Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eSzeMaZuzoDat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
eSzeMaZuzoDat 2011.06.28 22:57:10
eSzeMaZuzoDat 2011.06.28 23:08:36
@Bélus___: Mert "vallomást tesz".
Ezért (merő pszichológia)lesz 24 óráig védőügyvéd nélkül a kiemelt bűnügyek vádlottja nálunk is (!), az indoklás szerint... Colombo hatása a magyar jogrendre! :)
eSzeMaZuzoDat 2011.06.29 00:18:00
@KLMS:
Requiescat In Pace!
Ez a lényeg!
P.S. Amúgy a Szabad Néptől az Indexig elég felületesek, ha nem volt dédapja Falk Miksa:

www.nol.hu/lap/arcok/lap-20090310-20090310-39

index.hu/kultur/2011/06/24/meghalt_peter_falk/
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
Soha nem látott jelenetbe fulladt a Real Madrid pénteki sajtótájékoztatója, és nagyon úgy tűnik, hogy Mourinho idegei már nem bírják tovább a nyomást a potenciális irtózatos kudarc előtt. A dolog még múlt hétvégén kezdődött, amikor az Athletic Bilbao-Real Madrid meccs előtt…..
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
eSzeMaZuzoDat 2010.07.24 16:56:35
@heroa: innentől kezdve nincs helyük a duna tv-ben mivel bizonyosan nem lehet lojálisak a következő vezetőhöz"
Ugyan már! Ue. lezajlott a Slágernél a két főfax vezényletével, ma pedig az akkori "ellenség" kezecskéit nyaldossák. "A lé határozza meg a tudatot" ebben a prosti média világban (is).
Múlt hétfő után megint egy komoly meccs (Hollandia - Uruguay 20:30 m1) idejére időzítette az RTL Klub az ORTT korábbi büntetésének végrehajtását. Ma este 20:00 – 20:50-ig, majd 21:00-22:00-ig újra sötét lesz a képernyő. Az első elsötétítés indoklása szerint az RTL Klub…..