Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orsadam

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Limp Bizkit Bécsi videó montázs 2011.07.06 21:41:03
orsadam 2011.07.10 19:48:44
@gosford: A két random tag egyike én voltam :D Az én pengetős sztorim az volt hogy láttam asszem My Way közben, hogy Wes dobott egyet felém de az arcom mellett elrepült...megfordultam és egy félmeztelen csóka extázisban nyomta mögöttem és nem vette észre, hogy megtapadt az izzadt mellkasán. :D Éltem az adott lehetőséggel és lekaptam róla ő meg észre sem vette. :D
Nem sokkal később próbáltam mobilal csinálni néhány képet meg videót, csak beindult a zúzda, telóm meg repült, úgyhogy a hátlapot buktam, a többi esszenciális része szerencsére meglett.
Koncert után éppen azt próbáltam keresgélni a földön de "csak" egy 3DBY pengetőt találtam amit odaadtam a haveromnak. :D
Kifele menet elmentünk pössenteni egyet és utána már sajnos nem találtunk Titeket :( Pedig egy jó after belefért volna.
Ui: ti találtatok valamit nyitva éjfél után?
orsadam 2011.07.17 22:38:24
@gosford: Mi először a metrómegálló budijában ittunk vizet, de aztán az is bezárt :D a random krúzolás nekünk is megvolt jódarabig aztán meg már nem bírtuk lábbal meg ideggel sem hogy nincs nyitva semmi az égvilágon, úgyhogy visszamentünk a buszpályaudvarra ahol megpróbáltunk aludni, de túlságosan fáztunk. Az eredeti terv, hogy iszogatunk helyi arcokkal a koncert után elég rendesen megbukott, de még az is, hogy legalább egy jó dönert betolunk korareggel a buszindulás előtt. Hozzáteszem megkérdeztünk egy-két arcot közvetlen koncert után, hogy mi van nyitva ilyenkor, ők meg fapofával rávágták, hogy semmi. Hát igazán hihettünk volna nekik :D

@Gobiakos:
Van ilyen, nembaj cserébe kaptam pengetőt:D Jó biznisz volt :D Na meg a koncert sem volt szar... :D
Limp Bizkit Bécsi beszámolóm 2011.07.07 12:14:09
Bár kivettem szabadnapot, fél napot benn melóztam és onnan mentem ki a pályaudvarra, ahol a következő 3 órát egy nagyon színvonalas osztrák vonaton tölthettem. Előttem végig horkolt egy fickó, felesége meg csak úgy engedte a zajszennyezést. Igazi közösségi közlekedés élmény…..
Na gyerekek, két és fél hónapot kell már csak kibírni, plusz az az idő, míg ebbe a szerencsétlen országba is behoznak pár példányt (korábbi tapasztalatok alapján ez simán lehet még plusz két hét. EU ország, jah...) El sem hiszem emberek... Hogy ezt még…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon csípem ezt a dalt és a Crack Addict mellett ezt sem értem, hogy mi a francért nem került fel a Results May Vary-re. Dalválasztásnál ott néha alaposan mellényúltak.  ..
orsadam 2010.11.17 21:14:42
Imádjuk a bakancsokat és tavaly télen, ősszel visszatértek az üzletek kínálatába. A klasszikus bakancsforma megint nagyon divatos, de megjelent egy új lábbeli, amely a bakancs "ellenfele" lehet: a csizma. Idén már több helyen, reklámfotón, újságokban, plakátokon is…..
Csak érdekességnek raktam ki, szerintem eléggé elcseszettnek hangzk :( Ezt inkább mellőzzék  ..
orsadam 2010.10.11 18:22:06
Limp Bizkit A berlini medley 2010.10.04 19:05:06
Sokan akarták látni, végre van felvétel is. A régi,klasszikus jobb volt, de ez sem volt azért rossz  ..
Ahogy Fred bejelentette twitteren, tüdőgyulladását egy oszlói korházban kezelik. A koncert lemondva. Innen is jobbulást. Ha valaki meg feleslegesen botránkozni akar, tessék kommentárokat olvasni...
orsadam 2010.09.28 22:28:58
@orsadam: de benéztem :D
orsadam 2010.09.28 22:24:29
@gosford: több John Otto is létezik és azt hitték az emberek, hogy johnotto néven van twitteren, márpedig OttoJ a felhasználóneve. Na most vagy az egyik vagy a másik beteg és én abból amit olvastam arra tippeltem, hogy nem a dobos hanem valami másik tag beteg.
A banda előzenekarával együtt előadják a Counterfeit-et. Örömteli, hogy a Bizkit próbál fellépésről fellépésre variálni. Így kell ezt ..
orsadam 2010.09.26 18:58:17
Limp Bizkit Új dal a setlisten 2010.09.05 12:01:56
Mindig is mondtam, hogy a banda a német rajongóit szereti legjobban (joggal), mert nem lehet véletlen, hogy pont náluk jönnek elő az újdonságokkal. Stuttgartban mindenki meglepetésére előadtak egy Coldplay feldolgozást (Yellow). Épkézláb videó eddig nincsen róla, csak ez (4:30-től…..
Királyság! Mióta könyörgöm, hogy ezt előadják??? Örvendetes, hogy igyekeznek szerény mértékekben, de legalább frissíteni az arzenálon Ja és az I'm broke-ot is előadják mostanság! ..
Limp Bizkit Shark Attack próba 2010.08.18 08:36:37
orsadam 2010.08.18 15:48:52
Limp Bizkit Új dal! [Walking Away] 2010.08.08 08:47:00
    down in a hole there are so many ways to find yourself some light it' always the miracles keep waiting all you like ain't got no time to waste i know the end is near and if i run away i'll always end up here... walking away from the things i adore telling the truth for once i'm sure…..
FacebookWe have some one off shows in US throughout July. Then head to Europe, Eastern Europe and Sout America from August to October. Then full US tour November- December. So a little rehearsal is aight.Úgy örülnék, ha már van Limp Bizkit hivatalos honlap, akkor ott közölnék ezeket.…..