Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuleius

5136 bejegyzést írt és 12185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
A Juventus a bajnoki tabella ötödik helyén álló AS Roma otthonába látogat vasárnap este, s egy esetleges győzelemmel a zebramezes csapat biztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Egy erős Romával nézünk majd szembe, amely jó teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy csütörtökön…..
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Apuleius 2024.04.30 11:05:04
@MdewC: Nagyon szépen köszönjük az élménybeszámolót! Nagyon örülök, hogy átélhetted ezt az élményt, s annak is, hogy megosztottad velünk.
A legújabb sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund erősödő érdeklődést mutat a Juventus fiatal védőjátékosa, Dean Huijsen iránt, aki a jelenlegi szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti. A mindössze 19 esztendős Huijsen 2021-ben a Malaga együttesétől érkezett Torinóba, ahol az U17-es…..
A Juventus a sérülések és eltiltások miatt rendkívül tartalékos kezdőcsapattal kiálló AC Milan csapatát fogadta Torinóban, így adott volt a lehetőség, hogy a zebramezesek végre megízleljék a győzelem mostanában igen ritkán érzett ízét. Massimiliano Allegri fiai azonban pontosan az utóbbi hónapokban…..
A Juventus hét közben vereséget szenvedett a Lazio otthonában, de így is biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében, s a zebramezesekre szombat este már egy rangadó vár a bajnokságban, a második helyezett AC Milan látogat Torinóba. "Azzal, hogy bejutottunk a döntőbe, részben elértük a kitűzött…..
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
Apuleius 2024.04.23 07:59:39
@venember83: Nem emlékszem, hogy kifejezetten pozitív sorozatról beszélt volna, de meglepetést már nem jelentene, olvasva azt a sok sületlenséget, ami kijön a száján. Egészen szégyenteljes, amit a csapat művel, 12 meccsen 12 pont, így nem nagyon tudom elképzelni, hogy van még lefelé.
Apuleius 2024.04.23 11:35:15
@Thuglife!: @venember83: Meggyőztetek, srácok, akkor inkább örülök a pozitív sorozatnak :-)
Apuleius 2024.04.23 11:41:03
@venember83: Kellett egy kis rávezetés és segítség, hogy örülni tudjak, de most már tényleg örülök nagyon! :-)
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
Apuleius 2024.04.18 13:46:58
@venember83: "Ui. Már csak max. 6 meccs előtti sajtótájékoztató, s 7 meccs utáni edzői értékelés."

Nem számoltál az Olasz Kupa döntőjével.
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
A Fiorentina elleni szűkös győzelmet követően a Juventus torinói városi rangadót játszott, s már az első félidőben megszerezhette volna a vezetést, azonban Dušan Vlahović mindkét ordító helyzetét kihagyta, így a felek gól nélkül mehettek a szünetre. A második félidőben a zebramezesek a csereként…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Fiorentina elleni győzelemmel a Juventus remélhetőleg maga mögött hagyta a kínos és értékelhető eredményektől mentes időszakot, s szombat este a torinói városi rangadón kell begyűjtenie az újabb három pontot, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat közelebb kerüljön egyik legfőbb céljához, s biztosítsa…..
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
Apuleius 2024.04.11 17:04:55
@Shyr Kahn: "Egyszer lattam egy videot, amiben meglatogatta a Juve kozpontjat. Asszem Pirlo edzoskodese soran volt ez."

Szerintem erre gondolhatsz, ez most, Allegri második időszakában történt: www.youtube.com/watch?app=desktop&v=_KvH21h7ubE
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
Apuleius 2024.04.07 20:02:42
@venember83: Lehengerlő játék várható.
A Sky Sport Italia munkatársa, Gianluca Di Marzio közlése szerint a Juventus Next Gen-csapatának sportigazgatója, Giovanni Manna szóbeli megállapodásra jutott a Napolival, s hamarosan a déli klub alkalmazásába állhat. A hírforrás szerint sikerrel zárultak az egyeztetések Manna és a Napoli…..
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal utolsó szezonját tölti a Juventusnál, Alex Sandro hamarosan a klub történetének legtöbb alkalommal pályára lépő külföldi játékosa lehet. A brazil védő pályafutása 324. mérkőzését játszotta a Juventus mezében, amikor csereként pályára lépett a Lazio ellen az…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..