Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blokimny

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
blokimny 2010.09.09 16:43:43
Az az ember, akinek ki akarták nyomni a szemét az én voltam! Már írtam email-t az mlsznek, de ezt kifelejtettem belőle, ugyanis csak most jutott eszembe olyan gyorsan történtek a dolgok!

EMAIL: Csalódásomat szeretném kifejezni, a hétközi válogatott meccsen történtek miatt. Mint sokan mások baráti társaságommal mi is az u21-es mérkőzés után vettük az irány Újpestre. A D-szektorba szólt a jegyünk, mérkőzés kezdés előtt 25 perccel érkeztünk a Mildenberger utcába. Már ekkor érzékeltük, hogy nem lesz könnyű a beléptetés ugyanis a szűk utcába százak sorakoztak már, ha nem ezrek. Ez már önmagában veszélyes volt, de mikor már a himnuszt hallottuk, már mindenki idegeskedett. Mikor odaérkeztem a beléptető kapu közelébe láttam, hogy csak az egyik fele van nyitva annak. Ekkor az első biztonsági emberhez érve megkérdeztem: "Srácok nem lehetne ezt gyorsabban?" pluszt még azt tettem hozzá, hogy "Mennyi a meccs?" Azt hiszem ezt kulturáltan tettem. Erre szóbeli válasz nem jött, hanem bevittek azthiszem a stadion melletti füves pályához vezető kapun és a falhoz állított egy beléptető ember. Pofon vert. Ekkor érkezett, valamiféle felettese aki mondta, hogy "Nem ezt beszéltük meg az előző után". Az karon fogott maga után rángatva letépte a jegyemet és mehettem meccset nézni. 42. percre értem fel a lelátóra. A történetemnek itt vége, örülök, hogy nyert a csapat. De mégis keserű szájízzel távoztam a stadionból. Ezek után már csak Pajor-Gyulai László nyilatkozatán kaptam fel a fejem...de ezt nem kívánom kommentálni,csak olyan szinten, hogy jártam már Európában egy néhány stadionban, nálunk "fejletlenebb" futball kultúrájú országban is. Sehol sem volt ekkora gond a beléptetéssel...Várom válaszukat!
blokimny 2010.09.09 18:43:23
@hianni: mlsz@mlsz.hu
Amúgy milyen érdekes, hogy én nem is emlékeztem, hogy kiakarták tolni a szemem, de mikor itt olvastam, minden beugrott már...nagyon gyorsan történtek a dolgok...
Argentína-Dél-Korea 4-1.Önmagában nem lenne meglepetés ez az eredmény, ezen a világbajnokságon viszont eddig nem a látványos játék dominált, kis túlzással több piros lap volt a meccseken, mint gól. A spanyol meccs után viszont valami megváltozott. Átléptünk a 2. csoportkörbe,…..