Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elitebear

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dr. Pánczél Gyula tollából megjelent egy Zamboni kritika az sminfo.hu oldalon (továbbiakban: Kritika), melyet először végigolvasva érdekesnek és elgondolkodtatónak találtam. Végre valaki, aki nem csak azt mondja gondolkodás nélkül: baromság.Sokadszori átolvasás után azonban…..
          Az International Symposium on Endovascular Therapy (ISET) 2011 egy rangos érsebészeti konferencia, melynek kiemelt témája volt a CCSVI. A rendezvényről két cikket közlök, az első cikk a The Heart magazinban jelent meg (forrás), a lényeges tények…..
Újabb hasonlóság a stroke, az agyi oxigénhiányos állapot és az SM között.Dr. V. Wee Yong a University of Calgary-ról egér modellekben azt találta, hogy az EMMPRIN nevű molekulát ha elnyomják az egerekben, akkor csökkentek az egerek SM-szerű tünetei. Ezzel együtt azt…..
A Neurológiai és a Radiológiai Szakmai Kollégium állásfoglalása a sclerosis multiplexes betegek krónikus vénás szűkületeinek intervenciós radiológiai kezelésével kapcsolatban.A fenti kérdéssel kapcsolatban az elmúlt időszakban fellángolt viták, illetve az érintett betegek…..
A NICE (National Institute for Health and Clinical Excellence) egy angol független orvosi szervezet, mely ajánlásokat készít az angol egészségügy számára a különböző betegségek kezeléséről.A NICE bejelentette, hogy be kívánja vonni munkaprogramjába a CCSVI kezelést és az angol…..
A legfrissebb eredmények és jelentőségük  Pár hete saját szavaimmal már összefoglaltam az ECTRIMS 2010 neurológiai konferencián bemutatott eredményeket, most következzen dr. Ashton Embry összefoglalása (ami kicsit olvasmányosabb). Az összefoglalóban hivatkozott tanulmányok…..
2010. 11. 25. MedIQ orvosi blogDr. Meskó Bertalan a PhD tanulmányait a személyre szabott genetika területén végzi a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában.  Blogjával a webkettes eszközök orvosi területen való hasznosításáért küzd, melyre, lássuk be,…..
Elitebear 2010.10.16 07:59:26
@szalmon ella: Tökéletesen igazad van! Sajnos eljutottam arra a szintre, hogy ég az arcom, mert minden cikket én kommentálok elsőnek. Manapság van szerencsém sok beteggel beszélni és két típus van. Vagy ismeri, de legyint és van aki nem ismeri. Olyannal aki alig várja még nem találkoztam. Valahogy ebben az országban megtanultuk, hogy NE REMÉNYKEDJ. Ez olyan szomorú. Le a kalappal a Laci előtt! Én már lehet hogy feladtam volna. Ha Bandi bácsi adatait vesszük alapul 10-15 ezer emberből miért csak 5-10 ember emeli fel a hangját ill. a fejét? EMBEREK! Senki nem akar jobban lenni????
CCSVI betegek szervezésében megrendezésre került egy konferencia, mely sok hasznos információt tartalmaz. Sok megdöbbentő beteg beszámoló után főként dr. Hewitt előadása érdekes, aki a nehezen műthető CCSVI esetekről beszél a cikk legalján.Sharol vezeti be az előadást, aki 16…..
Amikor a CCSVI elméletet kell támadni, sokan hivatkoznak a Doepp és mtársai által készített tanulmányra, melynek során 56 SM beteget vizsgáltak meg ultrahanggal és egyikükben sem találtak CCSVI-t.Ezzel az anyaggal sok baj van, dr. Sclafani is kifejezte már kétségeit a tanulmányt…..
Dr Tariq Sinan annak a CCSVI team-nek az orvosa, akikről már beszámoltunk régebben, Kuvaitban állami támogatással gyakorlatilag minden SM beteget megműthetnek, aki vállalkozik rá. A következőben ismerteti eredményeit: • Ő személyesen 120 SM beteget műtött meg.•…..
Kedves betegtársak!dr. Zamboni Olaszországban felfedezte, hogy az SM betegeknek el vannak szűkülve adott vénái és emiatt a vér nem megfelelően áramlik kifelé az agyból. Emiatt agysorvadás, agyi oxigénhiány keletkezik, valamint a vénafal sérülése miatt mérgező anyagok jutnak ki…..
Az ECTRIMS 2010 konferencia a legrangosabb neurológiai konferencia, mely kifejezetten az SM kezelésével foglalkozik. A konferenciát idén Svédországban rendezték meg.Idén már a CCSVI kiemelt figyelmet kapott, szemben a tavalyi rendezvénnyel. A konferencián az ún. Buffalo…..
Ez az exkluzív interjú Dr. Salvival Brooklynban 2010. július 26-án, a Downstate New York CCSVI szimpóziumon készült. Az interjú eredeti angol szövege itt olvasható el. Dr. Fabrizio Salvi elmondja, miképpen utasította el először a CCSVI-t, majd ezt követően Dr.…..
A cikk az oldal alján frissítve Palkó András Professzor Úr véleményével és a Kanadai Intervenciós Radiológiai Társaság támogató reakciójával!  A Society of Interventional Radiology (Intervenciós Radiológusok Társasága) támogatja az SM kezelésének új…..