Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annalee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..
annalee 2007.10.25 21:06:48
Csak részben tartozik a tárgyhoz, de megragadom az alkalmat: könyörgöm ossza meg velem valaki (akár privátban: anniean@freemail.hu) egy megbízható (ha létezik még ilyen...), korrekt pesti autószerelő elérhetőségét!!!
A szakszervízek tapasztalatom szerint hiénák, a garancia miatt eddig odavittem szemem fényét, de az nem embernek való... baCCom nincs, letépést még gyakorolnom kell, lecserélni se szívem se pénzem. Előre is nagyon köszönöm megmentőmnek!
Nem kell megijedni, nem egy Barátok közt rajongó vágta fel az ereit a történéseken, és nem is annyira vicces a sztori, hogy poénkodjunk rajta, de ez van. Az NBC amerikai tévécsatorna Dateline NBC: To Catch a Predator című műsora az elmúlt másfél évben nemes feladatot vállalt…..
annalee 2007.07.22 01:07:07
American beauty helyett inkább a Cukorfalat c. film passzol ide...
Nem ismerem a cikkben is említett műsort, biztos khmmm... jó szándékkal ÉS profit-nézettség reményében készült, bőven el lehet barmolni, de mivel tényleg nem ismerem se a taktikát, se annak folyományait erről nem nyilatkoznék, bár tény hogy a cikkből kitűnő alapgondolatot alkalmazzák nyomozati szakban.
Így csak a hozzászólásokra reagálnék.
A biológiai érettség egyáltalán nem egyenlő a szexuális értettséggel. Ez mind a gyerekekre mind a felnőttekre (!) vonatkozik.
Ma a kislányok egy része már 13-14 éves korában (sőt) testileg fejlettnek mondható, de a pszicoszexuális érettsége általában erősen hiányzik, akár ha több testi kapcsolaton túlesett is. És akkor még mindig csak a saját korosztályon belüli szexuális érdeklődésnél-kapcsolatoknál tartok...

Nálunk a 12. évét be nem töltött - pl. "kihívóan öltözködő" - kislány/kisfiú "beleegyezéses" szexuális kapcsolata egy 18 éven felüli elkövetővel mindenképpen erőszakos szexuális bűncselekménynek minősül (erőszakos közösülés vagy szemérem elleni erőszak). Ha pedig nem "belegyezéssel", hanem erőszakkal történik, az minősített eset, súlyosabban büntetendő.
Aki 12-14 év közötti gyereket akárcsak rábírni törekszik pl. közösülésre az kéremszépen a megrontás bűncselekménye.

Mélyen egyetértek azon hozzászólókkal, akik a felnőtt (elkövető, NEM áldozat...) felelősségét hangsúlyozzák: ó, ő ajánlkozott fel bocsika, én csak éltem a lehetőséggel, na hagyjuk már!!!

A pedofil bűnöző nem változik, véleményem szerint nem gyógyítható. Ahogy többen is írták, valóban kora- vagy későgyermekkori szexuális "élmény" vagy valamilyen pszichikai torzulás okozhat ilyen aberrációt a későbbiekben. Esetleg mindezek kombinálva a szexualitás későbbi teljes hiányával, kudarc-élményekkel.

Ja, és én nem mentegetném azt a 30 éves pszichoszexuálisan visszamaradott felnőttet sem, aki a "fiatalok" "társaságát" "kedveli"...
Miért, mert kevésbé undorító egy pl. jóképű, ápolt 20-as, 30-as felnőtt aki egy gyerekben véli megtalálni szexuális partnerét?!?!

És még visszatérve a 13-18 éves korosztályra:
14 éven felül - erőszakmentesen - mindenki azt csinál szexuálisan ami jólesik, amit bevállal, ez abszolút helyénvaló, állam bácsi ne hatalmaskodjon mindenhol.

De azért annyit kérdeznék itt végül: miért kell fullnormálisnak tekinteni azt a jelenséget, amikor pl. a 30 éves felnőttek a 14-17 éves kiskorúakkal, a 40-50-60 éves felnőttek a 14-18 éves kiskorúakkal folytatnak szexuális kapcsolatot?
(csakhogy félreértés ne essék, remélem a fentiekből kitűnik: nem a korkülönbséggel van problémám... Faludyék egybekelése pl. nem okozott nekem különösebb lelki sebeket...:/ :) )