Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spain33

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
spain33 2010.08.01 02:49:17
@feed_the_Goat: én azon röhögtem, mikor a kamera kb. a 20. percben mutatta először Rafa-t, teljesen elfeledkeztem róla, erre megjelenik Rafa, ja ööö az Inter új főnöke:)
furcsa őt nem a Pool kispadjánál látni:D

a piros tényleg vicc volt, de az ilyen mexikói képű bírók mindig idegbetegek általában...
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
spain33 2010.07.07 21:59:13
spain33 2010.07.07 22:08:16
spain33 2010.07.07 22:13:11
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
spain33 2010.07.03 20:17:23
@neeskens:

+10 !!
Nem sok királyabb dolog létezik a labdarúgásban egy angol-német egymásnak feszülésnél. Az angolokat utálja mindenki, aki hiszi, hogy tényleg a rúgd és fuss a legmélyebb meglátásuk erről a játékról, a németeket meg csak simán utálja mindenki, és elképzelni sem akarjuk, mit…..
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Ceruzát le, papírt összeszed - az A és a B csoport befejezte röpdolgozatát, mi pedig már ki is értékeltük. Egy komplett idiótát megbuktattunk, egy őrültet pedig csillagos ötössel engedtünk tovább. Megvan két nyolcaddöntő párosítása, és a koreaiak jóvoltából megvan a…..
spain33 2010.06.23 13:32:36
@bakító: hát azért még a 90 éves Palermo-nak is több jó mozdulata volt pár perc alatt, mint Milito-nak előtte

persze nagyot nem hibázhat Maradona, de kicsit igen, és Higany egyelőre jobb a VB-n, ez elég simának tűnik
(centerként, befejező csatárként, mert ugye Messi nem ez a poszt, Agüero sem, hisz ő meg Forlán mellett játszik klubszinten)

ja amúgy még Forlán-hoz:

nemcsak a játéka, hanem a vezéregyénisége is kiemelkedik, képes vállán cipelni a csapatot, mintha sokszor 1 pár méterrel hátrébb játszana taktikai okokból (Suarez mögött...), mint szokott, és még így is nagyon jó, valamint mezőnymunkája is kiemelkedik

remélem Uruguay jut a 8-ba
Egy könnyed portói vagy bosszú 66-ért?..
spain33 2010.06.21 15:31:55
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa:

nem lett volna szabad ÉKoreát VB-re engedni, ha nem szabad őket jól megpakolni

ekkora baromságokat ne írjál már

portugálok azt tették, amit kellett, tudták, hogy a gólkülönbség dönthet a továbbjutásukról, ezt maximalizálták

bár az ilyen "távoli" ÉKorea drukkerek, mint akik ilyeneket írnak, azok jobban megérdemelték ezt a vereséget, mint maga ÉKorea

"Tiago kezdő, eddig nyert ügyük van a koreaiaknak."

epic fail
Narancsba borulnak a cseresznyefák?..
spain33 2010.06.19 13:55:42
spain33 2010.06.19 14:06:13
van Persie-ről egy kis adalék:

www.youtube.com/watch?v=yNPDTivssKk

hát nem is tudom milyen pofont adnék neki egy ilyen után a parkolóban, mikor beszáll a kocsijába...
spain33 2010.06.19 14:29:05
@Strigo a divatdrukker: így van, Japánt, ahogy amúgy Svájcot sem lehet hibáztatni

akik nem ezt játszották gyengébb képességű csapatok közül legutóbb, azok a lengyelek és a magyarok voltak, éppen a spanyolok és a hollandok ellen
kaptak is 6-6 gólt...
(oké barátságos meccsek voltak, de mégis)

bár a spanyolok legalább helyzeteket kidolgoztak, veszélyeztettek nagyon sokat, most meg egyelőre Japán többször rúgott kapura, még ha mellé is...

labdabirtoklási arány meg légy a szaron, passzolgatni én is tudok középen, mikor nincs a közelben az ellenfél, jó okból kifolyólag
Az angolok ezúttal szövetségesük nélkül a sivatagi róka ellen...
spain33 2010.06.18 22:02:46
@Woland: @originalBalintos: fifa.com szerint 1 pontatlan beadási kísérlete volt Lennon-nak

persze ha ezt úgy fogalmazzuk meg, hogy gondot okozott a védőknek a beadásával, akkor az jobban hangzik:D

SWP legalább könnyen összecsuklik, ha hozzáérnek, kiharcol egy szabit
ez már több, mint amit várni lehet az angoloktól kreativitásból kb...
(ma legalábbis)

amúgy szinten 10 beadásból 0 pontos az angoloknál, mondja a fifa.com
spain33 2010.06.18 22:14:37
@Woland: pedig ott jobb dolgok vannak, mint a meccsen:DD
most pl. a ghánai keretet böngészem:D