Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myra8935

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a gyönyörű hanggal megáldott tehetségeket fedezik fel a youtube-on, hanem bizony a szépségiparba is bekerülhet, aki tényleg istenadta teheséggel született, és akinek van is ahhoz kitartása, hogy több száz videót készítsen el. Lauren Luke egy egyszerű, egyedülálló, angol…..
December 13-án Luca napja van. Az év ezen a napjához köthető a legtöbb népszokás és hagyomány. Ismerkedjünk meg a híres jóslatokkal és Luca napjának történetével. December 13-a Szent Lucia nevéhez köthető, aki Kr.u. a III. és IV. század fordulóján élt Szicília…..
A természetes, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények legtöbbje, felhasználható házi pakolásokhoz, szépítkezéshez. Azonban, ha valaki ételként allergiás valamire, (pl. eper-málna stb.) azzal pakolásként sem próbálkozhat, nehogy allergiás roham, fulladás…..
  Miből van a parfümünk?   A parfümök folyamatosan kísérték az ember mindennapjait, a kezdet kezdetén medvezsír, később szerencsére finomodott az ízlés, más jellegű és illatú kencék kerültek a testre.    „Az illatok erősebben hatnak a…..
Reggel rádióhallgatás közben új téma mászott be a gondolataim közé. Valami olyasmit mondtak, hogy manapság csak 100-ból 5 ember hisz az igaz szerelemben, illetve a szerelem első látásban, mindenki a szex és a vonzalom - de inkább a szex! - felől közelíti meg a "szerelem…..
Ma van az őszi napéjegyenlőség, Mabon, az aratás ünnepének a napja. A világos évszak vége. A nappalok és éjszakák egyforma hosszúak, ezentúl a napok egyre rövidebbek lesznek. De az élet és a halál olyan, mint a fény és az árnyék, az egyik a másik nélkül nem lehet.Adjunk…..
... s szép, mint mindig én nekem.A természet pihenni készül, eddig volt bőven dolga, virágozni, zöldellni és napfényben ragyogni. Számomra az ősz nagyon misztikus, és mindig különleges érzések fognak el. Például többnyire ősszel leszek szerelmes. Imádom a levelek…..