Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fantaszta kanaszta (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
fantaszta kanaszta (törölt) 2012.10.28 12:16:55
@z: Nem vagyok abban biztos hogy minden szempontból jobb lesz ott lakni. Akinek autója van, annak pl. nehezebb lesz majd parkolóhelyet találni. A hömpölygő turisták sem olyan csendesek, az utcai teraszokról már nem is szólva. Pláne ha valamelyik romkocsma tulaj is nyit majd egy-két teraszos-udvaros helyet. Érdemes elsétálni a Kazinczy utcába, és megnézni mire számíthattok. A sétálóövezetekből nem lesz parkolási díjbevétel, viszont az önkormányzatnak pénz kell: még több vendéglátóhely kell. Ha pedig túlkínálat van, akkor az árakkal együtt a törzsközönség islejjebb csúszik...
(Valóban alagútat kellett volna már régen építeni, több kivezetővel mindkét oldalon. Miért nem a 4-es metrót építik át az autósoknak?)
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
fantaszta kanaszta (törölt) 2011.09.04 23:00:25
@Lázárblokkoló: Elég lenne a belső hidakra rendszámleolvasó kamera, és akik nem budapestiek, azoknak az autópályához hasonlóan hídmatricát kellene venniük.
Középkori hagyomány éledt újjá Magyarországon: Lázár János fia Boldizsár eljegyezte Fásy Ádám lányát, Zsülikét. A hajdúszoboszlói Hotel Silverben megrendezett esemény konferansziéja, Fluor elmondta, hogy szerinte jelenleg nincs jobb pa-pa-parti hazánkban, mint Lázár János…..
fantaszta kanaszta (törölt) 2011.03.21 20:45:15
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
fantaszta kanaszta (törölt) 2011.03.09 18:09:19
@heliox: Aradon így van, de nem tetszik az ötleted, mert még mindig van egy csomó 1 és 2 forintosom!
autózz! Traffipax anomáliák 2011.02.09 21:21:00
Attila baja a sebességet mérő rendőrökkel gyűlt meg, kerekített is egy szép terjedelmes történetet belőle, sőt, még egy fotót is küldött, amit a helyszínen készített.Évente 50-60 ezer kilométert vezetek, nagyrészt hazánk területén. Így elég nagy alapossággal tudom…..
fantaszta kanaszta (törölt) 2011.02.10 09:19:28
@Héttörpe: Létezik ilyen sebességmérés is. Nálunk is szeretnék bevezetni az egyik autópályán, de nyilván nem azon amelyen Lázár János repeszt...
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
 T. Blogíró!Az Index vasutas fórumait olvasva, nem kicsit lepődtem meg a vasutasok munkafegyelemhez, vasútbiztonsághoz való hozzáállásán! Történt, hogy valaki megint lefotózott egy olyan vonatot, ahol a mozdonyvezető mellett valaki más is látható. No, ehhez szóltak…..
fantaszta kanaszta (törölt) 2010.07.02 10:53:19
@DePassant: az hogy egy vezető beosztású vasutas írásban fenyegetőzik, már túlmegy a nem túl szép stíluson, és még azt is írásba adni, hogy nem szeretne eljárni az ügyben... háááát