Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.P.M. (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
Hadd kezdjem egy igazán sokkoló adattal, amit az origo.hu-n olvashattunk: 2012. január 1. után Magyarországon 55 különböző jogcímen szedhetnek be adót, miközben a Fidesz kormányra kerülésekor még csak 52 adó volt. És azt ígérték, hogy csökkentik ezt a számot... "A…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
B.P.M. (törölt) 2011.08.03 14:06:23
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
B.P.M. (törölt) 2011.06.21 11:45:19
@Transylvanianmixedgrill:
Lázár is csak dumál. Egy másodpercet nem dolgozott az életben a magán és versenyszférában, ahogy az látható az önéletrajzában. Annyi mázlija volt, mint Deutsch Tominak, jókor volt jó helyen.
Az utóbbi ciklusokban a politikusokon és a haveri klientúrán kívül (ahová csúsznak az állami megrendelések) más nem nagyon járt jól ebben az országban.
B.P.M. (törölt) 2011.06.21 11:47:21
@Viktus: Engem érdekelne, mert nincs kizárva, hogy ledőlne 1-2 nagy bálvány, akiről senki se gondolta volna, hogy egy spicli szarházi volt. De ennek már valószínűleg tényleg babmi, ez a hajó elment, nem békés rendszerváltás kellett volna, ahol a régiek át tudják menteni a hatamukat.
B.P.M. (törölt) 2011.06.21 12:14:26
@Geza: Részben igazad van, csak ne felejtsd el, hogy egy nagy te is a "800 ezer cigány" és a "félmillió rokkancs" közé kerülhetsz, mert elveszíted az állásod, aztán mehetsz velük szobára, ha jó messzire elvisznek napi 4 órára, havi 46800-ért.
Akkor fogod a legnagyobb pofont kapni, amikor azt hiszed, veled nem történhet meg az, hogy munkanélkülivé válsz.
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
B.P.M. (törölt) 2011.06.13 22:13:34
@potyus:
"És egyébként is, az elkúrt 8 évnek a leg nagyobb felelőse Orbán Viktor és bandája.
Persze most saját szaruk szakad a nyakukba, mert amit ellenzékben megakadályoztak, kormányon meg kell valósítani."

Ha nem vetted volna észre, a szoclib bandának több, mint 50%-a volt, innentől kezdve azt csináltak volna, amit akartak volna, ha akarták volna.
Ezek után Orbánra fogni, hogy ez a töketlen rabló páros miért nem csinált 8 évig semmit a lopáson kívül, hát eléggé elmebeteg gondolat...
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
Heteken belül visszatérnek a TV2 legnézettebb sorozatai. Természetesen a Doktor House-ról és az NCIS-ről van szó, de a Született feleségek legújabb epizódjait is meg lehet nézni szerda esténként. Ráadásul mindhárom sorozatból a legfrissebb évadok kerülnek adásba, ami azt…..
Such György négyéves mandátumának lejártával, július 31-ével távozott a Magyar rádió elnöki székéből, lelépése előtt viszont még 162 millió forintot osztott szét a vezető pozícióban lévő kollégák között. A MR kommunikáció osztálya nem válaszolt arra, hogy ezt…..
A Fidesz kevés konkrét választási ígéreteinek egyike volt, hogy a nők 40 évnyi munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak. "A Fidesz egyik első lépése lesz, ha kormányra kerül, hogy újragondolja a nyugdíjrendszert. Mielőbb az új parlament elé terjesztik majd, hogy a nők 40…..
A bulvárlapok immár sokadjára állítják határozottan, hogy Lilu vezetheti Stohl Andrással együtt a Való Világ4-et az RTL Klubon. A Blikk szerint Lilut már ki is rakták a Reggeli csapatából, hogy nyugodtan készülhessen a reality november elején kezdődő forgatására. Hogy ez igaz-e…..
Minden benne van ebben a rendőrségi közleményben. Lába kélt 55 tyúknak (Edelény RK - B-A-Z. MRFK) Egy Martonyi közelében lévő mezőgazdasági telephelyről érkezett a bejelentés a Szendrői Rendőrőrsre, miszerint több tyúkot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak. Az állatok…..
A Fent és Lent blog három hete jelezte, hogy Orbán Viktor június 8-én abbahagyta nagy sajtóviszhanggal beharangozott Facebook oldalát. Hiába írták meg, Orbán vagy csapata azóta sem "fárad" az oldal töltésével. (Frissítés: augusztus 31-én csak újraindult - kampányban…..
B.P.M. (törölt) 2010.08.23 08:44:26
www.fontsandor.fidesz.hu/index.php

Ez se frissült már több, mint 1 hónapja, pedig gondolom nem azért szavazott rá Bács-Kiskun megye 6. sz. választókörzete közel 72%-kal, hogy utána le se tojja a szavazókat.
Kezdem azt érezni megint (ahogy minden választás után), hogy csak addig voltunk fontosak, amíg be nem húztuk az x-et, utána nem törődnek velünk a politikusok.
Komárom-Székesfehérvár, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét A Kötött pálya úgy értesült nem hivatalos, de megerősített forrásokból, hogy napokon, heteken belül öt olyan vasútvonalon indulnak meg ismét a személyszállító vonatok, ahol a Bajnai-…..
B.P.M. (törölt) 2010.06.19 08:31:26
@Névtelen betelefonáló:
"Akik a megspórolt milliárdokkal érvelnek: javult a MÁV szolgáltatása? Más vonalakon gyorsabbak a szerelvények? Mit kaptok ti a magasabb jegyárakért? Egyre kevesebbet! Sok szoci szavazó, mikor ébredtek fel végre?"

Itt a lényeg! 38 vonalat zártak be, de alig van megtakarítás.
A MÁV-ra költött hatalmas pénz fele BÉRKÖLTSÉGEKRE megy egy, elvégre kell a rohadt sok naplopó a vasútnál, lásd Gaskó fanok.
Mivel lett jobb a MÁV helyzete, amióta bezárták 2 körben a 38 vonalat? Semmivel, sokkal többe kerül a jegy. Kóka elvtárs 2007-ben 2 lépcsőben átlag közel 40%-kal emelte a jegyárakat, de semmi nem változott. Csak a begyepesedett agyú szclib szavazók hiszik azt, de ők meg nem utaznak vonaton, ezért nem látják azt, hogy semmi nem változott.

Sok szárnyvonalon azért nem volt utas, mert dikert sz@r menetrendet készítettek, hogy még véletlenül se legyen hozzá csatlakozás vagy épp lekésse a fővonalon közlekedő vonatot.
B.P.M. (törölt) 2010.06.19 10:37:36
@Euscorpius Hungaricus:
Számolgathatsz, de a helyzet az, hogy a bezárásokkal érdemi megtakarítást nem ért el a MÁV. Helyette jól megszívatták a 14+24 vonal mellett élőket, mert a buszos helyettesítés is szép csendben megszűnt sok helyen. Ebben pedig hatalmas szerepe van a médiák nagy részének, mert szépen asszisztáltak mindehhez, alig volt olyan újság, amelyik kiverte a balhét a buszok megszüntetése miatt.