Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ho ho ho

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aktuális epizódot ezúttal testvériesen elharmadoltuk, mindenki egyformán hozzátette a magáét. A múlt heti katartikus élményt ugyan nem nyújtotta a mostani rész, de továbbra is tartják a magas színvonalat: minden egyes mondatnak, mozdulatnak súlya van. A kitűnő színészi…..
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
ho ho ho 2011.01.15 22:56:44
Sokat gondoltam mostanában a 2006-os eseményekre. Emlékszem, mekkora káosz volt 23.-án, emlékszem a 40 kilós fideszes tanárnőkre, fiatal apukákra, öregekre. A járóbotos srácra, egy vak tanáremberre, egy reverendás atyára. Emlékszem arra a pár munkásosztálybeli elkötött arcú elkeseredett, csóró srácra. Egyetemistákra, fiatal lányokra, családokra.
Emlékszem a fekete ruhás csuklyás rohamsisakos alakokra is. Csak alakok voltak, arcokat köztük nem láttam, nevük nem volt, nem tudtam ők honnan jöhettek, kik a szeretteik. Láttam náluk a fémviperát, ahogy büszkén, mint egy kivégzőtiszt, kicsapják. a gumibotokat, páncélokat, meg azokat a baromi nagy puskákat. Emlékszem mikor befutottunk az Astoriához az utolsó metróval, és mindenkit leszállítottak. Óriási füst volt abban a piszkos aluljáróban. Amikor kinyílt a metro ajtó olyan volt, mintha a pokol kapui nyíltak volna, hirtelen egy másik világba csöppentem. Az agyam is átváltott, átprogramozódott azonnal. Íjesztő volt. Hirtelen négy-öt lövés dördült, a velünk utazó kisnyugdíjas a földre vetette magát. Lövöldöznek? Emlékszem a lépcsőn hogyan gurult le a könnygázpalack, arra a csontig hatoló félelmetes hangra. Felszaladtunk. Előttünk rohanó tömeg, mögöttünk az álarcosok. Aztán teljes káosz, hirtelen fájdalmak innen-onnan. Szúró érzés a vesémnél, majd csattanás és elmegy a kép. Mire feleszmélek már csak a lovak farát látom. Kardlappal arcon vágtak. Fülemre nem hallottam, szemem káprázott, és vérzett az orrom, felszakadt a szemöldököm. Pár másodperc alatt csupa vér voltam. De nem is ez. Hanem mikor a kilőtt szemű srácot ketten húzták a földön, vagy amikor a narancssárga sálas néni elesett futás közben, arccal a járdára, mert fejbe lőttek a könnygázgránáttal, közvetlenül mellettem. Mint azon a híres képen. Aki nem volt ott, nem tudja milyen ez. Sose fogja megtudni. Nem olyan mint egy verekedés, vagy konfliktus. Hanem amikor megfosztanak mindentől, amitől embernek tekintjük magunkat, és meztelenül, állatként hajtanak minket. A halálfélelem. Csak haza szeretnél jutni, de nincs merre menni, csak előre, ahol nem tudod mi van. Hajtanak a névtelen fekete alakok, és ők is állatok. Fegyverekkel, kegyetlenül. Aláznak, vernek, ahol érnek. Sírnom kellett a látványtól. Azóta is élénken él bennem. Miután hazaértem fedeztem fel a hátamban a gumilövedékek nyomát. 8-at. Akkor fel sem tűnt.
De a legszörnyűbb ez után következett. Mikor titkolnom kellett, hogy ott voltam mert én voltam a csőcselék, aki megérdemli. A munkahelyemen, a fórumokon, a médiában, Magyarországon, Európában és a világon. Állat maradtam utána más szemében. És senki nem szólt semmit. A híradókban ez egy akciós, bulis kis híradás volt. Hu de kemény, zavargás, nézettség. Izgalmas story. Volt mit írni. Csak néha beszélhettem erről, ha olyannal találkoztam, aki ott volt. Azokkal örökre szóló kapocs ez. Mint régi barát, te is ott voltál? És csak ők tudják. Ugyanezt, csak ők.
A legrosszabb, a cinkos hallgatás. Max egy kis dorgálás. Még három év Gy.F.
Mostmeg egy egyszerű médiatörvény és mindenki a nyálát veri. Azok, akiknek akkor át kellett volna fordulni. Ezek után mit mondhatnék? Legalább a Fidesz jó farokra lépett rá. Jah meg még:
A büdös kurva anyátokat. Nem a származásotok miatt nem vagytok magyarok. Nem is magyarok, emberek. Hanem a lelketek miatt. Mit kívánhatnék? Tüntessetek, pampogjatok, mi nem fogunk agyonverni titeket. Azért sem. Csak a büdös kurva anyátokat.
Subba Ezt látja egy lufi 2010.06.19 14:41:53
ho ho ho 2010.06.19 16:31:13
Engerland Ez eddig híg fos 2010.06.18 21:18:12
Ha eddig lett volna bárminemű kétségünk azt illetően, hogy a Barry = Messiás egyenlet helyénvaló-e, mostanra kiderült, hogy nem, sőt, vízen járni sem igen tud. Szélsőjátékunk továbbra sincs, ugyanolyan fos futballt játszunk, mint a franciák, tologatjuk a labdát középpályán,…..