Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inso

7 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden résztvevőnek gratulálunk, aki részt vett a márciusi bajnokságon. A +24es fegyvereket a következő emberek birtokolják: Harcos: Frank15 (Derion - kree) Pap: csajeee (Valorian - Wampire) Megidéző: frako2 (Valorian - Wampire) Mágus: Ecstassy  (Valorian - TheLegion) Vándor: Szali…..
Íme pár kedvcsináló kép;  Mágus / pap        Íjász:   Harcos sisak:    Harcos páncél:   Új AOE animáció ..
Inso 2011.02.24 23:01:56
@k912:
egyelőre semmi konkrétat nem tudunk
Inso 2011.02.24 23:03:10
@Styx86:
az íj már sajna nincs meg, csereltem egy sima 22esre:P
Inso 2011.02.26 19:09:27
@AxxE:
meg fog valtozni az aoe animacioja es igy le fog terdelni a kari. a ijasz lelek iranyitas skill, illetve azok a skillek amik eccere tobb lovest adnak leg is meg fog valtozni egy bazi nagyot fog ugrani es porgesbol fog loni. videot sajna nem tudok csinalni:P
Petra írt egy történetet a történetíró versenyre, szavazzatok! :)A történet eredeti helye Virágeső Elmesélem nektek Valorián egyik legrégibb mítoszát. Háború tombolt hegyvidék szeles magaslatain. Csapatommal a tábort elveszvén másztuk meg Ibéria legmagasabb pontjait.…..
Minden résztvevőnek gratulálunk, aki résztvett a februári bajnokságon.A +24es fegyvereket a következő emberek birtokolják:Harcos: Zrog (Derion - kree)Pap: Messalina (Derion - DerionSerege)Megidéző: frako2 (Valorian - Wampire)Mágus: atado (Valorian - Paradoxon)Vándor: Szali (Derion…..
Üdv!   2videó is készült; Inso:   Petra:     ..
Inso 2011.01.28 12:08:28
@KeCCeg:
igggen a trentemoller RMX, annak is a közepe, vége:)
Ide gyüjtjük a játékosok által készített videókat:  Eknaton Pvp  MirhurIsten 71es titkos..
November 25. -én érkezik a 3.4-es patch. A várható újítások: forrás: http://board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&threadID=1560Két új múltas küldetés nyílik meg a HegyvidékenEgy új tánctípust használhatsz a karaktereddelA maximálisan elérhető játékosi szint…..
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
Inso 2010.11.03 09:22:42
@LoNDoN:
értem mit mondasz, de úgy érzem ez nem a mi hibánk. tegnap az volt az utolsó foglalható terület, asszem tegnap előtt is. nyilván próbáljuk tartani, ha ilyen van ti is megpróbáltok védeni. vagy ilyen esetben mit kellene csinálnunk, hagyni, had bukjon? esetleg elküldeni az embereket h ne legyen lag? sztem te is érzed, hogy egyik megoldás sem járható út, ez ellen a gameforge tud egyedül tenni valamit.
Készítettem fényképet minden titkos map-ról, megjelölve rajtuk a Gomba megjelenési helyét. Fontos Tudni, hogy a megölésétől számított 12 óra mulva jelenik meg másodpercre pontosan, de a lehetséges 3 hely bármelyikén megjelenhet, nem csak ott ahol utoljára megölték.  A…..
Inso 2010.11.04 11:56:52
@XD25:
ha szerencséd segéd tekercset kapsz.
a segéd tekivel olyan mint a HK-s mester tekercs, tehát 1-3 szintet ugorhat a fejleszteni kívánt tárgy szintje. pl ha 10re rányomsz és van túlélésed meg szerencse potid akár 13 is lehet belőle.
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
Inso 2010.10.15 08:31:26
@LoNDoN:
én úgy gondolom, hogy ez egy nyilvánvaló bug, hiba. Ember karival nem lehet átmenni, legalábbis én még nem láttam soha, próbálni sosem próbáltam, de tisztában vagyok vele hogy a manó kaszt képes olyan dolgokra amikre a macskák, emberek nem. vagy mostmár ez is kasztleírás lesz; "több mana, magasabb mágikus védelem és támadás, falon átjárás, légy te aki falból foglal várat és a nemzet büszke lesz rád!"

Továbbá úgy gondolom, hogy amit krattyogi linkelt videó, amiért úgy tudom végülis ban járt, az is bug kihasználás, és kevésbé szándékos mint aki direkt kimegy a falon. Folyamatosan növekvő kitiltással meg lehetne állítani, először 1 nap, majd 2nap, 1 hét ha pedig nem bírja abbahagyni jobb lenne ha inkább mással játszana ahol nem teszi tönkre a többi ember játékát. kastélyon valaki poénból felvetette h álljunk be mi is textúrába, világosan megmondtuk, hogy nem játszunk így.

Az a baj, hogy csak te és egy másik gm vagytok hajlandóak válaszolni és reagálni. úgy látszik a játék üzemeltetői pont azok véleményét nem veszik figyelembe aki játszik. attól hogy néha ironizálunk, és elszáll az agyunk, szerintem lehet velünk érdemben és értelmesen beszélgetni.
Inso 2010.10.15 08:33:39
@Stockhy:
QH itt szerintem már a hétfői, vagy keddi(?) tf-re utal, ahol elveszettben(?) védtünk, és időközben megérkeztetek ti is.
legalábbis szerintem:)
Inso 2010.10.15 10:35:07
@LoNDoN:
bocs akkor tévesek az infóim.
a magasabb szintű állásfoglalót kellene ezek szerint meggyőzni, h ezért ban járhasson? rosszul hangzik:P
 A finomítás egy szintén bonyolultnak tűnő, de megértve egyszerű, és fontos eljárás.Lehetséges HK nélkül is, igaz akkor kissebb a siker esélye, de nem lehetetlen. A dolognak kettős célja van, egyrészt növeli a felszerelés tartósságát, másrészt +bónus vihető bele.Több…..
Inso 2010.10.11 14:39:53
@lala69:
hát így látatlanba elég nehéz:
ha zöld és/vagy fekete akkor méreg
ha villámlik akkor villám:)
ha sötétkék akkor ocean
ha vilagoskék akkor ice
ha piros akkor lava
asszem ennyi effekt van. Az hogy milyen lesz teljesen random, nincs rá megoldás, hogy a neked tetsző legyen, csak ha veszel profi csomagot amiben van effektvalto tekercs is, de az is random.
A ruhák effektjei eltérőek lehetnek attól függően, hogy milyen fajta( pl ijásznál veterán és bestia gyártott között is van különbség az egyik kicsit sötétebb) inkább linkelj egy képet úgy eccerűbb :)
Inso 2010.10.11 15:48:22
@lala69:
kepfeltoltes.hu:)
aztán amit ott kapsz link dobd be ide
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
Inso 2010.07.13 17:22:18
@WhiteAngel:
nagy az arcod barátom, szted valóban a Phoenix nyerte meg a kastélyharcot, vagy inkább a derioni oldal? nem u.a. a kettő ;)
Inso 2010.07.14 09:30:47
@Santaangel:
mert sokan úgy gondoljuk, ha vmiért pénzt adunk, akkor szeretnénk úgy játszani, hogy nem hátrányból indulunk. ha minden mellett szó nélkül elmegyünk, azt fogják hinni bármit megtehetnek.
Inso 2010.08.19 09:47:14
@Quickhand:
be szoktuk ismerni ha elbaszcsiztuk, pl tegnapelott, egyértelmű h meg kellett volna tartani, nem ment, ez is benne van a pakliban.
és nem élvezzük a hangulatkeltést, de sztem ez bárhol csapná a biztosítékot.
a miértekre már jópár hete keressük a választ, sőt többen is pletykálnak ezt-azt, de addig nem akartuk kirakni a postot amíg nincs róla komolyabb bizonyíték.
persze logikus h senki nem fogja azt mondani h "igen szövetségben vagyunk derionnal"...
Hajnalban, elmentünk segíteni az egyik céh társunknak Káoszba. Mikor észre vettük, hogy egy piros pötty közeledik felénk a radaron. Egy 80-as derioni volt, kinek az az élvezet, hogy az 50-es fejlődni kivánó játékosokat ostromolja. Neki estünk ketten buff nélkül. Végül is…..
Inso 2010.08.17 12:10:42
@LordJoey:
Korrekt a hozzáállásod az egészhez, és igen így lesznek a legjobb spontán harcok.

az egyetlen gondom a HK poti. olyan kari akinek nincs rendes stunja pl ijász egyedul képtelen megölni egy HK potizóst.
de majd ha lesz rajta cooldown...:))
Inso 2010.08.18 16:45:01
@Quickhand:
sziszy abbahagyta.
globalon ott van a 82es karim majd ha megunom ezt, visszamegyek oda:)
a szomorú, h a hk poti után jönni fog majd a resurrect scroll intenziv használata is:(
de lehet csak én vagyok a spúr, hogy nem vagyok hajlandó ilyen, számomra fölösleges cuccokra áldozni.
Inso 2010.08.18 19:05:51
@LordJoey:
Igazad van, amint egy játékos elkezdi rögtön terjedni is kezd mert látja h így sokkal nehezebb meghalnia. lovam még nekem sem volt soha, csak mikor kaptunk eventen, pedig lassan másfél éve játszom. eccerűen nekem ez hülyeség kategória, akinek hk poti kell az életben maradáshoz, ám használja, de nem is fogom igazi játékosnak tekinteni, pedig lehet hogy amúgy is nagyszerűen játszana...
  Remélem annyi örömöt szerez majd nektek, mint amennyit nekem, amíg írtam! :) -SeniorHamlet-                   Nemes lelkű ifjak, ti itt mind a tűz körül! Mesém Nektek szól és…..
Inso 2010.07.20 09:02:51
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Inso 2010.07.12 09:40:20
eszméletlen durva ami ezen a szerveren folyik, ez az egész belterjes gmkedés, tisztára mint az életben, ami azért nem egészen korrekt dolog. A másik pedig a gmek tanulhatnának egy kis jómodort, és megpróbálhatnának értelmesen, és érdemben válaszolni a játékosok által feltett kérdésekre...aki nem képes normálisan kommunikálni ki kell tenni, ha meg unja ne csinálja.

ahonnan én jövök a globalról, ugyan úgy fel van téve 100szor egy kérdés, viszont az ottani gmek példával járhatnának el az ittenieknek, hiszen 101. szer is értlemesen és NORMÁLIS hangnemben tudnak válaszolni.
és igen az elvvel van gond, hiszen a 80as szint elérése után nincs sok dolgod, csak a 38as fegyver, ami mocsok sok idő, és ha látod h vkik olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy megkapják, az kicsit fel tudja kúrni az embert.

jelzem a globalon még volt arról szó h csökkentik a hozzávalók mennyiségét mert sokan panaszkodtak h iszonyúan sok. a megoldás az lett h HKért vehettél varázsdobozt amiben tetszőleges 38as fegyver volt. egy másik event alatt pedig a lvl 34es craft fegyokbol raktak be MINDKÉT világ aukciós házába...
ezzel csak arra akartam rávilágítani hogy 3-4 hónappal a patch bevezetése után alig volt 1-2 craft fegyver, nem úgy mint itt, viszont NEM kapott SENKI, értsd SENKI 38as fegyót...

@harcilama
vagy életed nincs, vagy vmi sántit azzal a 2 héttel, de no offense, semmi személyes ;)

persze most jöhetnek az anyázós kommentek h mit képzelek én h beleszólok, hiszen ez a ti dolgotok, de úgy érzem nem mehetünk el szó nélkül ilyen szituk mellett...

semmi személyeskedés, ez csak egy játék;)

üdv
Inso
Inso 2010.07.12 09:48:16
@bucsicsa:
az a másik legundorítóbb dolog mikor, játszunk a másik banoltatására..
furcsa, h mikor a kicsik 25-30asok panaszkodnak gmnek, hogy fekete fejjel ülve leölték, a gm válasza, ilyen a játék, illetve minek mész oda, jelzem akkor mi a "csát keres egy 80as ülve ardirban ??? undorító!
azaz inkább az, hogy a játék lehetőséget ad ilyen szabályokra...a globalon ölhetsz bárhol, bármikor, bárkit, bármiért, nincsenek ilyen kijátszható alantas szabályok.
Inso 2010.07.12 10:53:38
@LoNDoN:
a baj csak az, hogy ott van a feltételes mód abban h lehet, hogy lesz valo oldalon is.
nincs olyan h csak az egyik oldal kap ez nonszensz.

ti mit szóltatok volna, most őszintén nyilván nektek is szemet szúrt volna...
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
Inso 2010.06.23 12:04:40
Inso 2010.06.23 12:57:56
@Styx86: viszont arról nincs infó, hogy ez hány napos lenne. mondjuk, mivel ottalvós min. 2:D
Inso 2010.06.23 16:42:42
@AxxE: nekem úgy rémlik, hogy nem csak a hozzávalókból, de a kövekből is több kell,de nem vagyok biztos benne...