Regisztráció Blogot indítok
Adatok
•Imola•

106 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8 nap cigi nélkül - semmi hiány..
anno- Ugye tudod, hogy ez mély víz lesz...- Nem baj, tudok úszni.most- Megmondtam, hogy ez mély víz...és, hogy bele fogunk fulladni.- Csak az elejét mondtad...A mély víz szar dolog. Főleg, hogy ha nem tudsz úszni. És a legrosszabb ha erre akkor jössz rá, mikor már nem látod a…..
Az utolsó telefonbeszélgetésünkkor mondtam, hogy ne azt keresd mit rontottál el/ rontottam el, hogy ez lett a vége. Hanem alapvetően nem illettünk össze. Ezt most bizonyítottad be saját magadnak az írásoddal. Hogy ha nem is fogalmazod így meg magadnak, de te is így érzed.…..
Ma felhívott a bátyám, félve nem is keresett mióta kiderült, hogy nem mentem el a felvételire. Amiket mondott rá-rá ébresztett mik is azok a hangok magamban amik "ordítanak" mikor elmegyek egy túlzottan nihilista irányba. Alias kereszténység is...nem tagadom Istent, hiszek benne. És…..
A bulis lányok nem sérülhetnek,Nem érezhetnek semmit, mikor fogom végre megtanulni.Mindenem elnyomom, elnyomom.Én vagyok a "dugjunk egyet hívás"Csörög a telefon, csöngetnek a csengőmön,Érzem a szerelmet, érzem a szerelmet. 1,2,3 1,2,3 iszom1,2,3 1,2,3 iszom1,2,3 1,2,3 iszom.Addig,…..
Gyakorlott zseni vagyok mikor arról van szó, hogyan kell eldobni a boldogságot magam mellől. De van aki ér annyit, hogy ettől megkíméljem. Dolgozhatnék ez ellen, de nem merek.  Rettegek, hogy elbukok. Inkább választottam a fájdalmat ami utána marad. De őt ebbe belevonnom nem…..
4 lépcső: beszélj, csókolj, szarj le mégis törődj velem, majd szeress belém. Igen, beszélgettünk. Igen, megcsókoltál Igen, leszartál mégis törődtél velem. ????!!!!!..
Elviselhetetlen mikor a tetteim és a lelkem nincsenek szinkronba. Olyat tettem ami a lelkiismeretemet teljesen igénybe veszi. Változtatnom kell ezen. Vagy konzervatívabban cselekszem, vagy liberálisabb felfogásra teszek szert...
Just don't know what to do fuck¡¡ 2013.03.18 22:44:56
love just started......
Becsuktam az ajtót, kinyitok egy ablakot. A levegő árad be de hisz ez adott. S ha már mernék kimenni a levegőre az ajtó kinyílik s belőle, elúbúj egy gyilkos álca kinek nincs neve hisz ő árva. Gondolhatok bárki másra, csak ő marad az szív témája...
Egy ideje szabad vagyok, mégis rab maradtam. ..
6:00. Visítva szólal meg a telefonom, mindenáron ébreszteni akar. Bekapcsolom a szundit, 9 percet muszáj még aludnom. De alighogy lerakom a fejem a párnára, kipattan a szemem. VALENTIN-NAP van. Te jó ég. Én ma biztos hogy nem megyek iskolába. Na azt nem. Csivitelő párokat nézzek…..
Nehéz elfogadni azt mikor a személyiséged nem elég szerethető valaki számára. Vagy ha az is , nem olyan formában mint ahogy te azt szeretnéd. Én speciel selejtesnek érzem magam egy ilyen csalódás után. Nem is tudom melyik a rosszabb mikor nem tetszel valakinek vagy mikor tetszel de…..
Annál szebb érzést elképzelni nem lehet,Mikor kezedbe tartod szerelmedtől gyermeked.Csak állsz és gyöngéden nézel le feléje,Mit egykoron te láttálédesanyád szemébe...
Ma elgondolkoztam azon, hogy vajon fog-e többről szólni az élet mint:szerelem, pénz, és háború. Na persze (az én életembe legalábbis) nem a szó szoros értelmébe kell venni az utolsót. Lehet "csak" gyűlölet, veszekedés. A magukat felnőttnek mondó emberek csupán tini…..
Just don't know what to do csak ide 2012.12.18 00:22:41
Most szükségem lenne rád. De nem fogok hason csúszva utánad loholni, akármennyire is szeretnék veled beszélni. Ha nincs időd és kedved hozzám, én megvagyok azzal is. Majd "kiblogolom" magamból...:)..
Olyan fura helyzetek adódnak az életben. Van amiről az egyik pillanatban meg vagy győződve, hogy biztonságot ad, támaszkodhatsz rá, nem változik. Aztán egyik pillanatról a másikra mégis...a legszörnyűbb az egészben, hogy velem most megtörtént és fogalmam sincs mi az oka! A legjobb…..
                 -Azt hiszem el fogok hízni... -Miért?? -Mert mindig lenyelem az érzéseimet!..
Néha amikor csendben vagyunk, a válasz amire vártunk, utat talál hozzánk. De mint mindennek ennek is megvan az árnyoldala: óvatosan kell bánni a hallgatag válaszokkal, nehogy csak a saját képzeteinket higgyük annak...
Hatalmas az egész, tiszta paradoxon. A fenyegető AT-AT, és a házikedvenc keresztezése. Én imádnám:) ..
Hallgasd a csendet mi szobám ablakán kopog, a tüzes esővel és szíveddel akarok, akarom a csendet de nem ezt a nyomasztót hanem a tökéletesség szavában szóló halk neszt, mit ember nem hall csak ha boldog. Nem akarom ezt a világot a szememmel nézni csak hallani akarom a lelkemmel minden…..
Monty blogja FILM: Csatahajó 2012.09.08 00:21:00
Pearl Harbor kontra TransformersMiután a Transformers-széria a harmadik epizóddal befejeződött, kellett valami más, ami a militarista hangvételű, de amúgy picit gyerekes akciófilmek sorát folytatja, természetesen a Hasbro logójával ellátva. Ennek alapjául pedig az az ősrégi játék…..
A címnek köze nincs a dolgokhoz csak ezt hallgatom. Igazából semminek nincs köze semmihez. Hagyjon békén a semmi hadd legyek senki...