Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lousypoetry

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hónapja olvastam Will Self egyik könyvét, a Quantity Theory of Insanity című novelláskötetet, ami eléggé vegyes érzéseket váltott ki belőlem (gyakrabban untam, mint nem), de azért nem zártam ki annak a lehetőségét, hogy valaha elolvassam a szerző valamelyik másik művét…..
lousypoetry 2011.05.31 21:22:36
Elég régóta az egyik kedvencem ez a könyv, és úgy két-három évente eszembe jut, hogy milyen remek regény ez a Hidegvérrel, jó lenne újraolvasni, és olyankor gyorsan újraolvasom. Ezt tettem most is, és most is az a véleményem, hogy ez egy nagyon jó könyv.   Mivel a…..
Sokáig úgy gondoltam, nem vesztegetek külön posztot a blogom első születésnapjára, mert a statisztikáim meg úgy általában a blogírással kapcsolatos gondolataim szerintem rajtam kívül senkit nem érdekelnek. Viszont ha engem érdekelnek ezek a dolgok, az pont elég ok arra, hogy…..
A Molyon találkoztam ezzel a könyvvel, és az értékelések alapján igen szórakoztatónak tűnt, úgyhogy gondoltam, elolvasom. Bár nem úgy készültem, hogy a könyv megváltoztatja majd az életemet (vagy legalábbis az olvasási szokásaimat), kíváncsi voltam, miféle érveket tud…..
Egy ilyen könyvért éri meg gyerekként beülni az iskolapadba, és megtanulni olvasni.Ennél tömörebben nem tudom kifejezni mindazt, amit erről a regényről gondolok, vagy vele kapcsolatban érzek. Bő tíz éve már, hogy rendszeresen és sokat forgatom a könyveket, mégis ez volt a…..
Konyhamesék Almásdiós pite 2010.08.30 20:50:00
Sosem tartom be a szabályokat maradéktalanul, valami kis hézagot mindig találok, ahol kicsusszanhatok, egyszóval fegyelmezetlen vagyok. Mondjuk szebben: testhez igazítom a követelményeket. Receptre vetítve: hol bővebbre veszem a hozzávalók számát és arányát, hol pedig szűkebbre.…..
lousypoetry 2010.08.30 21:05:42
Nem tudom miért vártam eddig ezzel a könyvvel. Talán féltem a csalódástól. Rossz megérzésem volt. Gondoltam biztos nem lesz az igazi. Most, hogy a végére értem leírhatom, imádom Merle könyvét!A 80-as évek amerikájában ismeretlen kór üti fel a fejét. Nemzőképes férfiak…..