Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chitifaromanonperdemai

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
chitifaromanonperdemai 2010.06.18 17:31:04
@Hódos Hajnalka:
A családilag elrendelt bojkottot (a blaszfémia miatt :) feloldva, muszáj hozzászólnom. Másrészt hirtelen felindulásból sem akartam írni; egy hölggyel mégiscsak másképp beszélünk. Férfiasan bevallva, egy " 'tacci tua!" azért kicsúszott a számon az első olvasáskor, ha már Romanisták vagyunk. Ha Te is tényleg az vagy, persze hogy nem kell "Er Capitano"-t szeretned, de tisztelned illene. Már csak azért is, mert ebben a mai elkurvult fociban tényleg "jönnek-mennek a focisták mint a felhők", habár inkább, mint a zsoldosok. Én is kérdeztem magamat, mióta is lehetsz ( és miképp) Romanista....... Talán egyszer Rómában járva elcsodálkoztál a sok szép piros (bordó) mezen: "De jó színe van! Pont menne a körömlakkomhoz!" :)
Az, hogy középszerűnek tartod, lehet a rossz látásodnak (elvakultság-megvakultság?) oka. :)
A szemeid gyógyulásának elősegítésére szívesen kölcsön adom első kétszáz góljáról a DVD-t. Máskülönben nem sok gólt láttam a Seria A-ban, amit az ellenfél szurkolói a saját stadionjukban felállva megtapsoltak. (Na, ez is egy kérdés lehetett volna a játékodhoz.) Vagy esetleg Pelé (hogy csak egyet említsek a sok közül) is buta? És miért is az Totti? Mert rekámbevételeinek nagy részével időseknek és gyerekeknek segít? Olvastad már egyáltalán nyilatkozatait? Véleményedet róla kifejtetted már az Olimpicóban? Mondjuk nem egy derby-n a curva nord-ban a traktorosoknak. Mert azután én is megnézném a Te képedet...

P.S.: A feleségem meg üzeni, hogy ezek után (tulajdonképpen eddig is) csakis ROMA meccsek elött porszívózás, a VB-n max. söprés! :) És pont marchisioladroneditorino-t hájpolni???????????
Részemről még annyit, hogy a Malackarcsin egész jól tolod, a halászlédet még meg is kóstolnám! :)

C'E SOLO UN' CAPITANO!!!
chitifaromanonperdemai 2010.06.18 22:43:30
@Hódos Hajnalka:
Egyáltalán nem volt szándékomban személyeskedni, mégha úgy is sikerült, vagy csak azt olvasod ki a szavaimból. Akkor elnézést! A mondataim végére a "mosolyjelek" nem véletlenül pottyantak oda...

Én tisztellek Téged és az itteni tevékenykedésedet is, amit nem minősítettem, főleg nem negatívan, mert szerintem sem "tolod" itt rosszul!
De ha Tottit kommentjeidben mint romanista csak (!) fikázod, az nekem (szintén romanista), nehezen megemészhető...

Forza Roma, daje Daniele!

Ciao...

(Lesz szálka a halászlében? Vagy csak az enyémben?) :)
chitifaromanonperdemai 2010.06.19 00:15:57
@chitifaromanonperdemai:
megemészhető = megemészthető