Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.nob

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van a közelünkben egy békebeli BUBIV fotel, heveredjünk el benne, hunyjuk le a szemünket, lazítsunk, és először gondoljunk egy pálmafás tengerpartra, ahol kreol lányok tangában stb, aztán, ha ez megvolt, akkor képzeljük el azt is, milyen lenne, ha manapság meginterjúvolnák…..
A Tv2 hivatalosan nem kommunikálta, de november óta Árpa Attila nem csak a Mokka műsorvezetője, és az Interaktív egyik producere, hanem a cég kreatívvezetője is. Hogy ezt mit jelent pontosan? Hát a Tv2-től kapott információk szerint ő felel az új műsorötletekért és a már…..
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák…..
s.nob 2007.08.12 12:31:55
Rosszindulatú Vászka:
Például honnan a
f@szból vegyek vonaljegyet az oktogonon szombat kora délután?

Há például a Földalatti (alias Metro 1) állomásán élő pénztárostól vagy automatából.
Egyébként meg eccerűen szólva: aki bliccel, az ugyanúgy lop, mint aki az üzletből elemel valamit és zsebreteszi. Külföldön meg van ahol rendőrökkel razziáznak az ellenőrök, oszt jónapot.
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu. 4. FEJEZET – 2004 ŐSZÉNEK HATÁSAIAz előző szezont katasztrofális nézettséggel záró ABC, az új szezont a 18-49-es éves korcsoportban…..