Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorro_a_fekete_hoze

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
70 évesen már nem akkora nagy szó, ha az ember a saját lábán áll, akkor főleg nem, ha Endrú Vajnának hívják az embert. Ezzel együtt, lássuk be, Vajna tata igen nagy arc, és ehhez az archoz igen nagy láb is társul, mint egyébként valamennyi úrhölgynek és úriembernek odaát, a…..
Zorro_a_fekete_hoze 2015.04.21 19:26:08
Honfoglalás kori sírok és számos őskori emlék került elő egy példa értékű, civilek által kezdeményezett leletmentő feltárás során a Pest megyei Dabas mellett múlt ősszel. A korábban a kutatás számára ismeretlen, veszélyeztetett lelőhelyet helyi lakosok jelentették be, az…..
Az első riportot Flaisz László Mihállyal alias Laci Bá-val készítettünk !A vasútállomáson botlottunk bele, és ha már ott voltunk, mégszép hogy nem hagytuk ki !Ja.. és nehogy bárkit is téveszmébe essen, László csak "félig…..
Zorro_a_fekete_hoze 2011.01.15 22:42:17
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
 Fontosnak tartom, hogy mindig rendben legyenek a biztosításaim, ezért már január végén elkezdtem a cascóm ügyében intézkedni, mivel március elsején járt le az előző biztosításom. A Netrisk.hu segítségével sikerült kiválasztani az MKB Biztosítót, mely társasággal a…..
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség V. Lászlót, akinek a parancsnoksága alatt szolgáló rebiszes alosztály rendőrei több kirívóan durva 2006. őszi túlkapás miatt is bíróság elé kerültek az elmúlt években. Egykori beosztottja vallott a rendőrtisztre...
Zorro_a_fekete_hoze 2010.04.14 21:17:55
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Zorro_a_fekete_hoze 2010.04.07 09:42:55
@foglalt nick: Okosan beszélj Odi! Ne irigykedj más rendszámára. És ne tegezd a bácsit. Ha annak idején ezt az urat nem előzi meg a lépcsőn apád az előre kiszámolt aprópénzével,akkor lehet,hogy most ő lenne az apád! Szóval viselkedj szépen és kussolj kicsilány!
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
Zorro_a_fekete_hoze 2010.03.29 21:17:14
Subba A hét terméke: Jézus fogas 2010.03.25 14:00:00
Zorro_a_fekete_hoze 2010.03.29 21:13:35
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..
Zorro_a_fekete_hoze 2010.02.17 14:14:03
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Gerilla sávfestéssel válaszoltak a brooklyni kerékpárosok a környék vallásos zsidó közösségnek, amelyik bepanaszolta, és eltüntettette a Williamsburgon át vezető kerékpársávot. A bringások és a haszid közösség vezetével szemben álló zsidók éjszaka újramázolták a…..
urbánus menekülés Szily László 2009.05.21 15:28:54
Úgy lettem újságíró, hogy ültünk a Nagycsarnok melletti Csarnok étteremben, ahol a városban először adtak csapolt Kronenbourgot, és egyszer csak bejött egy kedves, golyófejű fiú hülye kalapban és bekötözött füllel, és megkérdezte, hogy lefotózhatna-e minket egy Magyar…..
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
Zorro_a_fekete_hoze 2008.06.05 16:39:51