Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szityu

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba másnap: Rongyság 2015.12.13 10:59:49
Bérbe adni lakást pont olyan veszéllyel jár, mint bérbe venni. Gyakori trükk, hogy a bérbeadó a kauciót mindenféle mondvacsinált indokkal benyeli, de az már tényleg a legaljasabb trükk, hogy kitépi a szerződést a másik fél kezéből, és eltűnik vele. Tisztelt Zugügyvéd!A…..
// Nem mindennapi felvételt készült a San Francisco-i naplementéről. A videót egy francia turista hölgy kamerája készítette, az alkotó pedig egy sirály volt. A gyanútlan turista ugyanis pár pillanatra őrizetlenül hagyta kameráját és ekkor lecsapott a művészi…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
Szityu 2011.08.18 17:38:22
@anyádbogár: Köszi, lehet megpróbálom! Amúgy elég idegesítő ez, arról már nem is beszélve, hogy akármit is csinálsz, egy nap alatt lemerül, ha használom ha nem. Egyébként szép meg jó meg minden, de nem stabilabb mint a touch pro2-öm volt a ratyi windózzal... Ja, a térerő meg kb 50%-kal rosszabb rajta mint a pro2-ön volt. Remélem lesz valami update ami megoldja a problémákat, mert egyébként nagyon jól használható telefon.
Merthogy a rendszám szerint itt van, nem Kínában, még csak nem is az oroszoknál, ráadásul rögtön egy GTI. De valahogy túlságosan ismerős ez az autó. Az a maszk, azok a fényszórók... Hát persze! Előző BMW 5-ösről vannak a lámpák, a hűtőrács pedig, ha jól sejtem, egy Golf 5…..
Csak itt, csak nálunk, csak most: megmutatjuk az Aranypart című új Viasat-reality teljes szereplőgárdáját és a Jersey Shore-klónnak simán tekinthető sorozat első bemutatóját is. Az előzetes várakozással ellentétben nem négy, hanem öt új arc érkezett az Éden hotelből ismert…..
Belsőség A baromarcú 2011.07.05 13:59:00
Minden adott a totális idiotizmushoz: menő verda, profi kormányfogás, kikapcsolt biztonsági öv és egy meglehetősen telített mélygarázs (igen, álldogál ott egy Veyron is). Na meg persze egy arra járó lelkes hülyegyerek, aki az egészet rögzíti, majd kirakja a világ legnézettebb…..
A Homár nehezen tudja elképzelni, a kommunista nosztalgián kívül miért fogyasztanak az emberek a bélszín nevét örökre besárazó bélszínrolót évtizedek óta. A kifinomult húsfeldolgozási technikáknak köszönhetően azonban egyre olcsóbb és egyre szarabb anyagokat sikerül…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Amit alant láthatnak, az ma már – szerencsére – történelem. Ez egy hivatalos kis oktatófilm 1987-ből. A Pontiac kereskedők agyát mosták vele anno, akiknek így könnyebb dolguk volt, amikor be kellett fűzniük az európai vagy japán autót jó eséllyel még sosem látott…..
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
Szityu 2010.12.07 19:32:31
@NewWay: Csak szólok, hogy ha kiszámolod mondjuk 150 vagy 200 bruttó (ami az átlagos sáv) jövő évi nettóját, gyorsan rájösz, hogy megettél egy nagy maszlagot. Gyerek nélkül kevesebb mint idén, egy gyerekkel ugyanannyi. Óriási csökkentés! Ezt egyszer már eljátszotta a fidesz az előző uralkodása idején, annak a vége is minusz lett, mivel közben emelik a járulékot, megszüntetik a kedvezményeket stb. Szóval akkor miért is jó a 16%? Megmondom: azoknak, akik osztalékot vesznek ki. Tehát megint azokat a galád külföldieket támogatjuk (ezzel nem is lenne bajom egyébként), közben meg azt mondjuk, hogy le velük és éljen a magyar ipar. Vicc.
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
 Abban, hogy egy idén júniusban alakult, ötvenmilliós cég tízmilliárdos beruházással szeretné felépíteni Bonyhádon a világ egyik legnagyobb tengervíz alatti szállodáját, már önmagában több poén van, mint Sas József teljes életművében. De ne ítéljünk…..