Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gedus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogomon írtam, hogy ugyan kevés sikerrel, de a feleségemnek, Timinek próbáltam drukkolni a Vivicittán a félmaratonon. A céltól 800 méterre lehettem, amikor a járdán szép lassan, háttal a cél felé araszolva néztem a beérkezőket és kerestem köztük Timit. Ekkor valaki…..
gedus 2014.05.26 21:22:16
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
Új MÁV blog Szünet 2012.09.17 07:14:16
Kedves Új Máv Blog! Tegnapi élményeim szeretném megosztani veletek, egyúttal felhívni a figyelmeteket, hogy már szünidejük is van a jegykiadóknak napközben, amit úgy betartanak, mint a szentírást... Egy kis városban történt az eset tegnap este. Már rutinosan nem reggel indultunk…..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..