Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenyered_érted?

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
tenyered_érted? 2015.06.04 11:29:16
@kszanaksz: Amikor választott Bence, akkor elmondta Petinek, hogy Peti nagyképűen az orra alá dörgölte a kiesésekor, hogy Ő/azaz Peti/ sokat tett ezért. Ebből tudta Bence, hogy ellene ment a taktika. Elmondta, ha ezt nem dörgölte volna az orra alá , hanem csendben marad, akkor most Petié lenne a szavazat!
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
tenyered_érted? 2015.05.26 11:13:31
@kszanaksz: Ez mondjuk akkor ok, ha Bruce Lee: A sárkány visszatér viadalára küldünk versenyzőket. Sziget, az jön haza aki nyer!! De ez TV műsor, ahol a néző igenis számít! Bocsi, ez lett volna az elmélet. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy sok állástalan modell, hostess, személyi edző, dj, raktáros stb összegyűlt és abból mindenféle ész és emberi méltóság nélkül valaki megnyerte. Már előttem sokan írták, az milyen taktikai húzás, amikor az veszít aki a rövidebbet húzza? Mekkora szellemi erő, emberség kell egy ilyen párbaj megnyeréséhez?
Persze lehet azt mondani, hogy nem kellett volna odáig eljutni. De pl. a fejtörős játék, amit nem láttam, de ahol a győztes azt választhatta meg, hogy ki küldje őt haza!!!
Ezek ténylegesen távol állnak a játékosok döntésétől, képességeitől,jó helyzetfelismerésétől.

Sajnos,/és most nem bántásból/ a játékosok ténylegesen nem játszottak. Túléltek és ehhez minden eszközt megragadtak. Ez részben a játékosok hibája/ bár a saját szempontjukból jó döntés, de nekem mint nézőnek annyira nem tetszik/, de ez sokkal nagyobb hiba a casting részéről. Egy jó műsorhoz jó alapanyag kell. Azt pedig jól kell kiválasztani.
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
tenyered_érted? 2015.04.30 14:33:27
@Punks Not Dead: Miért fenyegetted meg kamillát?? Hogy majd kint a való életben Loki majd elmagyaráz neki egy két dolgot? Miért ne ócsárolhatná a benti játékosokat? Nem kamilla köpött más sörébe, nem ő lengeti magát egyszál f@szban minden nap sok-sok néző előtt és még sorolhatnám. Az itt lévő kommentelőknek igen joga van a bennt lévő játékosokat ekézni. Hogy miért? Ha vki bennt szerintük elfogadhatatlanul viselkedik, akkor miért ne mondanák meg. Ha én valakit nem szeretek a játékban azt hol mondjam meg?? Mondjam a szemébe élőben? És akkor mi lesz? Beleköp a sörömbe? Letolja a gatyáját, vagy megver?

Azért nézik az emberek ezt a műsort, mert kíváncsiak a játékra. Nem alpári viselkedésre hanem valami másra. Ha nem kapják meg a játékot, bosszankodnak. Sokan elmondták, többek között én is hogy ott bennt jelenleg Peti és Mariann "játszik". Én nem így képzelem el a játékot, de ők legalább vmi olyasmit csinálnak. De ettől még nem szeretem őket!! Sztem pedig Adri és Patrik is játszott csak ők más stratégiát. Itt már kifejtették elöttem korábban, az miért volt jó, egyebek között az EH2-t azzal a taktikával nyerték az akkori nyertesek.
Ha egy játékos vállalja magát és bemegy a 43 kamera elé, akkor vállalja el, hogy 1000+1 szúrós szemű néző fogja folyamatosan elítélni. "Ilyen a popszakma"!

Erre fenyegetőzől? Meg Loki mit csinálna élőben? Szép tetkó van a karján amerikai fociról, én pedig Rögbiztem. Mi kislányoknak hívtuk az ami focisokat.:) Akkor mit fog velem csinálni??
Én bármikor védőfelszerelés nélkül megállítottam 100-120 kg os teljes erőből futó muksókat.
Én is fenyegetőzzek? Inkább ebbe ne menjünk bele, mert ez nem erről szól!!
Élvezd a műsort, élvezd a kommenteket és gondolkodj el a bentiek viselkedésén. Én már úgyse nézem, csak a hogyvoltot olvasom sixx miatt!:)
tenyered_érted? 2015.04.30 14:45:00
@Punks Not Dead: Bocsi.Én is bediliztem! Összezártam magam aTV-vel és nem találtam a távkapcsolót!:)Félreolvastam valamit. A F-t vedd ki,akkor meg egyetértünk.:) Üdv
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
tenyered_érted? 2015.04.29 12:39:00
@Vödör:
@tenyered_érted?: te tényleg nem vágod, hogy Peti azért tudja irányítani a többieket, mert vezető és manipulatív személyiség és okosabb náluk? Mit nem lehet ezen érteni?

De, vágom. Azaz mégsem! Nem vezető! Csak hazudozik. Manipulatív? Igen. Okosabb náluk? A játékban úgy tűnik, hogy igen.
Nem attól lesz vki jó vezető, hogy mindenkinek hazudik és attól sem lesz az, hogy ha megfordul a nézőpontja akkor mindenki megfordul. lásd:Laura vs Nóri
A baj ott van amikor Te elhiszed hogy ő jó vezető! Manipulatív, okos, gátlástalan, hazudozó. Ezek a jó vezető ismérvei?? Nem szeretnék nálad és nála beosztott lenni. Szó nélkül kirakta Barbit. "A mór megtette kötelességét, a mór mehet" Aztán Patrikot rakta ki és elmismásolta.

Köztünk legyen mondva , már előtte is fejtegettem, hogy részéről a Patrik- Bence párost kell robbantani!!
Ha valami frappáns hasonlattal éljek, ő most pont olyan mint egy puli a birkanyájnak. A birkák is arra mennek amerre a puli irányítja őket, a pulinak is sokkal több esze van mint a birkáknak, de ettől még a puli nem lesz jó vezető. A puli meg arra megy amerre a juhász irányítja.
A tényleges vezető a juhász!!!
A puli egy tökéletes juhászkutya, amire az ember és a természet kitalálta nincs jobb teremtmény! De nem tudja kinyitni a karámajtót és nem tud birkát nyírni és nem tudja megmondani, mikor adjuk el a jószágot jó pénzért.
Nem őt fogod egy nagy cég vezetői tanácsába beültetni és nem őt fogod megkérni arra, hogy emberi/birkai/ sorsok fölött döntsön.
tenyered_érted? 2015.04.29 14:02:32
@mézescsók: A baj az, hogy ennek a műsornak múlt péntek óta nincs létjogosultsága, helye a médiában. Nem mi tettünk Nórinak rosszat, hanem talán felnyitottuk a szemét!
A Vodafone már letette voksát! Várom a többi hirdető reagálását is.
Innentől kezdve az egész műsor nem ér semmit. Hogyan tudna bárki jóérzésű ember ezek után tiszta szívvel a benti embereknek szurkolni, mikor már tudjuk, hogy itthon vannak és kussolnak??

Van az a pénz amiért eltussolnak egy nyílvánvalóan "megalázó" eseményt? Miért nem állnak ki a játékosok egységesen és ítélik el ezt?
Titoktartási szerződés? pl: Megölnek 3 stábtagot és titoktartást fogadunk, mert különben? Inkább várunk hátha elfelejtik, hogy 50-en érkeztek és csak 47-en mennek haza?? Itthon meg, bocsi eltévedtek az erdőben és nem volt térerő??? Ez TV2 struccpolitika,de ez nem így működik!!

sixx egy remek cikket írt az indexen, érdemes elolvasni mindenkinek. Egy médiának felelőssége is van, nem csak reklámozunk, mert abból élünk szlogen legyen a tarsolyukban.
ATV2 hibázott, de inkább homokba dugja a fejét. A /reklám/piac talán elkezdi bűntetni.
Reméljük.

Milyen üzenete van ennek a műsornak jelenleg? Fiúk erőszakoskodjatok ,nem lesz semmi baj, a végén hazugnak, idegbetegnek mutatjuk a csajt, jó lesz ÍGy!!!

EZT MELYIK LÁNYOS SZÜLŐ AKARJA ELFOGADNI??? Sőt, melyik tisztességes ember akar ezzel azonosulni???
REMÉLEM A REKLÁMOZÓ CÉGEK NEM!! ÉS HA GAZDASÁGI ALAPON KICSINÁLJÁK A TV2-t akkor megérte a szájtépésünk!!
tenyered_érted? 2015.04.29 15:21:32
@mézescsók: Igazad van alapvetően, de műsor és műsor között tegyünk különbséget.
Ha leülök és megnézem a Fűrész c. "remekművet" akkor az egy film azaz műsor, eltöltöm vele az időm és másnap nem fogok meg embereket és nem rakok rájuk 1 perc múlva záródó fejkalodákat.:)

Azért ez egy taktikai reality műsor, ahol alapszabály szerint tilos az erőszak, provokáció stb.
Ha erőszakot akarok nézni nézek MMA-t , boxot vagy hasonló küzdelmeket!!
Ha állatokat akarok nézni ,akkor Nat Geo és társai.

De itt azt szerettem volna nézni, hogy ésszel, fifikával hogyan oldanak meg problémákat, hogy tényleges vonzerővel, szöveggel, hogyan visznek ágyba lányokat a cél érdekében:)/ a légyottra már ténylegesen nem, mert arra jobb filmek vannak!/,de ehelyett kapok egy ilyen nem tudom minek mondjam-ot.

És hát észt nem látok, vonzerőt, megnyerő szöveget nem látok,csak sok nem után lábfeszegetést!! Meg szerkesztői irányításokat, ami több fórumozó szerint nincs. Legyen igazatok!! DE az akkor még nagyobb baj, hogy én belelátom és talán mások is, mert akkor valamit nagyon rosszul csinálnak!!
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
tenyered_érted? 2015.04.28 15:14:08
@ZLATAN: @stuff1: Ha nem válaszolsz, akkor megértem...de az információid hitelesek?

Nézd meg az instagramm nevet, amit korábban belinkeltek. Szerinted??
Ne legyél hotellakó TE is!! Használd a fejed!:)
tenyered_érted? 2015.04.28 15:40:49
@stuff1: Kitartást neked és Nórinak. Csak jogásszal menjen be, és még 3-4 jogásszal olvassa el bármit találnak ki.
Nekem is van 2 lányom és ha ezt láttam volna róluk, Gábor már nem tudná kitörölni a s... t a kezeivel, mert mindkettőt könyökben, csuklóban és még minden újját is eltörtem volna egyszerre!
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
tenyered_érted? 2015.04.27 13:49:25
@foxglove (F6): Valóban lehet kérni, hogy a Büntetőeljárást abban az országban folytassák le ahol kedvezőbb. De a bűntetőeljárás megindításához kell feljelentés, illetve kell az adott országra vonatkozó BTk is. Pl/fals példa/: Pakisztánban tilos a nőknek kitakart vállal mászkálni. Akkor az összes pakisztáni nőt Mo.-n fogjuk el és ítéljük el 10 évre mert itt fedetlen vállal mászkálnak??
Vannak alapvető bcs-k aminél egyezik a jog.: emberölés, emberrablás, gépeltérítés stb. , de vannak egyes országokra jellemző un: "hazai jog".
Viszont eléggé eltértünk: Itt a legfontosabb dolog és ez független mindenféle előzménytől és ráutaló magatartástól az, hogy a sértett azaz Nóri ezt a viselkedést hogyan minősíti. Ha szerinte nem volt erőszak, és ezt a TV2 kimondatta vele!!, akkor nem volt erőszak!!. 10 000 000 ember másképp látta, de ő az "áldozat", és ha szerinte ez belefér a saját szexuális játszmáiba, akkor nincs mit tenni!

Itt valóban az lenne a legfontosabb, hogy tudatosítani a lányokban, hogy ez már nem fér bele a férfi részéről, igen ez erőszak, és ezt a törvény bűnteti. És itt követte el a TV2 a legnagyobb hibát. Nem fog büntit kapni, nincs miért. Hiszen az áldozat szerint nem történt semmi.
DE ELFOGADOTTÁ TETT EGY OLYAN ERŐSZAKOS VISELKEDÉST, AMIT NEM LENNE SZABAD!!
tenyered_érted? 2015.04.27 15:27:59
@Bognar Klamidia: Olvastam a cikket. A cikkíró nagyszerűen leírta egy egész ország véleményét! DE...
Még mindig ott tartunk, hogy nem akarjuk elfogadni azt az egyszerű tény, hogy Nóri a tényleges szenvedő fél , ezt NEM TARTJA ERŐSZAKNAK!! Csak és kizárólag csak Ő mondhatja ki, hogy ez erőszak volt. Ha ez neki belefér a szexuális játékába, akkor nem volt az. Mivel kijelentette, hogy ez nem volt az, kár rágógumizni rajta. Mindenki tudja, hogy az volt!!
De ő kihátrált belőle. Nem tett feljelentést, másnap "azaz ma" kamerák előtt azt mondta nem történt semmi. Nem tudjuk az okokat, csak sejtjük, így információ hiányosan csak 1 dolgot érünk el vele, reklámot a TV2-nek.

Egy egyszerű példa. Engem korbáccsal vernek,de ezt én élvezem. De úgy teszek mintha fájna. És még kamerára is veszem. Másnap vki meglátja a filmet és azt mondja: téged gyalázatosan megvertek, azonnal halál az elkövetőre. Én meg mosolyogva mondom: Ez csak játék, én erre indulok be. Akkor most történt valami vagy nem? Nyilvánvalóan akkor történik valami, ha én ezt sértésnek veszem és eljárást kezdeményezek. Ha pedig nem, akkor az az én és a másik fél magánélete, senkinek semmi köze hozzá, amíg másnak nem okozunk bajt!!

A dolog most ott tart, hogy a TV2 és Nóri ezt úgy állítja be, mint egy szexuális játszmát, ami nekik belefér, mert a játékos/Nóri/ nem tett semmiféle lépést. 3 hónap telt el legalább és nem tudunk semmi ilyesmiről.

Az, hogy Nóri mennyire kereste a bajt, teljesen irreleváns. Ez kb. olyan mintha a sziklamászót nem látnánk el orvosi kezelésben, mikor lezuhan, azzal az indokkal, minek mászik biztosítókötél nélkül !!

Ha Nóri szerint ez normális, MI nem tudunk semmit se tenni. 1000+1 ember, szervezet tehet feljelentést aTV2 ellen, semmit se ér, mert NÓRI nem tesz, tett feljelentést.

És a legfontosabb. Nóri simán megtehette volna azt, hogy átmegy Barbi-Lokihoz segítségért. Nem tette. Nem fogták le a kezét-lábát, és Barbi biztosan segített volna neki, ha másként nem legalább vigasztalta volna. Ahogy elnézem, ők ketten elég jó viszonyban vannak ott bennt.
Tulajdonképpen ha vki nem ismeri Barbi múltját, akkor elég jófej csajnak tűnik ott bennt.
tenyered_érted? 2015.04.27 15:53:13
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha végigolvastad volna amit írtam akkor látszik, hogy egyetértünk. EZ ERŐSZAK VOLT egy egész ország szerint. Szerintem is. De ha NÓRI szerint nem, akkor nincs mit tenni. Nem tudjuk, hogy ő miért nem tett lépéseket. Abba senki se gondolt bele, hogy kapott esetleg lelépési pénzt?
TV2: Kapsz 2 millát és azt mondod, nem volt erőszak!
Nóri: Hol kell aláírni?

Én is ezt kérdeztem volna a helyében:)

Ez üzlet . Valahol olvastam 1 milliárd volt a teljes költségvetés.
Az előző egyik kommentelő szerint Braziliában BB adás közben jöttek a rendőrök és vége lett a játéknak. Ha ezt a kommentelő tudta, akkor aTV2 is tudta.

Eddig /45 napnál járunk/ beletett aTV2 mondjuk 600 millát. Hoppá baj van, itt erőszak volt ez bcs gyanús, ráadásul emiatt bukjuk a sugárzást +kártérítés!! Egyből 600 milla mínusz.

Nórika gyere csak ide! Megvolt? Haza akarsz menni? NEM?

,Itt írd alá, tied 2 milla és, szépen ezt nyilatkozod.

Nórika nem tett feljelentést, TV2 mosolyog, 2 milláért, csúcs ingyen reklám!Sugárzás ok, Nézettség újra az egekben! Nem kell ismét a teraszra húgyozni!!
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
tenyered_érted? 2015.04.23 14:47:51
Egy kis szójáték: Bence vagy Patrik kikefélik magukat a hotelből! Ha most gondolkoznának, lezsírozhatnák, hogy ne valamelyikük menjen. Tulajdonképpen Péternek csak e 2 srác közül kéne kiraknia egyet, hogy eltüntesse a lehetséges ellenfeleit.

És most kaptok agybajt::) ezt fogja mondani: - B. /P nem tudja milyen játékban vannak, ez nem nászutas szálló, EZ EGY STRATÉGIAI JÁTÉK!!

B és P. egy kis odafigyeléssel viszont megelőzhetné a bajt. Meglátjuk, mennyire jut el a tudatukig, hogy alattuk rezeg a léc. Nem lenne könnyű zavarba hozni "papikát"de meg lehetne oldani. Pl:ha MAriska mögé senki se áll. A lányokban/P és B párjai, barátai/ meg tudatosítani, ha mögém állsz a kövi körben kiteszünk.!!

És itt lőtték ki a léghajómat. Ez szép elmélet és valszeg Ti még szebbeket tudnátok, de igazából a szerkik döntenek:(
És itt már az atomfizikusok is elsüllyednének. pl: Mariann hogyan találta ki, hogy a védettség nem azonos a TE védett vagy fogalmával??/valszeg súgtak neki!!/ Fontos volt az a helyzet, hogy Peti mindenképpen bennt maradjon. Megoldódott. Az előzmények ismeretében borítékolható volt a Petire voksol a többség szitu.

És az előző EH-k ismeretében tudni lehetett, hogy eljön majd az a fordulópont, amikor a régi beöltözők megkattannak. A bezártság, a folyamatos félelem, a végjátékhoz közeli állapot ilyenekké teszi az ott lévőket. Nincsenek tiszta gondolataik, mindenhol és mindenkiben csalódnak, és megbocsátanak.Kiabálnak, kifordulnak magukból. Ilyen helyzetben kevés ember lát tisztán. Mondjuk a tűzszerészek pont ilyenek, de az ugye alapkövetelmény tekintve a szakmájukat.:)
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
tenyered_érted? 2015.04.01 11:59:36
@Doline: Szimpatikus a megfogalmazásod és a legnagyobb az benne, hogy sajnos igaz.

Valóban, a NÉZŐ elgondolkozott azon, hogy ő mit csinálna a benntlévők helyében. Itt nem ezen gondolkozol, hanem azon, hogy mit rontottunk el, hogy ilyen emberek még élnek. És valószínűleg rendkívűl szimpatikus mindegyik, ha egyesével beszélsz velük, de együtt kihozzák egymásból a minimumot.

Sok mindenre lehet fogni a jelenlegi színvonalat. A casting, a rossz szerkesztői vágások, az irányított szerkesztői utasítások, stb.

De a játékosoknak érdekesebbnek és értelmesebbnek kéne lenniük. Lehet azt mondani, ezt halásztuk, ezzel főzünk. Nem ezt Kellett volna halászni/castingolni/. Kétségtelen, hogy atomfizikusok és agysebészek nem jelentkeznek ilyen játékra. De érdekes, értelmes emberek bizonyosan, akik nem hostess, modell és személyi edzőkből állnak. A közös vélemény itt az, hogy Peti és Loki aki "játszik". Ők nem is személyi edzők!! Természetesen kell a műsorba kevésbé értelmiségi is, mert 10 Sheldonból senki nem fog butának tűnni.

De itt kívánok utalni arra, hogy milyen szar műsor lenne, ha csak tudósok és atomfizikusok lennének bennt, ami nem igaz és ezt Sheldonból és barátaiból látjuk igazán!! /Tudom, hogy az csak film, de az ötlet működött és már a 8. évadnál jár!!/
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
tenyered_érted? 2015.03.31 11:19:15
@hányok:

Megszoktam már, hogy a fórumon erős fikázás megy mindenkire. Lehet, hogy szerintetek Berki szarul néz ki a képen, de akkor lécci TE is rakj föl magadról képet, hogy TE hogy nézel ki.
Elég sokat járok edzőterembe, elég sok tonnát megmozgattam már, de én NEM nézek úgy ki mint ő, és kevés embert láttam aki tényleg jól néz ki. Ő itt a képen jól néz ki. Lehet, hogy nem ért el helyezést, azért kemény munka van mögötte. Ezt mondom úgy, hogy nem kedvelem, de a munkát értékelem ebben a kinézetben.
Azért üzenem neked, hogy szívesen futok veled félmaratont is és még sakkozom is veled, mert úgy tűnik hogy mind fizikai szinten, mind szellemi szinten itt mindenki fölött vagy.
tenyered_érted? 2015.03.31 15:58:41
@hányok: Szép. A munkát itt is értékelem.
tenyered_érted? 2015.03.31 16:18:50
@hányok: Elmentél rossz irányba. A blog alapvetően az Éden Hotelről és a benne lévőkről szól. Attól, hogy jogász hallgató vagy még nem minősülsz okosnak is. Attól, hogy vkit fikázol nem leszel erősebb, se szebb. Ismerdd el mások erényeit is, attól Te nem leszel kevesebb. Nem tudom mit akarsz bizonygatni. A képen látszik, hogy erős vagy, de az kevés. Én gyorsabban futok nálad, így el tudok szaladni.:) Sakkozhatunk is, de sajnos abban semmi esélyed nem lenne. És felsorolhatnék még több 100 játékot is amiben megmérkőzhetünk. DE ettől mi változna??? Kinek lenne igaza? Ki az okosabb?? Te mert legyőztél mondjuk sakkban, vagy én aki a 99 másik társasjátékban. Vagy fordítva?
Ki az erősebb:Te mert 170-el nyomsz fekve, vagy én aki 1ó:30p alatt futja a félmaratont.
Mindenki jó valamiben, és azt úgy se lehet megverni abban. Akkor mit bizonyítunk vele? Csak az derülne ki, hogy abban a sportban/logikai játékban/ melyikünk a jártasabb.

ÉS akkor itt fejezem be a válaszokat, mert ez a blog nem erről szól, és sajnos átmentünk személyesbe. És elnézésedet kérem, mert nem ez volt a szándékom.
A szándékom az elismerés volt a teljesítmény iránt. Mindenki teljesítménye iránt. A Te teljesítményed is elismerésre méltó. üdv
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
tenyered_érted? 2015.03.25 11:01:06
Volt egy 2 részes cikk az Éden hotel, Való Világ és társairól. A 2.cikk végén az volt a legmegdöbbentőbb, hogy a BB holland kitalálója azt nyilatkozta, hogy egy zuhanó repülőre akar feltenni 10 embert 9 ejtőernyővel. :)

A cikk elég érdekes dolgokat leír,az itt szereplő játékosokról. Érdemes elolvasni. De...
Az EH azért tetszett nekem eddig, mert a játékosok gondolkodtak, próbáltak ügyeskedni, ravaszkodni. Itt nincs meg. De még megdöbbentőbb, hogy/ a szerkik/ még azt az illuziót is elvették, hogy kell valamit csinálni, mert: állandó védettség, Fekete Angyal stb random szórja ki a játékosokat.

Nem láttam a részt, de a hogyvolt alapján az indoklás a "csak" volt.

Persze el lehet gondolkodni azon, hogy a 19 éves lánynak a külső a fontos, így borítékolni lehetett, hogy Bence párja távozik.

Amit eddig Sixx szeretett benne, az most nincs meg. Hogy egymás között kiokoskodják, ki menjen ki. Most a szerkik döntöttek! Nem kell sms-t küldeni, de ne képzeljük azt, hogy bennt a saját sorsukat irányítják. Amit a szerki akar, az működik. És innentől kezdve nézem az amcsifilmeket Liam Neeson.-al, v. Tom Cruise-al, profi szinészeket, profi rendezéssel.

Köszönöm Tv2 ezt az időt értékesebb dolgokkal fogom tölteni. Nem vagyok kiváncsi alapvető kulturális és gondolkodási képességekkel sem megáldott fiatalokat bámulni.

Ahogy Brad Pitt mondta: kuláznom kell, baszki!

Az ő szájából még vicces is.:)
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
(Órák száma: egy) Van ez a domb ott Costa-Ricán, amin Gólem a konfokat mondja, a talaj már kitaposva, a fű kiégve, kő kövön nem marad utána, vajon hány csapó kellett ahhoz, hogy a botrányosan szarul hangsúlyozott, természetellenes tempóban elmondott szövegeket felvehessék? 10?…..
Hely: Index szerkesztőség, kultrovat. Szereplők: Klág, Sajó, Sixx.  Klág: - Na, milyen volt?Sixx: - Olyan mint szokott lenni. Van valahol egy futószalag, amiről a valóságshow-szereplők legördülnek. Most is jött tíz.Sajó: - Ez hívják magyar…..
Nemrégiben az egyik csodálatos diétámhoz jött egy komment, hogy agyatlan lufi vagyok, mert mi body-sok csak felfújt puhányok vagyunk. Az egész csak átverés, mert erő meg sehol. Meg egyébként az egész banda puhány, és akkor már a poweresekről ne is beszéljünk, mert az a…..
tenyered_érted? 2015.02.06 11:00:32
Egy két apróságot szeretnék megosztani veletek. A súlyzós edzés szinte minden sport alapvető edzésmódszere./atlétika, birkózás, box stb./ Ebből alakult ki idővel a testépítés ahol rájöttek/persze Amerikában/ hogy nem mindenkiből lesz birkózóbajnok, de a sok edzéstől szép testem fejlődik, akár még szebb mint a bajnoknak. Így indult el a testépítés! Persze ez csak egy alapfelvetés de jól közelíti a valóságot. A sportolók továbbra is megtartottták a súlyzós edzéseket, pont azért mert semmilyen más edzéstől nem lettek erősebbek. Amikor én elkezdtem sulyzózni akkor a súlylökök, gerelyhajítók 130 kg-al szakítottak. Sokszor szériában.

Ha megfigyelitek a testépítőket, minden izmukat fejlesztik. Testépítő körökben van egy olyan mondás, hogy a láb edzése nélkül egy idő után nem fejlődik a felsőtest. És itt van a legfontosabb lényeg. A lökés, szakítás, guggolás, felhúzás, mint alapvető erőfejlesztő gyakorlatok,gyakorlatilag az egész testet megmozgatja, megerősíti de a lábat legfőképpen. A mai edzőterembe járó fiatalok elfelejtik a lábukat edzeni. És ezzel sajnos csorbul a tökéletes test eszménye, mert a"karom/ vállam, bicepszem, stb legyen vastag a többi nem számít, mert az látszik !
A testépítés mint sport nem jó, de mint egy másik sport alapozója, kiegészítője tökéletes . Futottam maratont is /105 kg -os létemre/többször és végeztem a felkészüléskor felhúzásokat és mindenféle felsőtesti gyakorlatokat, mert a futás jó dolog, csak aránytalanná tesz, így kell a felsőtestet és a lábat is mellé edzeni, hogy /vicces/ jobban menjen a futás!

De természetesen illik tiszteletben tartani mindenkit, aki lejár az edzőterembe és nem a TV előtt ül.