Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocka hass

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Boros és Bochkor majdnem felgyújtotta a Bumeráng-stúdióját, igen ez van, ez a mai celebhír, krampampulit készítettek, de a helyzet fokozódott, a padlószőnyeg meg lángra kapott. Mindez persze élő, egyenes adásban. Lehetne persze több is, lángoló mikrofon, meg ahogy Bochkor Gábor…..
kocka hass 2011.03.02 09:40:46
@házicseléd: nem vagyok értelmiségi, de budapestiként a Klubrádiót hallgatom, de nem azért mert ellenzéki lennék, hanem mert ott van a legsűrűbb és kiszámítható (negyedóránkénti) közlekedési előrejelzés. Az azért nem baj, ha tudja az ember éppen hol történt baleset, kigyulladt a metró stb. mert elkésni nem lehet. Nekem anno a Liptai-Boros páros tetszett. Ezekből a mai műsorokből hiányoznak a nők.
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Mostanában leszoktam a rendőrök cseszegetéséről, van elég baja a renoméjával nélkülem is a magyar rendőrségnek, most viszont meg kell, hogy szakítsam eddigi önmegtartóztatásomat. Ma is egy olyan levelet kaptam Quinntől, amit önmagában nem tennék ki, csakhogy mikor megnéztem a…..
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Ismét egy példa arra, hogy miért nem érdemes beszólni a közlekedőedényeknek. Powee bár a címben finoman fogalmazott, pofán lett verve. Sajnos nem állhat minden sarkon rendőr, de ha volt az esetre tanú, egy feljelentést talán megérne az ügy. Sokáig gondolkoztam mit tegyek a lent…..