Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kohi

0 bejegyzést írt és 384 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sebes a szád és kiütéses az arcod? A fogaid foltosak és sárgák? Ha igen, lehet, a fogkrémeddel van baj. Igazság szerint csak igen kevesen tudják, milyen „durva" a legtöbb fogkrém, s hogy milyen károsodásokat okozhatnak szájunkban, testünkben. Bár a gyerekek a…..
Tegnap reggel az országban elsőként írtuk meg a pletykát, hogy rövidesen megérkezhet Magyarországra az iTunes Music Store, aztán este újra megnyertük a hírversenyt, amikor arról számoltunk be, hogy elérhetővé vált az online bolt.De nem állunk meg: ma délután fél négy körül…..
Kohi 2011.09.29 14:50:28
@trixilw: jó a kérdés, érdekelne engem is, mint írót!
Viszont az is érdekelne trixilw, hogy egy könyvet miként tudnék kiadatni! A kohar.hu oldalon van egy levelezési lehetőség arra írd meg nekem! Köszi
Kohi 2011.09.29 15:30:53
@trixilw: Köszi a választ!
Történelmi pillanat volt, amikor tegnap este elindult Magyarországon is az iTunes Music Store. Emlékszem, hogy az Apple még alig volt látható nálunk, és Emanuele Massimo vezette az akkor még HDSys néven futó Apcomot, amikor az újságírók már minden sajtóeseményen azt…..
Appleblog Döcög az iTunes Match 2011.09.12 11:42:00
Az Apple szombaton emailben értesítette az egyesült államokbeli fejlesztőket, hogy az iTunes Match újra elérhető. Erre az után került sor, hogy nemrég, a bétaindítás után nem sokkal lezárták a regisztrációs lehetőséget. Sajnos azonban úgy tűnik, a mostani nyitásnál sem…..
Kohi 2011.09.12 14:31:05
Állandó olvasónk, Frasisco Miranda keresett meg azzal, hogy egy érdekes, és marha hasznos programot fejleszt iOS alá. Nevezetesen budapesti forgalmi kamerákat lehet majd csekkolni iOS eszközökön. Az app egyelőre nem kapható az AppStore-ban, ezért személyesen kerestem meg Lacit, aki…..
Kohi 2011.08.29 12:59:55
@Enrico Palazzo: Akkor Te még nem jártál Veszprémben, vagy nyáron Balmádiban, Bfüreden vagy Keszthelyen vagy esetleg kicsit északabbra Győrben, Sopronban de ha kéred akkor mondok még városokat a Dunántúlon. Ráadásul most jön majd a szezonja, hiszen beindul a suli és minden gyappant kocsival fogja hurcolni az idióta kölkét iskolába, még akkor is, ha csak 111 méterre lakik az iskolától. Na erről ennyit! :D
Kohi 2011.08.29 13:02:31
@Fransisco Miranda: Egyébként, nálunk Veszprémben is elférne egy ilyen. A belső forgalmasabb kereszteződések, iskola környékek és a körgyűrű is be van kamerázva. A Balmádi, Bfüred szintén. Egyébként tényleg klassz az amit csinálsz.
Kohi 2011.08.29 13:05:30
Appleblog De ki az a Tim Cook? 2011.08.25 14:45:00
Ezt a cikket az Indexre írtam, de szerintem fontos, hogy nálunk is meglegyen, ezért bemásolom az Appleblogra is:Amikor Steve Jobs bejelentette, hogy visszavonul, tulajdonképpen nem is volt kérdés, hogy Tim Cook lesz az utód. Nemcsak azért, mert Jobs lemondólevelében kijelölte őt, és…..
Kohi 2011.08.26 09:17:43
@Fransisco Miranda: Szia! Én úgy tudom, hogy pont fordítva történt a pixar vettem meg a disnay-t!
Kohi 2011.08.26 09:20:13
@Magyarósi Csaba: Én most értem a végére, és csak gratulálni tudok ehhez a menethez!
Appleblog Lemondott Steve Jobs 2011.08.25 06:21:00
"Eljött a nap" - írta 35 év után a vezér, majd lemondott az Apple vezetői pozíciójáról és átadta azt Tim Cooknak. Információk szerint Jobs utolsó CEO-ként töltött napját a vállalat központjában töltötte, és bár gyengének tűnt, aktívan végezte feladatait, mint…..
Köszönjük! Hála nektek, és a rengeteg szavazatnak, amit küldtetek ránk, a fáradhatatlan mutatóujjaknak és az elszánt, vitézi elhatározásnak az Appleblog kategóriagyőztes lett az IT mezőnyben a 2011-es Goldenblogon. Marha jó érzés, hogy ennyien szeretitek, amit csinálunk, és…..
Kohi 2011.08.22 12:16:10
Na ezt a videót nézzétek, szerintem nagyon betaláltak a HELO TC helikoptert gyártó vállalatnál:A HELO TC-t 50 dollárért lehet majd megvenni a karácsonyi szezonban. Tudom, a múltkor többen írták, hogy ilyet már háromcázért is kaphatsz, és ahhoz iPhone sem kell, mert van hozzá…..
Kohi 2011.08.22 12:12:35
Appleblog Heti Apple-csaj: Kriszta 2011.08.10 11:22:00
D. Tóth Kriszta az a fajta nő, akivel valójában a világon semmi bajunk sem lehet: nem bulvárhős, nincsenek emlékezetes baklövései a tévés korszakból, nem zavaró, kellemetlen jelenség: Helyette inkább érdeklődő, pozitív és kislányosan szexi: Az egyetlen kifogásolható…..
Amikor először mutatták meg, mit tud a Parrot AR.Drone, azt mondtam, ez a világ legjobb iPhone-os játéka. 300 dollárért egy kvadrikoptert irányíthatunk wifin keresztül, iOS-kijelzőn, amin a rá épített kamera képe is megjelenik.Itthon 87 ezer forintba kerül ez a játék, vagyis nem…..
Az EA alapítója szerint cég a Római Birodalomra emlékeztet.Az Eletronic Arts alapítója, Trip Hawkins az IndustryGamersben egyebek közt az Apple-ről, és annak kilátásairól beszélt. A fickó szerint a történelem tele van az Apple-höz hasonló példákkal: ilyen volt a Római Birodalom…..
Annyira biztosra veszik a dolgukat a kínai gyártók, hogy a MICGadget állítása szerint már mindenhol megtalálhatóak a tokok a még meg sem jelent iPhone 5-höz az országban. Tegyük hozzá, a tokgyártóknak már elég jó tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban, korábban sem futottak lyukra.…..
Kohi 2011.08.01 09:43:18
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
A Lion felett érzett örömünkben ne feledkezzünk meg arról, hogy közeledik az őszi iOS-frissítés is, az Apple pedig nagyban készül. Tegnap kijött az iOS 5 negyedik bétája. Nem is akárhogy, a beta 3-at használók kábel nélkül frissíthettek, akár 3G-n is felmászott az új…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
A szupertitkos, szupermegbízható forrás, aki csak Mr. X-nek hívja magát, azt állítja, hogy hozzájutott a rövidesen frissülő gépek specifikációjához. Ezek alapján Thunderbolt és Core i3-as, Core i5-ös meg Core i7-es csipek kerülnek a gépekbe, és nagyjából ezekre a…..
Múlt héten ugye jól megszívattak minket a bombabiztos források, nagyon vicces volt, hahaha, értjük mi a humort, csak nem szeretjük, lényeg, hogy bár mindenki megesküdött a csütörtöki premierre, lófaszt mutattak be, nem MacBook Airt.Aggodalomra azonban semmi ok, mert bombabiztos…..
Nemrég volt egy poszt arról, hogy az iCloud ikonja hogyan alkalmazta az aranymetszés arányát az ívek meghatározásánál. Most a régóta ismert Apple-logó szerkesztését láthatjuk, ismét csak az aranymetszés szabályai alapján.Köszönjük Péternek a linket...
Elég szép növekedés után 11 százalékos piaci részesedést ért el az idei második negyedévben az Apple. Tavaly ilyenkor még csak 9 százalékon álltak és ne felejtsük el azt sem, hogy a komoly forgalomnövekedést okozó gépfrissítés még csak most jön. Bár azt nagyjából…..
Kohi 2011.07.14 20:54:51
Kohi 2011.07.15 07:27:15
@almauser: 1,2,3,4,5 :)
Kohi 2011.07.15 07:28:02
@almauser: egyébként azért kérdeztem, mert nagyon sokan azt harsogták, hogy 14.-én érkezik!
Egyik kollégám küldte át nekem annak az appnak a linkjét, ami MEGVÁLTOZTATTA AZ ÉLETEM.Alapvetés: ha egy bizonyos bevételi szint fölött nem dokumentáljuk a költéseinket, a pénz észrevétlenül kifolyik a kezünkből. Amint többet keresünk a létminimumnál, hó végén keserűen…..
A Macensteinnek küldte az egyik olvasó ezt a képet:Bal oldalon a Super Poulain nevű francia feliratokkal teletűzdelt csokiporszerűség, a jobb oldalon az OS X Lion címkéje látható. Az oroszlán mindkét képen ugyanaz.Hát ilyen időket élünk. Az Apple-nek saját oroszlánra sem telt,…..
A Photojojo nevű online üzlet valami rettenetes ötlettől vezérelve piacra dobott egy iPhone-hoz illeszthető keretet, amivel Canon EOS vagy Nikon SLR objektívek csatlakoztathatóak – a telefonhoz.250 dollárért (46 ezer forintért) olyan szörnyet csinálhatunk az iPhone 4-ből, amilyet…..
Kohi 2011.07.10 16:44:43
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az amerikai és európai boltokban komoly hiány mutatkozik a MacBookokból, szokatlanul hosszú várakozási idő után lehet csak hozzájutni a…..