a kollégáim nagy része az állami rendelésről rohan a magán rendelésre és általában késve mert nem mindig tudja ott hagyni a főmunkahelyét.
A magán rendelésen viszont annyi a páciens hogy ne is beszéljünk az időpontról.Mivel a főnök kikötötte, hogy mindenkit be kell hívni aki jönni szeretne és lehetőleg egy két napon belül,szóval jogos a felháborodás azok részéről akik várnak kb. 1 órát is 5-10 perces vizsgálatért vagy konzultációért, ami nem kevés pénz.De viszont ott a másik ellen érv, hogy a klinikán vagy az sztk-ba 2-3 hónap múlva kapunk időpontot, ha nincs ismerős.
A negyedik dolog viszont a cikkhez kapcsolódik, ami az STD vizsgálatokat illeti, nem támogatja az OEP ÉS KŐKEMÉNYEN fizetni kell érte.Csak egy kis matek a ha minden vizsgálatot végig akarsz nézetni( baktérium, gomba,hpv, és a 6 féle nemi betegség)az 25 ezer forintba kerül.Ezt viszont nem fizetik ki helyetted se az Sztk-ba se a klinikán,max. nem csinálják meg.A nőgyógyász 10 ezer forintos rákszűrésébe viszont nem fér bele.Viszont jó lenne egy rendszer ami a nőgyógyászokat ellenőrizné, mivel rengeteg közülük abba az intézménybe viszi a cytologiát ahol dolgozik, ott viszont nem fizet érte.
Személy szerint én ezért nem járok a magánrendelésére ez okból.
De mivel itt élünk ebbe az országba és nem dob fel minket a nagyon jó fizetés, így mindenkinek kénytelen taktikázni, de ne kívánjátok a csekkes rendszert mert nagyon kemény(Amerikában is és a jóléti nyugati országokban is)

pusz mindenkinek