Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colorblind72

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Do You Remember? Szavazás 2017.07.15 12:13:02
Mi legyen este?..
Do You Remember? Know Your DNA 2015.02.28 18:38:58
..
Kevés akkora alapmű van a sci-fi műfaján belül, mint Ridley Scott 1982-es alkotása, a Szárnyas fejvadász. Nem elég, hogy a filmet a sci-fi műfaj egyik legnagyobb alakja rendezte, de az irodalmi alapanyag nem más, mint az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokról? című Philip…..
colorblind72 2012.08.03 22:39:23
@Death/Mortis: Hm. Miért is következik Kowáné kommentjéből, amit írsz? Elmeséled? Mert nem ért veled egyet? Szeretném hinni, hogy van valami ennél értelmesebb indokod is. Én Kowanéval értek egyet, 20 éve olvastam a könyvet, utána rögtön kikölcsönöztem a tékából a filmet, de nem tudtam megnézni, azóta sem jött az inger, hogy bepótoljam. Egyszerűen számomra nézhetetlenül unalmas. Ja, másfél éve nem voltam multiplexben, engem mivel találsz meg?
notinKansas THOR 2011.04.30 22:07:00
Ő az a képregény figura, akiről nem is hallottam a film érkezése előtt (illetve igen, de mint kiderült félreértettem, elég sokáig a Tronnal kevertem… és igen: így merek filmes blogot írni J) De persze ez semmit nem jelent, mivel nem olvasok képregényt - csak szólok, hogy ez nem…..
Az elején gyorsan leszögezem, hogy a csattantót le fogom lőni. Már csak azért is, mert én is úgy láttam a 127 órát, hogy tudtam, miről szól (ki nem?), és az ismert katarzis semmit nem vont le az értékéből. Eleve az „igaz történet” jelző olyan magas labda, amelynek esetében…..
notinKansas LEHELLET MEGSZEGIK 2011.02.09 00:20:00
  Végre! Színészek! Üdítő volt ismét látni őket! A király beszéde a klasszikus brit színi iskola mesterműve: Shakespeare idézetek, álomszép kiejtések, parádés rezdülések, gondosan megválasztott szereplőgárda, elegáns, visszafogott előadásmód, és egy színpadra…..
  Jajj, de nagyon szeretem ezt a filmet, akárhányszor meg lehet nézni! A Lesz ez még így se egy vicces, elgondolkodtató, aranyos alkotás. Ez az a romantikus komédia, ami ugyan a műfaj minden jellegzetességét magában hordozza (pl. tökéletesen kiszámítható szerelmi szál, a…..
Az ilyen élményért találták fel a mozit, ezért érdemes filmet nézni! A Memento gondolatébresztési faktora az egekben, a röhögéstől a sokkoló katarzisig széles spektrumon mozognak a kiváltott érzelmek, a bravúros narráció végig izgalomban tartott sokadik nézésre is, a…..
 Ahogy azt már Tony Soprano is megfogalmazta a pszichiáternél, kiveszett a strong, silent type. A True Grit (A félszemű) is látszólag ezt erősíti meg: van itt szájhős locsi-fecsi texas ranger, cserfes, felvágott nyelvű kislány és házasságairól anekdotázgató békebíró.…..
notinKansas Machete mégis smsezik 2010.11.24 17:33:00
 A Machete másfél órás szórakozás azoknak, akik szeretik a trash moviet, szerették a Grindhouse-t, megélték a vhs korszakot, és nem félnek az erőszak látványától. A Machete azonban nem igazán film, hiszen hiányzik belőle például a színészi játék: helyette itt…..
Nekem mindig is Stallone volt a kedvencem. Természetesen ki volt vele plakátozva a tesómmal közös ifjúsági bútor rám eső részének oldala, ajtaja, sőt, még a műanyag, csatos pénztárcámban is tartottam róla egy kis igazolványkép nagyságú kivágott újságképet, ahogy a…..