Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jond

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
Gyurcsány évet értékel és beszél saját politikai szándékairól. De kit érdekel ez még? Alakja egyre inkább csak reménytelen vagy nevetséges, már nem nagyon mozgatja meg senkinek a fantáziáját. (Fotó: Index) Gyurcsány Ferenc február 18-án évértékelőt tart, ahol…..
jond 2011.02.01 20:53:28
@kerek perec: Anélkül, hogy vitába szállnék a mondandód első felével (egész társaságról???), megállapítom, hogy mindkét állításod helyénvaló GyF-el kapcsolatban. Így hát nem is tudom, melyik a "jobb".
4 hónap Linzben Hétvége 2010.06.14 12:20:00
Ahogy Gyurka bácsi (Isten nyugosztalja!) megírta egykor: a nap az előző estével kezdődik, mert ha későn fekszünk le, akkor fáradtak leszünk egész nap; hát ez a hétvége is a péntek estével kezdődött. A Dominiknak 9-én volt a születésnapja, ezért nagy bulit csaptak. Persze több…..