Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.zsolti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
1 órája kaptam a hírt, miszerint a Questor is bedőlt a brókerháborúban. Erre azért felkapja a fejét az ember, pláne akkor, ha eddigi elméleteit sokan nem vették komolyan, kinevették. A blogon az elmúlt hetekben rengetegszer foglalkoztam a brókerbotránnyal. Egyik írásban kifejtettem…..
Autóépítés A halál kufárjai 2012.08.12 20:45:36
Nézem a televíziót. Rengeteg a baleset, és sajnos köztük a halálos is. Rögtön sokan ráfűznek. Bár nem bizonyítottak az okok, de mindenki a saját szemszögéből ugrik a témára. A rendőrség azonnal hatalmas erőkkel vonul fel, figyelnek mindenkit mindenhol, mindenféleképpen.…..
t.zsolti 2012.08.13 23:00:19
@Car Mandiner:
szia!
van ilyen is és olyan is.
több szerelő ismerősöm van ( közte volt állt.isk. osztálytársam ) de velem nem szoktak ÚGY beszélni, bár ez az ismeretség is lehet.
De ha visszaemlékszem amikor dolgokért bementem szervízekbe ( ahol nem ismertek ) háát ott kevés kivétellel mellébeszéltek, csak mivel van némi rálátásom , ha nem egyezett a véleményem velük, otthagytam. ( felujjítottam két különböző típusú autó motorját, és ugye néha kell javítani a 30-éves autómat is más téren nem csak a motorikus részeit )
szerintem ez a szakmai lenézés meg van az élet más részein is, egyszerű eset , anyám rákos beteg volt ,megműtötték , másnap a doki azt mondja nem lehet sugarazni mert összeégetik belülről, harmadnap meg már lehet ??????? egy nap alatt ennyit fejlődött a sugárterápia???? mi ez ha nem hülyének néznek
De ez a viselkedés a jellemen/neveltetésen is múlik ( én vagyok Gipsz Jakab és olyan számlát kapsz , hogy megzöldülsz, aztán enged 20 forintot és örülsz ) nem így van?
t.zsolti 2012.08.14 09:35:50
@klarky: de én napi használatra vettem ezt a korút, és ha javítani kell, hát kell és kész, de ha nincs pénzem nem teszem, legfeljebb nem megyek vele, de a bank nem viszi el, ja és amit már én rakok bele tudom ,hogy ujj ( bár most a 40000 futott vízpumpa adta meg magát )
sajna a kis hazánkban a következő 20-30évben NE is számítsz olyan életszínvonalra az átlagembereknél , hogy szervizben javíttass , vagy otthon vagy sufnituning.