Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greenpolis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoe Coombes és David Boira, a new yorki Cmmnwlth stúdió designerei jegyzik a Truncheons névre hallgató lámpasorozatot, melynek minden eleme barátságosra hangolt LED diódákkal üzemel. A széria egy csillárt, egy szabadon álló, gyakorlatilag falnak támasztható darabot, valamint egy…..
A megújuló energiahordozók bővülő hasznosításának újabb lehetőségét jelenti az Európában is újnak számító technológia, az úgynevezett szolár-parabola elvén működő napkollektor. A koncentrált napenergia hasznosító berendezés egy újabb példányát július 1-jén…..
Kijelölték azt a hetvennégy dokkolóállomást, ahol egy év múlva ilyenkor szinte ingyen lehet kerékpárt kölcsönözni Budapesten. A fővárosi önkormányzat cége által gründolt rendszerről hamarosan országos névadási versenyt indítanak, miközben a jelképesnek…..
Megnyílt az egykori Hungária fürdő és Continental szálloda romjaiból újjáépülő szálloda, a Continental Hotel Zara****superior. A korábbi bejárásról cikk a hg.hu portálon olvasható. Most pedig dokumentumok következnek az egykori Continental szállóról és Hungária fürdőről.…..
Mindketten az Emporio Armani divatmárka arcai és egyben (ha nem elsősorban) testei lettek. Céronaldó és az eszméletlenül szexi Megan kisasszony Beckhaméket váltották ebben a szerepben, ami tekintve Victoria egyre riasztóbb külsejét, már önmagában is pozitív változás az Armani…..
Sok féle legenda terjed arról, hogy hogy is kell viselkedni Olaszországban, a fővárosi megoldásról meg egyenesen egy mondás is született, ami arra buzdít, hogy vegyük fel a helyiek szokásait. Ezzel alapvetően maximálisan egyet is lehet érteni, és persze nem is csak Itáliában…..